💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 777
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 185
Дунев вече съчувства на Мастагарков Joy Иначе преди го пращаше на битки да трупа самочувствие.

# 1 186
Мартин пък, дето е на реката, щото не беше играл по правилата, какво плюе по Мастагарков! Последният поне направи нещо с мисъл за племето! Нищо, че не е по правилата! То тук и без това правила няма!
Сега четки за Дунев, добре, че е седнал, иначе щяха да му контузят главата!
Били изгубили плувците! Ми стойте си, двете котви, до финала!

# 1 187
Мартин току що нарече коалицията си лицемери (защото окуражавали Дунев), само той и Денислава не били. Ето, че наистина не го е грижа за останалите трима.

# 1 188
Сега Момчи за зет съм го нарекла, но на Ръльо тока ще гася.
За протокола от овцете съм!😀
Кратка анкета:
Абе някоя не желае ли да загаси лампата Мартинова?
Кинти, випа на випа на випа сепарето в Джанъм. Мама свеки нотариус и още благини?
Гласуването включва и подходящите емотикони.
Вие сте!

# 1 189
  • София
Оффф може ли да не дават кахърния Дунев и мислите му? Айде да си ходи!

Крум откакто не е "на власт" ми стана симпатичен.

Сега гледайки повторението и аз съм убедена, че Мастагарков абсолютно целенасочено свали и двата ключа.
То си бяха едно до друго, ако беше се опитал да вземе само едното можеше и никое от двете да не беше взел.

Той хвана с едната ръка задното и после с другата последното. Не ги е хванал с две ръце едновременно, че да е можел да изпусне.

# 1 190
  • Брюксел / София
Крум ли се жалва, че гладиаторите са слаби?!
Добро утро, Круме! Ти направи племето такова!
С глупостите на гаЙко за мъжка дума и мъжки битки се докараха до женско племе…
Добре, че е Рълев!

# 1 191
Ох, леле, и до разтривки стигнаха агънцата Joy

# 1 192
Мастагарков май ще харчи грошове за Крум. Ама Крум не искаше ли да ходи на битка, за да си спечели и той грошове?

# 1 193
  • Варна
Уфф, всичките ми червени отбори губят тая вечер и гладиаторите и Ливърпул 🙄
Мастагарков май ще харчи грошове за Крум. Ама Крум не искаше ли да ходи на битка, за да си спечели и той грошове?
Абе то всеки иска да има грошове, ама вероятността да отпаднат също е голяма 😀

# 1 194
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ама Мастагарков да се зАпре за агнето си по легло, започва да става подозрително вече Joy.

# 1 195
Ох, Дунев наистина не го разбирам. На синхрон "не искам в това племе, криво ми е". Пред племето "хора радвам се че спечелихме, мачкайте.... ". Положението е сериозно

# 1 196
Не е лош замисъла, но пък той няма имунитет! Зависи какво купи и как ще го разиграе! Може би се цели в някоя от девиците😂😂😂

# 1 197
Момчил доста спортна злоба показва. Чак се чудя дали да не махна "спортна". Петнайсет пъти повтори "Няма да стигнат до пъзела, няма!" Брей, брей... Не стигнаха, убихте ги, щастлив бъди!

Крум има голям шанс да се набуха с грошове. Притеснявам се, че предимството на Дунев, обаче, ще е невъзможно за превъзмогване.

# 1 198
Хаха, densi, никой не смее да ти лайкне поста...

# 1 199
  • Варна
Абе, сега половин час съвет ли ще е? То няма смисъл да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт