💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 708
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 305
Не мога да разбера защо нарочвате Момчил, че бил агресивен. Той също има право да освободи напрежението. Да не мислите, че е лесно да слуша по цял ден словестната помия, която се излива при сините. Не си позволява да окачествява хората с нелицеприятни епитети като много други. Освен това той не е обидил никой персонално и не е нападал падналия противник, защото противникът все още не беше паднал.
Дунав, честно не мога да го разбера този човек. Днес игра супер- минаваше по стълбата през две - три стъпала, плува много добре, дори ми се струва, че беше по-бръз от Рълев. От какво те е страх, бе човек? Щели да го номинират! Ми добре, отиваш биеш се и каквото сабя покаже! Ти си на 50 и се представяш супер добре. Какъв е тази страх какво е това нещо, не мога да си обясня.
Иначе аз утре съм за Крум. Според мен заслужава повече да остане в играта, това малко Тазманийско дяволче! 😁

Не мисля, че точната причина е супер страх от битки . Както и при Мастагарков и много други е по-скоро негодувание , че е отритнатия от племето- аутсайдера . От там идва и обидата. Така реагират не много уверените в себе си хора. Докато при Момчил да речем , я няма тази обида - ще ме номинират защото съм силен, при Крум- защото съм от друга коалиция - все причини, които не ги карат да се чувстват  омаловажени . В техните очи няма нищо нередно което да са извършили- гласуват с племето , не дънят отбора , не обиждат никого и изведнъж са в ролята на най-нехаресваните от които групата иска да се отърве. Точно от там идва манипулацията на хора , като Мартин. За него те са неудобни и вместо да убеди останалите , да гласуват за тях, понеже стратегически за общото благо ( и неговото най-вече ) , са най-изгодни - той се оитва да ги скара най-махленски, да ги изкара подлеци , всяко тяхно действие да бъде изопачено и представено , като неморално , да изглеждат като слаби и жалки и пред отбора и пред обществото. И го постига. За това и смятам Мартин , за лош стратег дори и за Сървайвър - никоя от "жертвите " му не би гласувала за него , понеже няма умствения капацитет да ги атакува с адекватни аргументи. Залага на първичното и елементарно унижение на лична основа ., с което боравят всички нарцисисти - направи жертвата слаба. Това го отличава и отдалечава на светлинни години от стратези , като Йо и Бо

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 08:30 от AuroraBB

# 1 306
  • Sofia
Мартинчо като млад не изглежда толкова зле. Не, че сега е престарял (на 34 си в разцвета на силите), но някак увехнал изглежда. Останали са му едни малки злобни очички и един крак, който не спира да се тресе.
Довечера съм за бушменчето, въпреки, че се съмнявам да го оставят, като знам на какъв гръб и подкрепа се "радва" Дунев! И да не са посмели да ми пипат интроверта, че ще махам глави! 😂

# 1 307
Ще е много интересно Мартин да отиде при червените и да ги видим мухите без глави в синьото племе какво ще правят без вожд.
Относно "злобата" на Момчил, той тренира бойни спортове и от там идва цялото перчене и смачкване на противника психически. Видя се, че той не мачка никой извън игрите, беше и единствения който застана до Мастагарков, Дунев, Вальо. Обича да помага на аутсайдерите. За разлика от Оряшкова и Дунев, които обичат да се скатават щом не ги касае лично. И от двамата не чухме да защитят никой, само мълчат и кимат. Оряшкова изяви някаква позиция чак като чу, че ще бъде номинирана.
Момчил иска да се хареса на всички, да няма скандали, да е тихо и мирно,това му е проблема, не е лицемерен както Мудева се опита да го определи. Чувствителен е, от там му идва проблема, както мачка на арената така трябва да е и в живота. Да е по-твърд, по-прям и да е по-голям егоист. Денката имаше нахалство да го укорява, че бил в коалиция с Дунев при положение, че тя е лепната за Мартин.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 08:27 от Serene__

# 1 308
Наистина ли Мартин е на 34?! (не съм гледала визитките) Та той изглежда поне 10 години по-стар. Едва ли е от брадата.

# 1 309
  • Sofia
Объркала съм се и съм го подмладила с 4 години. На 38 е! Хич не е престарял, но изглежда по-възрастен.

# 1 310
  • Варна
Всъщност на 38 г. може и вече да е 39г. Относно децата - навсякъде казват, че със "съпругата му има едно дете - момиченце, а той има още една дъщеря"
Аз съм от тези, които визуално го харесват с брада, инак ми е малко лепкав... като гол охлюв ми е.

# 1 311
И с Мартин, и без Мартин, изборът им е или да рискуват Дунев и Момчил още да богатеят или да рискуват някои от своите (Оряшкова и Виктория) на капитански и номинации. А Мартин сякаш зададе курса за Денислава и Мишо - бой по "своите".

# 1 312
  • Някъде там...
Довечера съм за Крум, но ми се струва, че продукцията ще го сготви. Дано да греша. По-симпатичен ми е от Дунев.

Интроверт номер 1 на сезона снощи ми се стори, че пак накуцваше. Не акцентират върху това, но явно човекът си кара с контузията до края. Щом и до операция е стигнал след това, стискал е зъби на всяка битка. Сигурно на инжекции е играл. Иска се силна воля за такова нещо. Не сме го видели и да мрънка или скатава заради контузията.

Рълев не вярвам да отпадне заради контузия.

# 1 313
  • София
Serene_, с първата част съм напълно съгласна, но с втората не. Не мисля, че Момчил иска да се хареса на всички; той просто е спокоен и овладян и си играе играта. Нито веднъж не е излъгал или опитал да се подмаже на някого.

Дунев се опитва да е приет от всички, за да си пази комфорта; както го видяхме - уж приятел с Благо, после тича да докладва на Биг бос. Сега, уж обиден и отмъстител, а пак е правил опити да се включи в неговата коалиция ( доколкото схванах! Не гарантирам.).

Мастагарков също иска да е приятел с всички, но и аз мисля като Рълев, че просто си е такъв човек, обича да е приет, да има приятели. Но в очите на другите понякога не изглежда добре.

# 1 314
Тъй.
Дунев - отново се сбогува. Кому са нужни реплики в стил-прощавайте, сбогом, отивам на битка? Това не приляга на спортист. Като му изкарат поредното предимство с цяла обиколка, ще се върне грейнал отново.
Момчи - и уж злобната му реплика, как няма да стигнат до пъзела червените. Ми няма-факт е това, не е злоба, и той си го говореше с корделата докато редят, не го е крещял злобно. Как па видяхте в това злоба, не знам. Това дори не е спортна злоба. Това е комуникация някаква между двамата играчи, той и корделата, докато редят пъзела.
И на този фон, пак връщам Дунев-сбогува се на тръгване, слушаме на прощаване и роним сълзи. Връща се с как бием- с ралзика, изкрещяно на всяко изречение в екстаз.
Кукуууу.

# 1 315
  • Буркина Фасо
Тъй.
Дунев - отново се сбогува. Кому са нужни реплики в стил-прощавайте, сбогом, отивам на битка? Това не приляга на спортист. Като му изкарат поредното предимство с цяла обиколка, ще се върне грейнал отново.
ще грейне и с право.
другите да се бяха номинирали, да си спечелят предимство и те да греят.

# 1 316
  • софия
Олиииии,  те това е събуждане. Да ти намигне Момчи с усмивка.
 Добрутро успешни, млади, хора! Петък е, да видим довечера каква каша са ни забъркали да сърбаме. На този етап вече, май не искам никой да отпада. Всички избутаха и са интересни. Единствено изпитвам силно желание Фродо и сие да са поне три седмици на реката и после да изиграят снощната игра.

# 1 317
  • тук и там
Марто, дето се тресе от нерви с жена йога инструктор -направо не мога да си го представя..
Може пък жената да е станала йогиска по време на бракът си с него..То трябва да имаш канско спокойствие и все да си на килимчето за медиатция след неговите  избухвания..

# 1 318
Относно "злобата" на Момчил, той тренира бойни спортове и от там идва цялото перчене и смачкване на противника психически. Видя се, че той не мачка никой извън игрите, беше и единствения който застана до Мастагарков, Дунев, Вальо. Обича да помага на аутсайдерите. За разлика от Оряшкова и Дунев, които обичат да се скатават щом не ги касае лично.

Именно, именно!
Единственият  който подкрепи Ситнилска, когато я гонеха! 
О боже, какво велико престъпление - вкарала телефонче???   Като че ли на първокласник се караха.
Всичките ѝ големи приятелки мигом се отвърнаха.
Сал един Момчил имаше куража.

# 1 319
Проблемът Им с Момчи е именно, че не се перчи и не смачква елементарно противника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт