💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 716
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 335
Уф, дано Крум да бие :/
Макар да не съм оптимист, защото дядото е яко бутан от продукцията.

Много ми харесаха иначе глдаиторите и колк уважително се изказва преди, по и след съвета.
Огромна разлика със скандалното и супер токсично синьо племе!

Браво на Рълев, че отиде да окуражи Крум. И наистина, факт е, че те двамата дърпаха това племе напред през сезона. И със сигурност биха играли заедно в обединеното финално племе.

Мастагарков не си похарчи гласовете и грошовете, защото явно са се разбрали извън камерите и че Крум иска да рискува и ако може да се окаже с цели 250 гроша (150 + 100).

Дано контузията на Рълев не е сериозна, че тези разтегнати коремни мускули са отвратителни и ти спират каквато и да било физическа активност. Отделно и болен. Абе ужас. Добре, че е в добра коалиция...

Битката беше с предизвестен край, когато в единия отбор имаш двама профи плувци + Вики и Дунев.
Вики между другото беше истинска красота по терена. Много е добра!

Дяволче, и аз съм с поредния призив към теб да се завърнеш в темата и да коментираш активно както преди 🤗

# 1 336
На Мартин старите зъби са по-хубави JoyJoyJoy

# 1 337
Ако Момчил може да прати един от племето при Гладиаторите, би било интересно да прати Дунев. Така Мартин и Денислава на скорост ще се обърнат срещу Оряшкова и Вики, а ние ще си спестим цирковете на Мартин и Дунев. Освен това Момчил ще се облекчи от симпатиите на Дунев, които са си натоварващи и му носят негативи.

# 1 338
Ама, хора, под въздействието на адреналина в спортна битка може да се кажат подобни реплики (като на Момчил), да буташ инвентар (като Крум), да риташ, псуваш (като Рълев). Аз го приемам съвсем нормално, не разбирам каква е драмата. Да не мислите, че по големи спортни събития, спортистите се държат като невинни монахини?

# 1 339
Хубаво е човек да се грижи и да прави подобрения. Зъбите му може би не са били здрави просто, понякога се налага подмяна. Предобрили са ги просто, дори да е било и само от зор за холивудска усмивка. Интересно ми е дали говорът му преди новите зъби е бил същия, имам едно усещане, че зъбите му пречат, когато говори....
А брадата е пуста мода, сега всеки гараж е берберсалон.

# 1 340
Аз се чудя, вярно, че до обединението остава една седмица, но как така при контузен и болен Рълев гладиаторите решиха, че е ок да останат потенциално с един мъж, Теодора и Виолета?!?  Реката ще я преживеят, но ако Теодора отпадне на капитанска, защото вече казаха, че няма да пускат капитанството, то на елиминации ще са Виолета срещу Мастагарков. Каква да е играта, за да се върне Виолета?

# 1 341
  • SF
Денислава често пристъпва с някакво убедително предложение. Ако ходят на съвет, да пратят Мишо на елиминация - ДА, БЕ, ДА!, убедена е Дени, че не трябва. Мишо й обяснява за грошовити, с които може да се нагрухти Момчил. Дени е убедена, че е правилен ход да не им се дават повече шансове за грошове и вече е убедена в обратната стратегия.
Къде е снимката с маргарина, за да монтирам лика на Дени. Чудна намазка за вашата филийка!
Доста просто момиче е това. Такова елементарно поведение показва, че чак се обезличи. По-различно обезличаване от това на Оряшкова, но със сигурност, без Мартин, Дени не знае как да си държи четката за зъби. Хваща я, както го е правила досега, Мартин й казва, че не я държи правилно, да я хване наопаки и Дени казва "Правилно! Наобратно трябва да се хване! И аз точно така мислех и още вчера ти го казах!"

# 1 342
зъбите са му от чиста суета вероятно и наистина е предобрил. брадата му е ок, придава му малко по-мъжествен вид и крие твърде малката брадичка. на снимките с жена си прилича на смотльо, но той си има такъв вайб. но не ми изглежда мил и добричък, точно обратното

# 1 343
  • Другата България
Уф, дано Крум да бие :/
Макар да не съм оптимист, защото дядото е яко бутан от продукцията.

Скрит текст:
Много ми харесаха иначе глдаиторите и колк уважително се изказва преди, по и след съвета.
Огромна разлика със скандалното и супер токсично синьо племе!

Браво на Рълев, че отиде да окуражи Крум. И наистина, факт е, че те двамата дърпаха това племе напред през сезона. И със сигурност биха играли заедно в обединеното финално племе.

Мастагарков не си похарчи гласовете и грошовете, защото явно са се разбрали извън камерите и че Крум иска да рискува и ако може да се окаже с цели 250 гроша (150 + 100).

Дано контузията на Рълев не е сериозна, че тези разтегнати коремни мускули са отвратителни и ти спират каквато и да било физическа активност. Отделно и болен. Абе ужас. Добре, че е в добра коалиция...

Битката беше с предизвестен край, когато в единия отбор имаш двама профи плувци + Вики и Дунев.
Вики между другото беше истинска красота по терена. Много е добра!
Ти гледа ли съвета на Гладиаторите? Blush
Първо в откъсите там или както се казва преди продължението на епизода дават как Мастагара /уж/ се чуди ще дава ли грошове за Крум - значи няма да даде. Елементарно. Така и стана. После Ралица започва да обяснява как Крум може и да не се върне, как сега е момента Мастагар да покаже лоялност /вероятно не цитирам точно, ама горе -долу/, самият Крум с физиономия нетипична за него обяснява, че няма нужда от грошове, той е там, за да се докаже /в което съм сигурна, но никой не би отказал имунитет на този етап/, и накрая отново Ралица - “Добре, да не дойде момент, в който да ви напомня за този разговор...“.
Е, добре де, колко ....като Денислава трябва да си, особено ако си им гледал простотиите два сезона, вече три, и отделно знаеш за още куп такива “задочно“, за да не ти светне червената ламБичка, че ще сготвят Крум? Особено на фона на съперника му? И това го казвам като човек, който вече е за Крум не на 90,а на 100%, особено след като видно и очеизвИдно той ще е поредния без “гръб“ на продукцията, на когото ще покажат пътя? Да, сам си е виновен за определени решения, но пък представянето му на фона на Дуневото наистина ще се запомни в положителен аспект, за сметка на това на олимпиеца.
Тъй че те разбирам защо не си оптимист. И аз не съм.
Иначе за битката да, още в промото на предходния епизод беше ясно, че няма как Гладиаторите да спечелят.
За Рълев е същото - дават в промото, че “вероятно ще се откаже“. Значи няма да стане.
За сметка на това Момчил си куцука очевидно, във всеки епизод си личи, особено когато вървят към “арената“, или си тръгват от нея. И аз мисля, че го обезболяват някак, още повече че редовно в определени моменти просто изчезва от екран за някакъв период.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 10:20 от Merri_An

# 1 344
  • SF
Аз се чудя, вярно, че до обединението остава една седмица, но как така при контузен и болен Рълев гладиаторите решиха, че е ок да останат потенциално с един мъж, Теодора и Виолета?!?  Реката ще я преживеят, но ако Теодора отпадне на капитанска, защото вече казаха, че няма да пускат капитанството, то на елиминации ще са Виолета срещу Мастагарков. Каква да е играта, за да се върне Виолета?

Пъзелче.

# 1 345
нали се оказа, че Мастагарков бил добър на пъзели, но не го афишира. То и хора не остават за битка за предимство, освен ако Мастагарков не се бие за себе си срещу Рълев. Не че не е възможно да се измисли такава игра, просто си разсъждавам...

# 1 346
Абе ще викаме за Крум всички, но Фродо е викал (защото е на запис ) или по точно ще вика за Дунев! И миналата годна викаше за Елица и Алекса - Фродо винаги спонсорира Олимпийците- не сте ли го забелязали..толкова години?!

# 1 347
Аурора, исках да напиша нещо, но след такъв точен и пълен анализ мога да добавя за Мартин само това , че сценаристите добре са използвали 1 от основните фактори за бързо адресиране, глада и го използват в интерес на предаването. И друго нещо, Мартин е нервак, незнайно защо, има самочувствие но той е под непрекъснато напрежение,  кракът  му не спира да се движи и за,негово съжаление не може да се отпусне и наслади на самата игра, а си избра ролята на супер алфа, което да храни егото му , но допусна да излага твърде много с тези изпуснати нерви и обидни думи.

# 1 348
Много искам Крум да победи и за да продължи, и за да разкара Дунев, с което да му направи услуга, но всички очакваме обратното. В погледа му, на Крум, виждам нещо, което ме кара да мисля, че той си знае, че е пътник. Не защото има възможност като нас да гледа отстрани и да вижда колко е толериран Дунев, а защото си знае, че и него веднъж го върнаха абсолютно без бой и сега имат да си вземат "жеста". Не е и нужно много голямо предимство за Дунев, достатъчно е трасе с плуване. А на Гладиаторите им е ясно, че ако Крум отпадне, Продукцията има приготвено правило/условие, по което да им прати някой син.

Надъхването на Момчил не ми харесва. "Препускащия кон" беше ОК, но приказките и мотивиращо успокояващия му тон(и още снизходително-самонадеяно-менторски) не ми допадат.

# 1 349
  • Буркина Фасо
Не е и нужно много голямо предимство за Дунев, достатъчно е трасе с плуване. А на Гладиаторите им е ясно, че ако Крум отпадне, Продукцията има приготвено правило/условие, по което да им прати някой син.
не е необходимо правило/условие.
просто може да предложат на Дунев да премине към червените.

Общи условия

Активация на акаунт