💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 581
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Буркина Фасо
Да, именно, не е до издръжливост в случая. Крум си го затваряше с една обиколка и го биеше. Не съм никакъв фен на Крум, но заслужаваше победата.
Крум на почти всички игри все беше недоволен от себе си , все нещо му е пречело. нечестно щеше да спечели.
на 2 пъти иска наказание. не мога да разбера логиката на такива наказания. не можеш ли да го минеш или се отказваш, или си почиваш и след време продължаваш.

# 1 681
Много жалко за Крум! Умората и съсипаните ръце от минаването по трасето повече пъти го спънаха. Безумни са предимствата. Иначе евала и на Дунев! Мъж на 50г. И добре, че е признателен на Момчил.

# 1 682
Толкова нечестно, толкова нагласено… направо съм без думи! Направо съм потресена и ми се отщява изобщо да гледам ( въпреки, че моят фаворит все още е в играта). Не харесвам Крум кой знае колко ( може би, защото винаги е бил срещу Рълев), но не мога да оспоря качествата, които притежава. И не мога да приема, че момче, което се раздава и на арената и в социалната игра с цялото сърце отпадна, а човек за чието съществуване в играта разбрах долу- горе от предната седмица. През целия сезон скатавка и след две индивидуални битки вече светец!!! Не си намирам чак място от яд! И честно казано, макар че Момчил е страхотен играч, може би най- подготвения този сезон…. просто ома нещо в това момче, което не е ок! Някакви грозни изказвания последно време пуска или просто аз последно време ги забелязвам. И някакси започвам да се чудя да не би пък Румен в крайна сметка да е имал право за нещата, които говореше за него.

# 1 683
Много ме е яд за Крум.
Дано има къс лет в живота.
Един от симпатичните ми гладиатори.
За битката, предимствата и пр. нищо няма да кажа, щот все още съм бясна.

# 1 684
Денислава нали е с Мишо от “ден едно”, защо му няма доверие? Залепила се е за Мартин като ваденка. Рядко противно момиче!

# 1 685
  • София
Момчил ще сгреши при залога. Няма как да оставят Гладиаторите четирима. Зорница вероятно губи, имайки предвид някои нейни коментари в социалните мрежи. Ако дадат право на Момчил все пак да избира, и избере той самият да се премести, не би било никак зле за него, и без това не играе с никого.

# 1 686
  • София
Щом дадоха как чакат Момчил, няма начин да е такъв мега спойлер. Би трябвало да познае победителя. Но и Гладиаторите само с 4 човека, не ги виждам цяла седмица.

# 1 687
  • Някъде там...
Ха, каква дилема пред Момчил. Че то "загубата" си е чиста печалба за него!

Къде ги видяхте тези грозни изказвания на Момчил?! Едно и също предаване ли гледаме?!

# 1 688
  • София
Момчил ще сгреши при залога. Няма как да оставят Гладиаторите четирима. Зорница вероятно губи, имайки предвид някои нейни коментари в социалните мрежи. Ако дадат право на Момчил все пак да избира, и избере той самият да се премести, не би било никак зле за него, и без това не играе с никого.
Това е един много добър сценарий!

# 1 689
То в този случай, това което получаваш, ако загубиш залога, е много по-добра награда от правилния залог.

# 1 690
  • Варна
Ако стане така ще е.

# 1 691
Дано изгуби залога и да прати Мартин 😂
Ех, да.. ако има право той самия - ще е най-добре. Не се бях сетила.

# 1 692
Ех, тръгна си последния истински гладиатор.
Круме, голям си!

# 1 693
Дяволо, ако можеш дай скрийншот на масата на Дунев. Едно на ръка, че сентенцията беше почти изписана и второ ми се видя грешка в кубчетата.

Тук забелязах едни дребни подсказки, от които може да му блеснена човек сентенцията, ако я е чувал. А тя е популярна.

Първата дума ясно е "ако" Този "завой", който се очертава в текста, точно преди "ако", в същото време последната дума започва с  "В", лесно е да се сетиш, че първото е сричката "за" , а последната дума "война", комбинацията  е 'завойярнашако". Другата връзка е "готювисе". От там и цялата сентенция. Цялото става готювисесзавойярнашако".
Малко като онзи детски говор с 'пе" - пе да , пе мо пе га и т.н., прибавяш сричка.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 22:21 от Diorela

# 1 694
Не е точно така, защото той хвърли много повече усилия. Все пак има едно минаване на трасето в повече. Краси го мина 5 пъти, Крум го мина 6. Мина го и на скорост, защото трябваше да наваксва. Остана без кожа на ръцете и затова не успяваше да мине на торнадото. Всеки си има мнение, не държа да сте съгласни с моето. Simple Smile Пак казвам, че не съм фен на Крум изобщо и гледам обективно Simple Smile

Да, именно, не е до издръжливост в случая. Крум си го затваряше с една обиколка и го биеше. Не съм никакъв фен на Крум, но заслужаваше победата.
Крум на почти всички игри все беше недоволен от себе си , все нещо му е пречело. нечестно щеше да спечели.
на 2 пъти иска наказание. не мога да разбера логиката на такива наказания. не можеш ли да го минеш или се отказваш, или си почиваш и след време продължаваш.

Общи условия

Активация на акаунт