💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 716
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Другата България
Аз не съм гледала сезони 1 и 2 и мислех след края на този да издирвам 2ри. Но вече ми е интересно какво се е случило с тоз Юлиан Grinning Кажете дали е някаква брутална несправедливост, хич да не почвам. Grinning
Ще ти разкажа, ама утре привечер. Само ме подсети ако искаш. Че сега нямам време.
И не, Юли не е бил злодей, продукцията го направи да изглежда такъв.

# 1 831
Помня в предните сезони как преди някой да може да вземе наказание той трябваше да се пробва поне 2 пъти преди да има правото да го вземе. Сега вече директно - не мога и айде мизерните 2 минути (поне 3 да бяха) и то в елиминационна битка.
Добре, че Крум не би, че щеше да е скандално

# 1 832
  • Сред мелниците
Не съм писала този сезон. Намирам го за най-добрия досега.
Нямам изявен фаворит, както беше в миналите, според мен достойни за финал са Мастагарков, Момчил , Рълев и Крум, за жалост в свършено  време.
 От жените вече никой.
Отвращавам се от истеричния Мартин и женския му аналог  Виолета. Ако можех да ги изчезна, щях да гледам с още по-голям кеф.
Миналия сезон имаше линкове към старите епизоди без реклами, някои съм ги пропуснала, а в момента не съм със смарт тв а имам няколко часа днес да наваксам?

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 20:56 от В (като Вятър)

# 1 833
  • София
Мина толкова много време, но още не мога да разбера защо хората харесват Юлиан. В миналия или сегашния сезон, нямаше да оцелее дори до сливането. Той на битки би бил по-слаб дори от една Цвети... А трасе като вчерашното, със сигурност не би минал.  Плюс да не говорим, колко неприятна личност е.

Ако трябяаше да определя, кои са истински прецаканите участници, той дори не би бил в топ 10...
Има къде, къде по-прецакани участници, които са били в пъти по-способни от Юлиан:
Малкия Рълев, Васко (брата на Момчил), Цецо, Гого, Фифо, Жорката, Валери, Мани сезон 4, Морунов, Неделчо, Ваня, Вайс...

# 1 834
  • София
баш пък Неделчо прецакан!?!?!? Rolling Eyes

# 1 835
  • España
За мен най-забавен беше сезон 2 !!!! Култови играчи !!!
Първи сезон не съм гледала ( Истеричността на Сърчаджиева не можах да си я причиня)!

# 1 836
Не видях, дадоха ли кадър с ръцете на Крум колко се е съдрал, както преди на Оряшкова показаха как си е съдрала кожата? Видях, че дадоха кръв по въжето и Димо го коментира, а преди това, на едно от предните трасета, докато теглеше, Димо му каза "нали знаеш, че имаш ръкавици"
Чудно ми е защо не ги сложи, или ако раната е такава, че да му пречи да минава торнадото и тръбата, да бяха направили пауза и да му залепят поне някакви лепенки..
Иначе споделям горните мнения, че закопа племето си заради големите тактики, че го върнаха от чистилището и му върнаха капитанството и че вече няма да е полезен за драми в сюжета, но на конкретната битка бях за него. Оценявам спортните постижения, качества на терена и топ форма на Дунев, но ме дразни всичко останало, което говори. Дано поне се окопити и да покаже малко характер и пред Мартин.

# 1 837
  • София
За Морунов и Неделчо мога да кажа, че прецакването им беше само това: Мани беше в тяхното племе. Но, това важеше за целия отбор, не само за тях. Даже там най-прецакан беше Стоян, който не стига, че я влачи на гръб (буквално) цял сезон, ами и отпадна от нея. Продукцията не смятам, че ги е прецакала с нещо друго Морунов и Неделчо, не че това беше малко де, но въпреки това стигнаха и двамата до обединение.
Ваня единственият, който я прецака беше Милен, който подсказа на Борислав за пъзела, не мисля, че продукцията нещо е направила срещу нея.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 18:11 от gg__

# 1 838
Аз вече не харесвам Юлиян, но по време на сезон 1 много го харесвах. Ще отговоря от лична позиция, но мисля че и за други хора важи - харесва ми заради хъса, волята и самоувереността. По същата причина в спора Роналдо-Меси винаги съм била за Роналдо. Харесвам хора, които си вярват, борят се и не падат лесно духом. С уточнението, че типаж като Юлиян или Роналдо никога не бих си взела за мъж, нито дори за приятел. Но има нещо достойно за уважение в тези хора, особено като ги гледаш в спортни състезания.

# 1 839
Дунев може да няма дар слово като Мартин и да не може да се защитава с думи, но действията му едва ли са само манипулация на продукцията. Все чакаше Николчето, все без мнение, а как се радваше и злорадстваше като пращаха Благо на елиминации. А направо се шокира като изпратиха него: не го заслужавал! И едно цупене, едно сърдене. Не разбирам и защо този страх от арената след като се представя толкова добре, явно не вярва в себе си.
А за сентенцията вчера, ако искаха да ни накарат да повярваме, че я е разгадал, не трябваше да ни показват как стои и гледа като теле, та те дори броениците с кубчетата му бяха на земята, изобщо не знаеше какво да прави и изведнъж хоп. Да го бяха монтирали по - достоверно, да не се чувстваме ние зрителите като лапнишарани!

# 1 840
  • Sofia
И аз не бих си взела тип Юлиян, но виж типаж тип Момчил, взимам без да се замислям. Simple Smile Понеже доста съм престарела вече, се надявам дъщерите ми да имат този късмет. Та накратко, зет тип Момчил приемам на драго сърце. Проблемът е, че са рядкост.

# 1 841
Хайде да бъдем честни. Да, Дунев получи огромно предимство, но е факт, че Крум го навакса. От самото начало обаче Крум тръгна погрешно. Буташе шейната, дърпаше въжето да речем неправилно, а и 4 минути наказание си казаха своето. Можеше и да победи Дунев въпреки огромното предимство, но стратега не направи правилната стратегия
 Бях за Крум, но не мога да си изкривя душата, че сам се прецака

Крум изравни, но ако не беше предимството Дунев щеше да е назад цяла една обиколка, защото вместо да отиде на пъзела, щеше да трябва да минава още веднъж.
Отвратително е когато отпадането ти не зависи от теб.

Аз пак да попитам за мнение за сезон 2? Когато почвах сезон 3 на първите няколко серии се бях отказала, но няколко човек тук писаха, че си струва и се радвам, че го изгледах.

# 1 842
Хайде да бъдем честни. Да, Дунев получи огромно предимство, но е факт, че Крум го навакса. От самото начало обаче Крум тръгна погрешно. Буташе шейната, дърпаше въжето да речем неправилно, а и 4 минути наказание си казаха своето. Можеше и да победи Дунев въпреки огромното предимство, но стратега не направи правилната стратегия
 Бях за Крум, но не мога да си изкривя душата, че сам се прецака

Крум изравни, но ако не беше предимството Дунев щеше да е назад цяла една обиколка, защото вместо да отиде на пъзела, щеше да трябва да минава още веднъж.
Отвратително е когато отпадането ти не зависи от теб.

Аз пак да попитам за мнение за сезон 2? Когато почвах сезон 3 на първите няколко серии се бях отказала, но няколко човек тук писаха, че си струва и се радвам, че го изгледах.

2/3 обиколка, но тук отново идваме до двете наказания за Крум, които са нечестни спрямо Дунев, 2 минутки и хайде - дефакто той е неспособен да мине, защо да завършва

# 1 843
Момчил,именник днес!
Да му е честит!
Успех !

# 1 844
Е има го в правилата, значи може. И това не е честно някой да отпадне, защото не може да мине халки. Затова игрите са разнообразни.

Общи условия

Активация на акаунт