💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 314
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 270
Наистина е много силен Рълев! Според мен по-силен и от Момчил.
А Крум прати Мастагарков в леглото на врага Joy

# 271
И мен ме изненадаха думите на Рълев. Мислех си, че всички биха взели същото решение като Момчил. А то... стратези.
Той и Алекса каза, че може би ще остави реката за другите.

# 272
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, сега Мастагарков ли ще лежи на овчите чаршафи. Интересно ще ми е да ги видя двамата  легнали сред овчиците.
Рълев и Крум се извиниха, добри момчета са.

# 273
  • София
И като влетяха на бегом, Благо пръв на мивката Blush, другите и те след него, браво, браво! И после зоби грозде, а не луканка с шоколад. Grinning

# 274
Добре де, Рълев е първи на варелите, първи и последен пост на лъжиците, пак изкара играта на червените, как да не искам да спечели играта.
И то не за пръв път 😀
+1

# 275
Вила сега ревнува ли?
Дунев почва коалиция ли да прави?

# 276
Агънцето е в кошарата. Ама с друго  другарче

# 277
  • София
Утре буря, даже градушка ще ги бие..

# 278
Много тежка битка между Рълев и Мишо се задава. Че и яка буря, май прекъснаха битката.

# 279
  • Брюксел / София
Ееее, утре готина битка, то пък времето ще се сговни! Пфуу

# 280
  • София
Дунев пък с мартинките на Мартин изтърка плочата вече. Голям майтап измисли! Ма то щото играта сега започва!

# 281
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Утре ще е супер битка, но времето май ще им развали плановете. Направо ги е отнесло накрая.
Дуднев вече е хем банален, хем смешен.

# 282
  • София
Да очакваме ли утре Бога на играта да не е предвидил с какво (кого) ще удари Бога на времето? Пу-пу. Дано градушката да е изпотрошила някой обектив, а небесния ел.магнетизъм да е ударил ПТС-а.

# 283
Ех, значи! Една сравнително равностойна битка да се падне и то да започне буря!

# 284
  • София
Аз бях разбрала различно дилемата на Димо в събота: изборът на Момчил беше дали да махне Реката изцяло, а Стопанството беше гарантирано на Старейшините само за тази седмица. Той така и отговори: реката отпада като локация и за двете племена, т.е. идната седмица, ако отново паднат Старейшините, то благодарение на Момчил няма да са на реката, защото е избрал да премахне локацията. А днес Ралица го представи така, сякаш се отнася специално за Гладиаторите.

Btw, щом днес Теодора спомена за перфектна седмица за Гладиаторите, може и да се случи. Във всички случаи, пожелавам успех на Рълев. Така се пази коалиция (нищо, че Виолета се съмнява в него), защото Теодора и Виолета щяха със сигурност да загубят от синия капитан.

Общи условия

Активация на акаунт