💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 332
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 285
  • На Изток от Рая
Утре ще е яка мъжка битка, може би почти равностойна, ама явно времето може да я прекъсне. Помня, че точно към края на Август имаше нещо такова, както си печеше и изведнъж притъмня, страшна буря беше. Ама те ще си я довършат или преиграят по някое време.

# 286
Най-интересното от днешната битка беше анонсът за утре. Grinning Много тежка битка, дано за победителя има по-сериозна награда. Само да не е елиминационна, не искам никой от двамата да си ходи. Обаче не виждам как в такива условия ще играят, сигурно ще прекъснат играта. Не вярвам да са чак такова идиоти, че да рискуват здравето на момчетата.

# 287
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виолета откъде го извади това самочувствие, тяхна била битката. Тяхна, ама тя има най-малка заслуга за спечелването й.
Рълев е истинска хала по трасето, не се учудвам, че се изнервиха с Крум на бавното минаване, те горят в играта.
Стратегията на Момчил този път не беше особено добра, наистина бяха изключително бавни. Но добре се получи с Гладиаторите на "Колизеума", че съвсем са се свършили горките от глад.
Утре вечер ще има страхотно тежка битка и още по-страхотна буря. Останах с впечатление, че няма да могат да довършат играта. Аз ще съм за Рълев определено.

# 288
  • София
Очаквам сега Рълев да омае Мастагарков. То не че е трудно, де
А Вилито мисли, че от двамата Мастагарков е омайникът. Grinning

# 289
  • Някъде в Матрицата
Ясно е защо отпадна реката. Видели са прогнозата за времето и, че градушката ще обрули джанките. JoyJoyJoyJoyJoy

# 290
Виолета продължава да не нацелва името на Мастагарков 😄
Утре ще ми е сигурно най-интересната битка на капитани за сезона- дето не знам за кого да викам, имам съспенс, има малко плуване за Мишко,  малко като за Рълев, дано успеят да я доиграят.
Момчи наистина се поизложи този път, Рълев си го би

# 291
  • При семейството си
Ясно е защо отпадна реката. Видели са прогнозата за времето и, че градушката ще обрули джанките. JoyJoyJoyJoyJoy
И така да е, поне някаква мисъл са вкарали.

# 292
  • Някъде там...
Не знам дали са пускани:

За плувците:

# 293
  • Варна
Като ловкост мисля, че Рълев е по добър от Момчил

# 294
Абе в това време на реката може да стане и доста опасно.

# 295
Мастагарков обаче все още живее с идеята, че е някакъв неуловим стратег, невероятно незабележим и мисли четири хора напред и само посланието на Калоян може да го бутне Grinning

Рълев има нужда физиотерапия след това изнасяне 10 седмици на гладиаторите.

# 296
  • София
Момчи към Дунев: “Как се чувстваш от победата вчера?”
Дунев: “Пффф, изстрелян в космоса. Имам една капитанска победа, една елиминационна , направооо 💪!”
🤣🤣🤣

# 297
Значи Дунев много ме дразни колко е пасивен. Седи само и държи лъжицата, чака и да му сложат топчето и да му го вземат, а той не мърда...
Ами човекът чака... да му сервират, да му отсервират... 🤪

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 22:42 от Bilyana14.

# 298
  • София
А Мартин и Дени на беседката… той говори, тя му повтаря думите. Собствени мисли няма ли ? 🥴🫣🤭

# 299
На една елиминационна ,5 гласа за Дунев и 3 за Марто.И Дунев пак на колелото на "късмета" .

Общи условия

Активация на акаунт