💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 173
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Много странна прожекция.
Първо за битката.И двамата не са ми баш-фаворитите,но наистина Мишо минаваше с лекота трасето,изключая нали ласото.Как пък не смени тактиката,не се опита да прехвърли въжето,когато тежестта е качена.
Нищо де,поне не отпадна.Аз бях сигурна,че няма да е елиминация при Рълев-капитан Simple Smile
После това не беше никакъв пазарлък.Рълев изначално си заяви,че иска лично предимство,нямаше никакъв избор.Просто си поиска повече грошовИ.Димо трябваше да имитира качване на залога.
Да..отново за едни индивидуални награди,за други-общи Simple Smile
И не,че съм МНИМА Simple Smile,но как пък не чух един коментар относно метеорологичните условия и при двете племена?
Рълев изкача от вилата?
Мартин като че направи опит за съчинение...
И защо утре трябва да гледаме през рунд Мастагарков и Мартин? Това по какви правила е възможно?
Че и после на съвета пак били нарушени Simple Smile
Сигурно Виолета и Дени пак са си намигали.
Не мисля,че при евентуален съвет ще пратят Момчил.На него му е отредено да е прост помагач,който взима едни мижави 30 гроша и потупване по рамото на залозите.
Наградите се пазят за Победителя. Simple Smile

# 586
  • Stockholm
Към неприличните мисли добавям – да решаваме задачи за басейни и тръби, както и кубчето на Рубик.. Grinning
Към неприличните мисли добавям- да ми показва и обяснява как става така, че като натисна копчето на компютъра, той светва. А също и сексуални фанатазии за БДЖ.

# 587
  • София
Сега пък Крум бил "мним"... Grinning Ех, тез младежи!
Не са само младежите, Дунев в следващия епизод казва "Заклей се". Joy Ясно, че е спортист, а не литературовед, но пък най-обикновен глагол да не знаеш как се спряга. Rolling Eyes
Явно животът му в Щатите е повлиял на правоговора, като вземем предвид и томаховките..сигурно е нещо средно м/у томахавки и американските ракети Томахоук. Има си бъгове, определено..

# 588
  • Stockholm
Сега пък Крум бил "мним"... Grinning Ех, тез младежи!
Не са само младежите, Дунев в следващия епизод казва "Заклей се". Joy Ясно, че е спортист, а не литературовед, но пък най-обикновен глагол да не знаеш как се спряга. Rolling Eyes
Явно животът му в Щатите е повлиял на правоговора, като вземем предвид и томаховките..сигурно е нещо средно м/у томахавки и американските ракети Томахоук. Има си бъгове, определено..
Нищо не може да се сравни с начина, по който Виолета казва НИЯ вместо НИЕ

# 589
От промото всеки нечетен сблъсък щял да бъде между Мартин и Мастагарков.

Ще има ли изобщо игра или само сеирджийница?

# 590
  • София
А защо се сравнява награда на капитанска с такава, която се получава при залагане на чужда битка? Реално и Рълев и Мишо доста се изтощиха на битката днес, а Момчил в събота е гледал и единствено е трябвало да избере на кого да заложи. Реално Рълев при кастинг битката също не получи кой знае какво - имунитет за следващ съвет, а той му беше напълно излишен в онзи момент. Даже да бяха купували гласове другата коалиция, а неговата не, то се "стреля" по Вили тогава, а не по Рълев.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 23:53 от gg__

# 591
Според мен Мартин ще е този ,който ще играе "нечестно" и на съвета ще го номинират служебно.Явно нещо е говорил на Стопанството ,което не е трябвало.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 03:02 от Еlpida

# 592
  • София
Виолета с грим и червило ли ляга да спи.

Виолета да вземе да смени червилото, че устата и прилича да не казвам на какво.

# 593
Наградите се пазят за Победителя. Simple Smile

Дано не си права! Hands Pray

Нищо не може да се сравни с начина, по който Виолета казва НИЯ вместо НИЕ

То въобще целият изказ виолетин (плюс донякъде визия и грим) е на мутреса от дълбоката провинция в ранните 90.

За Дунев по принцип е предизвикателство да състави сложно съставно изречение.

# 594
Мартин излъга ли? Този точно разговор да не го дадат...
И аз си помислих, че това е поредната стратегия на Елвиса, а ехото Денислава повтаря и приглася 😂

# 595
Аз три пъти заспивах,нищо не видях .При гладиаторите са 3на 2 няма да има изненади. Следващ номиниран -Крум, това,че говореше за грошове ми подсказва ,че така и няма да се сдобие с такива. При сините -вземат ли му удобствата на Мартин рязко става раздразнителен и се спихва,изкарва си го на другите.Момчил мълчи ,мълчанието е злато.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 06:07 от araselia

# 596
И още нещо ми попадна. Момчил е завършил НПМГ с математика и физика. Радостин - ЕГ с английски и немски.
Супер!Колега!
ПП И сега кой е нарушила правилата : този, искат да шитнат или този на който искат  да дадат още 200-тетина гроша!?

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 00:16 от vvi

# 597
  • София
Аз предполагам, че новото нарушаване на правилата ще е имено скарването на висок глас, за което намекнаха в промото. Мартин и Дунев са си повишили тон, пообидили са се, може и да е имало заплахи и това е в пълен разрез с правилата за добро поведение на участниците. На съвета Ралица ще ги порицае. Мого ми се струва възможно Мартин да каже, че са се разбрали и са си простили и заровили томаховкити и после всички дружно да стрелят по Момчи, който тъй или иначе се е самопредложил вече. Това разбира се ако се отнася за синия отбор.

# 598
  • София
Мартин излъга ли? Този точно разговор да не го дадат...
И аз си помислих, че това е поредната стратегия на Елвиса, а ехото Денислава повтаря и приглася 😂

Според мен баш си излъга белозъбия. Тя и Оряшкова му го каза Simple Smile Денислава да не остане по-назад, и тя била свидетел, а я нямаше на кадрите, които показаха без звук. Отвратителни са тези двамата.

# 599
Чета ви с удоволствие от доста време, но до сега не съм се включвала.
Та се почувствах замислена Blush и реших да споделя - имаше кадри от ‘разговор’ без звук обаче между Момчил и Дунев ( по време  на поредната интрига на Марто ). Дали нарушението не е умишлено изключване на микрофоните от Момчил и Дунев? Ако е така, не ги виня. То този сезон всеки ‘стратегически’ ход на участник беше правен незабавно обществено достояние от Ралица (продукцията ) и подлаган на ‘ публично обсъждане’.

Общи условия

Активация на акаунт