💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 188
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 645
Днес Дунев в рекламата каза на Мартин, закълни се в децата си. И Мартин ще избухне защото всеки нормален човек, ще си защити децата а на Дунев не му прави чест, все пак и него го пазеха поради тази причина.
Скрит текст:
Та кавгата може да мине в крайности между тях. Предстои да разберем...
Иначе евала на Мартин, голям стратег признавам му го ама Виолета ми е противна голяма жена да се държи и говори невъзпитано...дъщеря и ми става все по симпатична 🫠
От промото изглежда, че Дунев провокира Мартин, след като кукуто Мартин тръгва да се кълне, че нещо е вярно, което не е така.

# 646
  • София
Аз няма как да знам кой какво е казал, но като го гледам Дунев как реагира на едната си номинация, някак съм склонна да вярвам, че без проблем ще номинира всеки и ще играе с всеки, само и само да не е той. Той и на Благо му говореше едни - дойде ли съвет, гласува срещу него, уж самочувствие да трупал. Момчил също му е много близък - но веднага се възползва и гласува срещу него, защото се бил предложил. Като цяло, според мен, ако някой може да се нарече "хлъзгав и мазен" то е преди всичко Дунев. Не, че е само той така, но в най-голяма степен ми отговаря на това описание.

# 647
Да, и на мен ми направи впечатление, че тази година няма плуване в басейна. Странно. Нямам никакви претенции, че мястото, на което има храна и легла и може би топла вода за къпане се нарича "резиденция". Не ме притесняват нито агънцата, нито липсата на поставка за шампоан. Винаги съм смятала българите за елитарни, но и в домовете ни не сменяме чаршафите всяка година, какво остава на нещо като туристическа спалня. Ако пообиколите т.нар. хотели четири звезди може да останете смаяни от ниското ниво. Така че, каквото-такова. Проблемът е качеството на игрите, а не мебелите. Много хубаво ИВ ми запълва някои вечери след летния сезон и с преход към Коледа. И искам да стане по-добро.

# 648
Аз няма как да знам кой какво е казал, но като го гледам Дунев как реагира на едната си номинация, някак съм склонна да вярвам, че без проблем ще номинира всеки и ще играе с всеки, само и само да не е той. Той и на Благо му говореше едни - дойде ли съвет, гласува срещу него, уж самочувствие да трупал. Момчил също му е много близък - но веднага се възползва и гласува срещу него, защото се бил предложил. Като цяло, според мен, ако някой може да се нарече "хлъзгав и мазен" то е преди всичко Дунев. Не, че е само той така, но в най-голяма степен ми отговаря на това описание.
Абсолютно подкрепям това мнение.
Марто също е хлъзгав, отвратителен, но трябва да сме честни-ходил в на битки. И не се скътава като Дунев.
Тааа май, май Дунев ще излезе по нелицептиятен от Мартин

# 649
Дунев, освен мазен, е и лицемер. Хитовата дума на сезона Grinning
Нищо не каза докато Мартин издевателстваше над Мастагарков, номинираше си го на общо основание, ама снощи много обидно му станало как Мартин само оплювал Благо, ти да видиш.

# 650
И аз гледам уж внимателно, каквото решат да ни покажат Grinning

Това кой е прав в спор между Дунев и Мартин е много трудно да се определи, защото Мартин е патологичен лъжец, манипулатор и агресор, гордеещ се с тези си качества, а Дунев е хлъзгав и изменчив. Всъщност, проявата на живец и боен характер в Дунев ми харесва донякъде, по-добре така отколкото да мишкува и да се стаява.

А, това, че открито скача на Мартин, който не е лесен противник, също го оценявам положително.

# 651
  • София
Мартин лъже и маже, за да завърти нещата в своя полза. Както писах и преди - има си маниер на дърта клюкарка - с такова удоволствие клюкари... Напоследък не мога да му изтърпя логореята и го превъртам.
Дунев само се заканва. Да не спеше и да не се правеше на ударен, когато Марто нападаше "сина му" Мастагарков. Сега орева орталъка, че го пратиха на елиминационна битка. 
Да разнообразим с кадри от колумбийското Десафио 2023. Имат огромен телевизор и участниците могат да гледат другите битки.
Скрит текст:

Подобна игра като тази, която ще е довечера, но участниците са обезопасени.

тук пък не са

вариант на топчетата

има и вечерни битки

там май много обичат да ги калят ...

игри с топки

скокове в басена

# 652
  • Пловдив
Ехе. Къде са те, къде сме ние.

# 653
Гледала съм тяхното и да си кажа, че нашият вариант повече ми харесва Grinning

Техният вариант е някакси по-механизиран, участниците също са по-бичести, особено в краката, липсва морето, пълзящите гадинки Joy

# 654
  • София
Джийзъс, като гледам снимките от колумбийския вариант, то нашите все едно са в яслата Grinning А пък не спират да се трошат наред.

# 655
А как са локациите в колумбийския вариант?

# 656
Скрит текст:
Мартин лъже и маже, за да завърти нещата в своя полза. Както писах и преди - има си маниер на дърта клюкарка - с такова удоволствие клюкари... Напоследък не мога да му изтърпя логореята и го превъртам.
Дунев само се заканва. Да не спеше и да не се правеше на ударен, когато Марто нападаше "сина му" Мастагарков. Сега орева орталъка, че го пратиха на елиминационна битка. 
Да разнообразим с кадри от колумбийското Десафио 2023. Имат огромен телевизор и участниците могат да гледат другите битки.
Скрит текст:

Подобна игра като тази, която ще е довечера, но участниците са обезопасени.

тук пък не са

вариант на топчетата

има и вечерни битки

там май много обичат да ги калят ...

игри с топки

скокове в басена

Нашите Игри на волята изглеждат като Desafio от Алиекспрес.

# 657
Направило ми е впечатление, че този сезон не се ползва дори и басейна, както предни сезони. Бедна ми е фантазията да си представя състоянието му, щом участниците се лишават от него. Rolling Eyes

Ясно се вижда, че водата е чиста и че помпите работят. А защо не го ползват не знам, не всички обичат басейни. А може и да е студена водата ако не го нагрява много слънцето, не съм се заглеждал.

# 658
Техният вариант на играта, дето наште днес ще правят.
Наште ще падат в мърлявото басейнче,
а те в калта 😄
https://www.youtube.com/watch?v=vBMLNYEwazQ

# 659
  • София
На мен колумбийският вариант не ми допада, гледайки само снимките. Липсва ми морето, а и всички са едни яки бичмета... Само да можеше нашите да не си падат толкова по манипулираните сценарии...

Общи условия

Активация на акаунт