💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 180
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 630
Толкова много ни ги натякват тия двамата, че са втръснали до болка на всички зрители 🤮
Цял сезон гледаме Вила и Мартин.
Като се сетя какви забавни образи имаше предния сезон Зори, Генчо, Жорко, Веси, тия са ми толкова скучни....

Не само скучни, но и тези спорове са ми доста просташки.... Вили и Мартин да наричат Гатьо - Ганьо си е чиста ирония.... или пък не, който всъщност е чел Ганьо, знае за какво намеквам.

Жалко, че продукцията стига до толкова ниско ниво за да прибягва до просташки караници и грозни епитети да се опита да изплува от дъното, в което се намира в момента заради ниският рейтинг.

# 631
  • При семейството си
Явно само на Резиденцията има цигари и алкохол, и Мартин нещо много се изнервя като не е на тази локация.

# 632
Дунев нещо ми става противен от 2 3 епизода само мрънка, че са го пратили на елиминация а иначе дъщеря му като беше там всички му бяха симпатични...  😵‍💫

# 633
  • Stockholm
Сигурно и Оряшкова е на хонорар.Внимава,спазва етикет,правила до степен незабележимост.
Няма да е лошо да въведат изискване да не можеш да влезеш в Обединението( Съединението по Виолета Simple Smile ),ако не си бил на дуел.Ще има по-малко драми и гора от ръце да се ходи на битки.
Мисля си,че старейшините падат довечера,съдейки по скандала по тъмно.То и какво друго да очакваме,след като ще гледаме Благо и Марто предимно Simple Smile За нарушение-предполагам нещо банално-изяли са една тиква Simple Smile

Находка от ФБ

Тя беше готова жената да размести конфигурацията, но Дунев дори не се сети да я попита. Момчи пък съвсем е далече от подобни преговори.

# 634
  • Stockholm
Чета ви с удоволствие от доста време, но до сега не съм се включвала.
Та се почувствах замислена Blush и реших да споделя - имаше кадри от ‘разговор’ без звук обаче между Момчил и Дунев ( по време  на поредната интрига на Марто ). Дали нарушението не е умишлено изключване на микрофоните от Момчил и Дунев? Ако е така, не ги виня. То този сезон всеки ‘стратегически’ ход на участник беше правен незабавно обществено достояние от Ралица (продукцията ) и подлаган на ‘ публично обсъждане’.

Мисля, че не им е нужно да изключват микрофони, ако не искат да ги запишат, а просто да ки говорят, когато екипите ги няма. Тук не са като в Биг Брадър с денонощен запис, подслушване и микрофони.
Може и аз да съм МНИМА като Крум, но Момчи напоследък никакъв го няма в Инстаграма, а когато нещата вървят добре, си качва редовно Лъвчето. Някакви неща, в които е забъркан са ставали, демек почва се процесът на сготвянето:disappointed: Но пък си продължава да МАЧКА, което всъщност е най-важното.

# 635
Относно сегашната резиденция - как пък за 4 години собствениците не направиха малко освежаване и подобрения ? Няма как да не им плащат от продукцията нещо като наем, за да я използват.

Ясно,че хората искат да печелят, ама е смешно просто да се гледат тези драперии и мебели от соца.
С трици маймуни ловят. И собствениците на вилата, и продукцията.
Те чаршафите не са сменили от миналия сезон, за какво освежаване питате!? Nerd
Направило ми е впечатление, че този сезон не се ползва дори и басейна, както предни сезони. Бедна ми е фантазията да си представя състоянието му, щом участниците се лишават от него. Rolling Eyes
Сигурно за жълти стотинки я дават, затова не се и стараят много, много.

# 636
Сигурно и Оряшкова е на хонорар.Внимава,спазва етикет,правила до степен незабележимост.
Няма да е лошо да въведат изискване да не можеш да влезеш в Обединението( Съединението по Виолета Simple Smile ),ако не си бил на дуел.Ще има по-малко драми и гора от ръце да се ходи на битки.
Мисля си,че старейшините падат довечера,съдейки по скандала по тъмно.То и какво друго да очакваме,след като ще гледаме Благо и Марто предимно Simple Smile За нарушение-предполагам нещо банално-изяли са една тиква Simple Smile

Находка от ФБ

Тя беше готова жената да размести конфигурацията, но Дунев дори не се сети да я попита. Момчи пък съвсем е далече от подобни преговори.

Той,Момчил,хубаво не му е до такива разговори, ама и позицията на Швейцария няма как да издържи дълго, колкото и да е силен и да се доказва на битки на мен не ми допада тази липса на твърдо мнение.
Чат-пат измрънка,че не е съгласен с нещо и до там.
Ще кажете,че не е дипломатичен,над нещата,не иска да му извъртат думите, ама то няма гаранция,че и при поведение като неговото (и на Оряшкова,и на Ситнилски,и на Дунев) няма пак да бъдат вкарани в монтирани сцени.

И друго ми е чудно (назад някой го беше коментирал) относно всички играчи от всички сезони,които седят и гледат отстрани разни скандали или грозни сцени на агресия и си кротуват.
Няма как да повярвам,че всичко е само до монтаж и не е излъчено, особено пък от тази продукция.

Колкото и да е шоу,толкова и не е ,хората си влизат каквито са си (дали са решили да играят роли или да се опитват да прикрият разни свои черти,това е друг въпрос) и е абсурдно поне веднъж да не се намесят дори,ако щете,просто да им кажат да млъкнат 😵‍💫

# 637
Сигурно съм маниачка на тема хигиена, но всеки път като заговорят или покажат чаршафите на агънца, си мисля дали ги перат редовно Joy

# 638
Мартин намери новата си жертва Дунев.
И пак се почна с тричането "къв мъж си?!", "застани, като мъж" все едни и същи лакардии. Сега добавил и предвид възрастта на Дунев "не ти отива на годините". Ползва един и същ репертоар, като реши да мачка и дискредитира съперника си. Брутален е просто!
Не харесвам и двамата, но Мартинчо няма стигане. Nerd
Явно единият лъже. Дали Мартин или Дунев сценаристите ще решат дали ще разберем.
Странно, че продукцията няма запис или умишлено не го пуска, за да вкара още по-голяма интрига. Но нещата стават доста грозни щом и призиви за клетви в децата има. Rolling Eyes
Ако не чуя запис и трябва да реша на кой да вярвам съм склонна да заложа на Дунев, не е чак такова дъно.
Мартин и предният път с Благо си извъртя г.за и откровено си излъга, че било блъф и финтирал Благо.
А точно си беше опит да играе с него, защото го беше страх, че Благо има предимства и може с него директно да го номинира на Съвет. Ама не се поколеба да излъжи останалите балъци, че било номер, а Благо обяви за лъжец и манипулатор.
Макиавели ряпа да яде пред Мартинчо, няма стигане просто! Satisfied
Всеки път се чудя зад черната грива дали крие рогца, а под маратонките копитца?! Smiling Imp

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 13:24 от sineva 1

# 639
Относно сегашната резиденция - как пък за 4 години собствениците не направиха малко освежаване и подобрения ? Няма как да не им плащат от продукцията нещо като наем, за да я използват.

Ясно,че хората искат да печелят, ама е смешно просто да се гледат тези драперии и мебели от соца.
С трици маймуни ловят. И собствениците на вилата, и продукцията.
Ай сакън. Да не са пипнали чаршафите на агънца

# 640
Нямам търпение довечера да гледаме пак караниците на Елвиса и Дунев на двора Joy, ако може и по някоя псувня да има Thinking
Елвиса и Виолета номер 1 стратези и кавгаджии този сезон.

# 641
Сигурно съм маниачка на тема хигиена, но всеки път като заговорят или покажат чаршафите на агънца, си мисля дали ги перат редовно Joy
И ти ли?! Satisfied
Доста е съмнително! Ама за толкова пари, толкова! Nerd

# 642
Победителят Андрей с хубави думи към Рълев  Wink

# 643
Днес Дунев в рекламата каза на Мартин, закълни се в децата си. И Мартин ще избухне защото всеки нормален човек, ще си защити децата а на Дунев не му прави чест, все пак и него го пазеха поради тази причина. Та кавгата може да мине в крайности между тях. Предстои да разберем...
Иначе евала на Мартин, голям стратег признавам му го ама Виолета ми е противна голяма жена да се държи и говори невъзпитано...дъщеря и ми става все по симпатична 🫠

# 644
Момчил има мнение, просто не го налага агресивно и не го повтаря пак и пак.
За Оряшкова той ясно си е показал отношението и мнението и не вярвам, че се е включил в заверата на Дунев против нея, ако въобще е имало такъв разговор.

Общи условия

Активация на акаунт