💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 112
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 735
  • Другата България
Невероятен Рълев. Действително се очертава като най, най добрият.
Харесвам много и Момчил, но Рълев е топ
Не мисля, че е най-добрият, но е добър, факт.
Доста добър.
Но нали, все пак аз съм пристрастна. Много зависи от играта, от компонентите, от...всичко.
Тази игра като цяло си е на Рълев.
Много е добър Рълев на тази игра. Той с този паркур, мисля, че това си му е "в специалността". Владее си тялото.
Именно. Да си спомним Гого все пак.
А и Юлиян, размаза ги тогава.

# 736
  • София
Не знам как издържат Гладиаторите да гледат как Мастагарков пада от Мартин. Sob Аз откривам един мини-Крум в себе си, докато гледам.

# 737
  • При семейството си
Рълев на английски ли го/ги подкара?!
Не гледам епизода.
Не, аз го подкарах на английски, че не мога да го опиша. Grinning Той просто си взима рундовете. Велик. Bowtie
Утре или по-късно ще се насладя и аз…на Рълев.

# 738
  • София
Липсва ми Гого в тази битка.

# 739
В тази игра съм за червените и Мастагарков.
Много добро впечатление ми прави Рълев като капитан как подкрепя, дава напътствия и седи зад гърба на всеки състезател от отбора си.  Както и Крум как подкрепя и дава насоки и подкрепа на Мастагарков

# 740
Мери, права си. Но  не мога да си изкривя душата. За мен от видяното до тук Рълев е най добрият. Където и да го пипнеш. До сега слабо място няма
Ееее Гого ми е любимец за всички сезони и за вечни времена.

# 741
  • Берлин
Изнервих се с тая игра:
Белозъбецът има такава гадна физиономия и вид на совлек/означава гол охлюв на родопски/, а Мастагар просто няма топки-затова беше/е на тоя хал.

# 742
  • София
Когато дават тази битка винаги се сещам как Добрин се задържа под колелото и противникът му просто сам скочи, защото помисли, че вече го е съборил, а той беше отдолу. Joy

# 743
Рълев ми напомня малко на Гого- почти нямаше игра, в която да го пипнат.  Ама какво стана накрая- Гого не отпадна ли на онези топчета? Тоест някаква доста балъшка игра би го стопирала. 
Няма как да си изкривя душата, че ако Рълев спечели ще е заслужено. Не виждам към момента очевидно бутане,  печели си момчето с много хъс.

# 744
  • На Изток от Рая
Този сезон не клечат в/у колелото, явно само прави да са. Поне разнообразие да има

# 745
  • София
Мери, права си. Но  не мога да си изкривя душата. За мен от видяното до тук Рълев е най добрият. Където и да го пипнеш. До сега слабо място няма
Ееее Гого ми е любимец за всички сезони и за вечни времена.
Според когато Elpida каза, че е най-добрият, говореше в контекста на настоящия сезон.

# 746
  • Другата България
Рълев ми напомня малко на Гого- почти нямаше игра, в която да го пипнат.  Ама какво стана накрая- Гого не отпадна ли на онези топчета? Тоест някаква доста балъшка игра би го стопирала. 
Няма как да си изкривя душата, че ако Рълев спечели ще е заслужено. Не виждам към момента очевидно бутане,  печели си момчето с много хъс.
Именно, именно.
С всеки е така - не само с Рълев.
Винаги могат да ти намерят игра, с която да те бутнат.
Или да измислят предимство, с което да подарят победата на съперника.

Каква “изненада“, син съвет.

# 747
Според мен който застане лице в лице с Рълев и види отблизо тези очи и усмивка, автоматично пада, няма как просто. Аз само като го видя, се разхилвам и няма начин да успея да се стегна и да направя нещо като хората 😄
Това е най-голямата му тайна Wink

# 748
Невероятен Рълев. Действително се очертава като най, най добрият.
Харесвам много и Момчил, но Рълев е топ
Рълев е единствената причина все още да гледам. Носи точно настроението, което ми даваха Гого и Фифо миналата година, гледам и знам, че няма нещо, с което да не могат да се справят. Безапелационни победили.
Това ми е една от любимите игри, но се играе с мисъл и хитрост, тук май повечето го карат на късмет. Не е зрелищно като предишни години.

# 749
О не , сега цял час на Мартин истериите  😩

Общи условия

Активация на акаунт