💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 083
  • 2 340
  •   2
Отговори
# 750
  • Брюксел / София
Мартин се наигра сам на финала! Мастагарков не го би.
Мишо какво мрънка?!

# 751
Дунев се вкиснА

# 752
  • София
Най-важната точка донесъл Мастагарков. Пропусна да каже и че от цялото племе той има най-много падания. Човекът със самооценката е той. Trollface

# 753
  • Другата България
Мери, права си. Но  не мога да си изкривя душата. За мен от видяното до тук Рълев е най добрият. Където и да го пипнеш. До сега слабо място няма
Ееее Гого ми е любимец за всички сезони и за вечни времена.
Ама не я криви, естествено, че всеки си има любимец, и радостното е, че поне за момента любимецът на част от зрителите и на Тупарев се представя страхотно. Поне това, не е някой Дунев, че....бляк.
Моето момче си е Момчил, знам, че няма да спечели, но за мен това е моя победител откъдето и да го погледнеш.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:13 от Merri_An

# 754
Охх стигнах до момент в който предпочитам да гледам рекламата на Ралица ,и  да ми пее за Ленор Sweat Smile,отколкото да изгледам цял епизод на предаването .Не отиват на добре нещата  Smiley

# 755
  • София
Мъжете седнали на масата и Оряшкова им сервира.

# 756
Леле, още е 21 ч, а битката приключи.  1 ч Мартин ли? Ох..

# 757
  • Другата България
Аз си сипах, не мога да ги слушам.
Дунев обаче кърти и с физиономии.

# 758
  • Брюксел / София
Мартин каза: “Мишо влиза в буса”.

# 759
  • София
Защо притискат Денислава да докладва, да се оправят двамата смели мъже, стига са намесвали останалите.

# 760
  • На Изток от Рая
Денка - секретарката дословно си е записала всички разговори, как всичко си преразказа😀. Добра е в тази работа

# 761
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох, Денислава може ли поне веднъж да не суфлира. Дърти клюкарки хванали се за косите.
Мартин е много, много напрягащ.

# 762
Повръща ми се от Старейшините. Мартин и Денислава са дъното на дъното.

# 763
Денка - секретарката дословно си е записала всички разговори, как всичко си преразказа😀. Добра е в тази работа
Има памет и даже без записки докладва!

# 764
  • Брюксел / София
Мишо и той не блести с мисъл! И той е агънце: не знае къде се намира, брат на брат си е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт