💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 083
  • 2 340
  •   2
Отговори
# 780
Елвиса каза,че си заминава!

# 781
  • Някъде там...
Напрегнаха ме тези хора. Все по-скучно става този сезон.

# 782
Когато питат Дунев така ли е това което си казал и мълчи 🙊.....тоя ако стигне до топ 5 ... ужас не му отива на годините....🫣

# 783
Аз не разбрах каква точно е била стратегията на Дунев като са говорили през деня с Мартин. 🥴 Какво е искал да постигне, кой да разедини и алабала

# 784
Значи съвсем се оплетох в разправиите на сините. Кой какво казал, рекъл, разбрал, не разбрал... Head Band

Разногледа станах, акъла ми бръмна.

# 785
  • Варна
Мартин са не трае, Дунев като ученичка се обяснява....
Старейшините ще се самоизядат, ако и утре загубят.
Да видим какво пак са сгафили🙄

# 786
  • София
Мартин е абсолютна хиена.
Безцеремонен, искрен, арогантен, умен, Сървайвър загубиха играч определено, ако го бяха викнали да участва.

Вече разбирам защо с Рълев са станали толкова близки.
Рълев го превъзхожда в социалната игра, той дори с "враговете" си се разбира и уважава. А и не си представям да ги нарече "помияри".

# 787
# 788
  • Другата България
"Аз не играя с никого, брат" - също не е печеливша стратегия.
Но поне е искрен. Така си е, с Дунев не са коалиция, просто са си удобни един на друг.
А че не е печеливша - факт, това също сме го коментирали.
Мартин е абсолютна хиена.
Безцеремонен, искрен, арогантен, умен, Сървайвър загубиха играч определено, ако го бяха викнали да участва.

Вече разбирам защо с Рълев са станали толкова близки.
Рълев го превъзхожда в социалната игра, той дори с "враговете" си се разбира и уважава. А и не си представям да ги нарече "помияри".
Joy Не го казах с лошо, ай сакън да не обидя Ръльо Имунитетний. Joy
Имах предвид точно това - и двамата са умни, мислят, знаят как и с кого.
Всеки по различен начин. Рълев също е избухлив, видяхме го, но се сдържа. На Мартин изобщо не му дреме, той си казва всичко, което мисли, не гони победа, не му трябва чек.
Явно стратегията на Рълев е била по-успешна, за да....нали.

# 789
"Заклей се, заклей се " 🤯

# 790
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мале, няма такава излагация като на Дунев! Направо ме е срам да го гледам и слушам. Възрастен човек, олимпийски шампион, улегнал, сериозен, на отговорен пост, а такова дъно недостижимо. Как се извърта, как си плюе на физономията... Ужас!

# 791
  • София
Ее, ама защо сте хулили Мастагарчето, то беше ясно, че ще му е трудно в тази игра. Голям е, тежък е, но пък скача нависоко от сърце! Grinning И донесе последната точка, това е важното. Теди да не се справи по-добре?

Сините са като някаква абсурдна пиеса. Загубих се в сюжета.

# 792
Сега ще му потънат гемиите, а той си мислеше че Момчи е с него нищо чудно да го номинира...
"Аз не играя с никого, брат" - също не е печеливша стратегия.
Но поне е искрен. Така си е, с Дунев не са коалиция, просто са си удобни един на друг.

# 793
  • София
Това дори не e неговият спор, наистина смятам искреноста му за излишна в случая. Тази добродетел е по-необходима извън формата.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 22:20 от La Vikinga

# 794
Според мен са стигнали до бой.

Виолета говори за себе си, че била КрЮела Laughing

Димо всеки път ми е безкрайно смешен с това какви физиономии прави, докато говори много бързо. Прилича на герой от съвременен анимационен филм от последните години - в който героите са винаги с несъразмерно за лицето си големи усти, които много енергично отварят и затварят, без да местят останалата част от лицето си Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт