💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 812
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък се учудих, че Мария Оряшкова е зодия Стрелец, защото знам колко са дейни хората от зодията, винаги са в центъра на събитията, борбени, големи организатори и движеща сила като цяло, с усет за много неща. Нищо от описаното не виждам при нея.

# 91
Виждам, че никой не е гласувал за Вики. Мисля, че продукцията не ѝ направи, добра услуга като я вкара в този сезон. Много силен участник е, но влизайки по-късно тя трябваше да се напасне във вече изградени отношения и все се прикрепя. Мисля, че щяхме да видим по-интересна и уверена игра, ако беше пълноправен участник от началото.
Виктория направи и прави много хубава игра. И аз отначало мислех, че вкарването на по-късен етап я обрича на изолация и лишава от всякакъв шанс да спечели, но тогава все още не бях приела факта, че българската концепция на игрите няма да допусне жена победител. Дълго време от жените на терен Денислава ми беше фаворит, но отдавна виждам Виктория като най-добрата. Признавам, че като отношения с другите в племето по не съм ѝ обръщала внимание, но пък и явно няма нещо толкова негативно, за което да се хвана.

# 92
Момчил - войвода е най-фит играча за всички ИВ до момента!

# 93
Ентусиазмът за гледане на предаването и за писане в темата май масово е спихнал Grinning Жалко за 6-7-те участници в сезона, които си струват/струваХА човек да ги наблюдава и да се вълнува за тях.

Но да си допълня мнението за играта на Рълев и защо в момента ми е по-интересна от тази на Момчил. Освен че самият той продължава да се разкрива (поне за мен, на другите може да е бил ясен още от самото начало) като характер и като умения на арената, също и взаимоотношенията му с останалите участници са динамични и повратливи, без да са безпринципни и дразнещо променливи. Интересно ми е кои негови действия и отношения ще направят завой, какъв точно ще е той и дали изобщо ще има такъв. Освен това има един игрив пламък в очите и усмивката му. Понякога резултатът от всичко това ми харесва, понякога не, но е по-добре от нищо, от безличността или от чистата злоба на някои други персонажи.

Докато при Момчи я няма тази динамика, леко ми е статичен като поведение, като взаимодействие с останалите, дори ако щете и като изражение на лицето. Вярно, че той си е самодостатъчен, харесва ми и че е точен и принципен човек, но една идея по-суховат ми идва, а на моменти и преиграва с образа на идеалния войн, почти богоподобен. И друг път съм казвала, че перфектността и липсата на противоречия са ми скучни.

И изобщо не виждам с какво продукцията прецаква Момчил, както тук масово се твърди. Напротив - засега го представят в страхотна светлина. Дори това, че не му даде лично предимство при залагането, пак проработи в негова полза, добро беше за имиджа му. То реално и т.нар. лично предимство на Рълев пак никаква работа не свърши.

Но ще видим де, има време, скоро може да се наложи да си върна всички думи назад (особено, ако Момчил и Виолета се срещнат отново в обединеното племе и се подхване онази малко позабравена сюжетна линия между двамата) Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 17:16 от Мила Атова

# 94
Аз чак сега видях новата тема. Благодаря за огромния труд.
Аз искам Рълев и Момчил да си поделят по 50000
Това е

# 95
Аз чак сега видях новата тема. Благодаря за огромния труд.
Това е
А не може ли Рълев, Момчил и Мастагарков да си поделят наградата? Simple Smile

На Мастагарков допълнително да му се изплатят едни вредни за усърдието, което полага да не отпере един прав на Мартин.

# 96
  • софия
Гледам сега новия каст на Чакалчето с Алпер Чочев и още двама младежи някви изпълнители били ,не съм много запозната с тяхното творчество Smile.Но много як каст се получава до момента .Неделчо и Туджаров да взимат пример Smiley
Неделчо и Туджаров изобщо да не взимат пример. Причиних си го. 30% псувни, замаскирани с жабешко крякане,  30% оригвания и останалото кикот и тъпи смешки. За самите игри не чух нещо особено.
 Довечера ми се ще интересна битка с напрежение до края, дано!

# 97
...
Това е

Хах, явно не си чела договора, публикуван от Алекс – нямат право да се договарят и да делят наградата, както и да я даряват и т.н.

Разбрахме какво имаш предвид.

# 98
  • София

А не може ли Рълев, Момчил и Мастагарков да си поделят наградата? Simple Smile

На Мастагарков допълнително да му се изплатят едни вредни за усърдието, което полага да не отпере един прав на Мартин.
Да и на  Мастагарков  Съсипаха го от битки.

# 99
  • София
Моите фаворити са Момчил и Крум, гласувах за Момчил все пак. Страхотно момче, пу-пу, нека има повече като него. Една мама по-горе беше писала, че иска такъв зет - и аз така, моля се дъщеря ми един ден да срещне мъж като него Blue Heart
Харесвам и Крум, въпреки че е избухлив, има хъс и воля и смятам, че е добър и лоялен човек.
Не можах да харесам Рълев, нещо ме смущава в него, нещо прикрито, твърде пресметливо... не мога точно да го определя.
Мастагарков ми е твърде безхарактерен.
Мишо също не ме впечатлява.
От жените - нито една не ми харесва.

# 100
  • тук, на мястото си
Дяволо, адмирации за огромния труд при правенето на всички теми досега! Благодаря ти!

Гласувах за Момчил. Харесва ми това момче. И брат му Васил харесвах, жалко че се контузи.

# 101
Пуснах и аз Чакалкаста, ама май ми идва прекалено.
Някой ще ми припомни ли Румен и Денислава защо не харесваха Васил?

# 102
Няма как да харесат някой по добър от тях. Причини могат и милиони да измислят.

# 103
Гледам сега новия каст на Чакалчето с Алпер Чочев и още двама младежи някви изпълнители били ,не съм много запозната с тяхното творчество Smile.Но много як каст се получава до момента .Неделчо и Туджаров да взимат пример Smiley
Неделчо и Туджаров изобщо да не взимат пример. Причиних си го. 30% псувни, замаскирани с жабешко крякане,  30% оригвания и останалото кикот и тъпи смешки. За самите игри не чух нещо особено.
 Довечера ми се ще интересна битка с напрежение до края, дано!

В началото добре тръгнаха нещата.Харесвам Алпер  добряк ми е ,и съм леко пристрасната .Чакалчето не каза много.Само тези двете момчета нещо в повече ми дойдоха.Не са мой тип .И не знам с какво са известни  Smiley

# 104
Те не знаеха дали Васил е по-добър от тях с изключение на първата битка на двойките.
След като ги победи на първата игра, направо си отиде при Старейшините, драмите бяха преди това.

Като цяло най-много разказаха за това, че се е нацупил, когато не са го избрали да ходи на битка с Радев и други двама (не помня кои), в която трябваше да бият времето на Дунев. И споменаваха, че се цепел от колектива, но не са задълбавали.

Общи условия

Активация на акаунт