💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 304
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 300
Мастагарков обаче все още живее с идеята, че е някакъв неуловим стратег, невероятно незабележим и мисли четири хора напред и само посланието на Калоян може да го бутне Grinning

Рълев има нужда физиотерапия след това изнасяне 10 седмици на гладиаторите.
Толкова ги изнася, че повечето отпаднаха Trollface

# 301
  • София
Мастагарков обаче все още живее с идеята, че е някакъв неуловим стратег, невероятно незабележим и мисли четири хора напред и само посланието на Калоян може да го бутне Grinning

Рълев има нужда физиотерапия след това изнасяне 10 седмици на гладиаторите.
На мен Мастагарков ми е забавен, той със сигурност вижда себе си по съвсем различен начин, от този, по който го виждат и двете племена. Не смятам, че е лош човек, просто самооценката му не е най-точната. Жалко, че Калоян му провали тази толкова успешна стратегия. Smile

# 302
Жени капитани няма ли да има вече? Нали все са за еманципацията, за girl power, Денка например?

# 303
# 304
  • Варна
Жени капитани няма ли да има вече? Нали все са за еманципацията, за girl power, Денка например?
Не им е дошъл редът, след още една седмица ще се обединят и ей на, свършиха капитанствата 😀

# 305
Последно жена капитан имаше в Амазонките. Според мен не смеят заради елиминациите.

# 306
  • софия
А днес Ралица го представи така, сякаш се отнася специално за Гладиаторите.
Така беше. Hands V
Момчил "спечели" Старейшините да са на стопанството, ако загубят.
Въпросната  "Дилема" беше дали реката  да отпадне и за Гладиаторите.

# 307
  • Берлин
Уф...пак тъпа история.

# 308
  • На Изток от Рая
Имат лайв в ИГ Рълев се е събрал с Оряшкова, Благо, Мудев и Гатьо, а от другата страна са Дени и Крум. Благо казва Дени "Знаеш ли, че Рълев не обича да му пипат ушите, след като му ги е пипнал🙂 и той му шушне," Ама тя защо пък трябва да знае...
Явно още не са се обявили като двойка, ако наистина са такава

# 309
Теди и Виктория също хващат око 😎
Теди да, но Виктория ..
Тук цитирам една руска поговорка:.....
,,......",че ще ме баннат.😜
А сега сериозно!
И Квазимодо да беше спечелил, Деница щеше да се влюби, а мама да даде благословия.
За съжаление или не светът върви в друга посока,от уроците по литература.Или поне тези от преди пред , пред последното прекрояване на програмата.
Ей, момичета и момчета, адмирации за прогнозите ви, че реката изчезва, защото мистър "зъб" ще се озове там!
Рълев днес не ми хареса...Даже Крум ми стана по-симпатичен.
Теди, е топ, нищо че не вряка, кряка и не се усуква около някой чичак или батка с финансови мускули.
Искам утре Рълев да падне.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 23:19 от vvi

# 310
В лайфа Дени заяви, че всички слухове за нея и Мастагарков, Мартин и Рълев не били истина. В момента била сама или нещо такова чух. Крум добави, че щом всички ги гласяли да се вземели най-накрая. Дени каза, че Рълев не бил нейн тип. Гатьо нещо се заяде за майка ѝ и Мастагарков потуши с не я харесваш понеже не си опитал от баницата, която прави. Дени се опита да каже, че всичко било игра да сме различавали игрите от реалния живот. Тя била с всички в добри отношения в момента. После отидоха да играят някаква игра в тик ток

# 311
За слуховете с Мартин и Мастагарков както и да е, но между тях с Рълев според мен има или е имало нещо, дори мимолетно.

# 312
Ето  анкетата за  качество на  епизод 57, понеделник

Кликнете картинката.

# 313
  • При семейството си
По-добре да не е имало…между Рълев и Денислава. Последната ми е една хитрушана.
Виж Жорката и Фейгин май са истински влюбени,

# 314
  • Берлин
А моето мнение за Денка:

Общи условия

Активация на акаунт