💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 078
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 900
Мартин може да се опита да "захапе" Момчил, но Момчил не е нито Моника, нито Благо, още по-малко Дунев. Той играе сам защото не може да се прежали и да играе с хора, които не харесва. Той е човек, който разчита само на себе си, не вярва, че друг ще направи нещо повече за него, отколкото той самият ще направи за себе си. Не го е страх да ходи на битки, дори това да означава, че може да отпадне рано. Ще стигне докъдето стигне сам, с честност и достойнство. Хора, като Мартин и Денислава, не могат да го разберат, а и много други!

# 901
  • София
Рълев-Момчил "финал преди финала" каза Димо. No comment

Smiling Imp

# 902
Момчил и Дунев като говореха, на Момчил дилемата беше дали да си купи имунитет (и да стрелят по Дунев) или двамата да си изхарчат грошовете и да купят гласове срещу Мартин, и така да спаси и себе си и Дунев. И Дунев решитерно заяви, че ще си изхарчи грошовете, за да купят гласове.
Идва съвет и Дунев първото, за което пита, е дали може да си купи имунитет!!! Т.е.,първото му желание е спаси себе си и да пренасочи към Момчил мишената...

# 903
  • Другата България
На мен ми харесва начина на Момчил на игра. Не вярва на никого и за това винаги е неутрален. Ако аз вляза в това предаване ще играя по същия начин. Не може да се вярва на никого.
Статистиката сочи, че играта ти в предаване, в което присъства елемент на номинации, просто ще е неуспешна.
Няма как да се вярва на каквато и да е статистика точно в това предаване.
Елемент на номинации е едно, когато игрите са честни и има правила.
Ама когато всичко е един голям разграден двор, и независимо кой е номиниран, още повече срещу КОГО /което е от първостепенна важност/, такива “дреболий“ като статистики ...
Затова е добре да не си сам, защото освен срещу съперници, играеш и срещу продукция.

# 904
  • I Love You 3000
Голям цирк , голямо нещо....  Аз нищо не разбрах .... бусове, мусове,.....тоя спал, после пък се събудил и небето вече било в друг цвят.... един нормален няма. Има де - Момчил - ама отдавна са му разписали картата и се чудя защо изобщо гледам още.

От цялата работа обаче ме хвана яд само за едно - краставиците и доматите! Пълно разхищение на храна и то органична! Онзи ден дойдоха и казаха, че всичко е плевясало. Тоест докато е нямало никой там, стопанина дори не е влезнал да си обере краставиците, така ли да го разбирам?! За какво изобщо ги гледат тези зеленчуци там? Сеят ги , поливат ги , животни явно не ги нападат... и накрая никой не ги яде?! Направо ми се дорева от подобно разхищение и садизъм!

# 905
Ама тя Ралица скара ли се на Момчил, че дал празен глас
Ами ще му се скара. Даде им шанс да направят нещо и да обърнат вота ,за да не бъде следващия . Ама де комбинативно и бързо мислене .
Е да, ама гласът на Момчил така или иначе щеше да е празен. Дунев трябваше да харчи грошове за гласове, а след като отказа, вече нямаше значение Момчи за кого ще гласува
Права си. Имам предвид ,че не му се караше защото не го харесва . По скоро и се искаше да съобразят и да обърнат вота и я хвана яд . Трябваше да пита първо Момчил след Дени. Абе ако бяха избрали Мартин , на следващ съвет той щеше да си избере някоя от жените и коалицията му да намалее

# 906
  • Другата България
Чак сега се почувствах замислена за онова, което спрягах/ме/ тук миналата седмица.
Вече не помня откъде тръгна, за почервеняването на Мартин /син/.
Доколкото разбирам е рано за обединение. Значи, в петък битката ще е Дуньо - Крум /сигурна съм, че утре червените ще паднат, битката просто е за Старейшините, въпреки Оряшкова. Червените имат повече “котви“/.
Вече заложих грошовете на Момчи, че той ще е съюзник, и ако Мастагар е този на Крум, то нищо чудно пак да му спечели “невиждано“ предимство, и Дуньо да се върне. Дори ще отида по-далеч - 90% съм сигурна, че Дуньо ще се върне, писала съм, че за мен той ще влезе в обединеното племе.
Та, в такъв случай, вече е наложително да подсилят червените, та те стават 4 човека! Дори защо не с  двама да ги подсилят, няма как да се продължи в този състав. И ще има разместване, по-скоро наместване, и ще стане в събота на битката, явно спечелилия съюзник ще трябва да прави нещо в тази връзка.

# 907
А видяхте ли Мартин- излезе май сърдит на Ралица 🤣 дето така им е подсказала как да купят гласове и как и да не се били сетили, тя им е обяснила и сега ще знаят хахаха той само на нея не се беше сърдил досега!
В петък на Крум може да му се сбъдне желанието да се опаричи, 100 от победа на елиминация плюс 150 от Дунев- ехееее Simple Smile богаташ може да стане

# 908
Оряшкова в рекламата май каза, докато обсъждаха на реката, че няма намерение да гласува за Момчил, за него само порожителен вот би дала.
Да видим утре дали сините ще са пак на съвет.
Ако са червените, те пък се бият кой да отиде на битка, че да печели грошове

# 909
  • Някъде там...
По-скоро продукцията ще сготви и Крум. Видяхме какво предимство дадоха на Дунев срещу Калоян. Има интрига още между Дунев и Мартин...  Много е нечестно това с предимствата. "Скрит" начин да си побутват сценария в желаната посока.

# 910
Аз още съм в траур за Радо и не съм гледала, ама Ви изчетох. Нищо не съм пропуснала- скандали от селски вечеринки и псевдо битки. Сезона отдавна ми опротивя, а бях ултра мега фен на ИВ, нямах пропуснат епизод , а почти всички битки съм ги гледала по два пъти..., а тази година убиха още по средата на сезона всякакъв интерес в мен . Чак не мога да повярвам тази златна кокошка, какъвто е този  формат , как успяха само за пет сезона да го съсипят  ??? Изключително слаб женски каст, отвратително разпределение по племена и черешката на тортата Мартин. За мен точно неговото присъствие съсипа сезона. Заради неговото последно място и презастраховането на продукцията да не го изтърват Цецо изгоря и от там се завъртяха събитията ,които доведоха до дъното на ИВ тази година. Положителният вот на Мудев, да не би Цецо да го победи,  влизането на Пенелова ( много изпуснат потенциал за следващ сезон ) за да го подсилят... дори за отпадането на  Радо него обвинявам. Цялата игра се размести за да може да гледаме противното крещене , обиждане, лицемерничене на милионерчето на който никой не смее да му каже нещо. Заради неговото присъствие гледахме раболепието на Мастагара  , подмазването на Денка, съответно от там е и мълчанието на всички други " герои"  в племето. Една Вила не му мълчеше и те я изпратиха на камъняка и после да му е по- комфортно при гладиаторите. Лично за мен той орезили сезона. Дунев е малко страхливо човече и връзкарче, ама поне си мълчеше и скатаваше, не ме е дразнил чак толкова,  а и на игрите е в помощ за племето си и колкото и да не го харесвам все пак си е ИВ материал. Вила също ужасно вулгарна женица, ама поне за дъщеря си е влезнала да и помогне уж да сбъдне мечта, като майка по я разбирам и малко повече разбирам ролята и в предаването. Само " авантюристчето- покерждия- милионерче " ми е напълно излишен в цялостната картинка и точно  неговите интриги , скандали и манипулации ми дойдоха свръх. Вече си имаше Тъпарев и Фродо със същите схеми нямаше нужда и от още един . Иначе на Мартин му го признавам в Сървайвър щеше да ги разбие, ама ИВ го развали. Ей за това спрях да пиша и гледам все на хейт ме избива, а искам вечер да гледам нещо положително, разведряващо, забавно, стимулиращо, истинско... Образи ,като Радо - за мен един от най- свястните и чисти хора влизали в  БГ риалити. Изключително добре възпитан, обида и крясък от неговата уста не съм чула, изключително добре физически подготвен, изключително положителен, забавен, над нещата,  истинска душичка....И да, може би не трябваше да е победител, но определено заслужаваше да стигне финалната седмица.  Почти всичко положително изсмукаха тази година от ИВ. Винаги е имало нагласации , безчестия и резили, ама тази година се оляха. Изглежда това се търси в БГ- шуробаджанащина, чалга примадони и скандали на килограм... Чак гнусно ми става на душата. 🤮  Все още не съм решила дали да догледам сезона, все пак Момчи и Рълев все още са в играта, а и Мишо харесвам. Моделчето ми ,ако мълчи и не се обажда също .Ако само си хубавее и играе и той ме радва, ама вземи ли да се обяснява като някоя мис за световният мир и искриците незнам си кво си и ми олеква. А Теди, Оряшкова и Вики съм ги отписала, те просто не отговарят на сценария, те са си поддържащ персонал- глас за коалиция. Поне се радвам , че Калоян си тръгна, първо че с нищо не блесна, а второ заради една игра да се опитваш да прецакаш приятели ,които познаваш почти цял живот ( имам предвид братята) ми е прекалено антипатично и долно. Очаквам за съжаление, че и Крум ще го последва, но той пък сам си е виновен.Определено можеше да стигне финал, има всички данни затова, и физическа подготовка и стратегическо мислене и много добър поглед върху битките.Ноооо също  грешна коалиция , грешни решения и слаби нерви. Жалко . Общо взето от 10- 12 човека или колкото там останаха сега в предаването- двама - трима си заслужат, всичко друго е или пълнеж или гнили ядки.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:18 от Joy 05

# 911
  • Берлин
Аз сравнявам днес Денка и тета. Каквото и да ми говорите, маман поне има действаща мозъчна клетка, може да си изказва и защитава мнението и тн. В крайна сметка с лош човек можеш да се справиш, с глупав няма шанс. А Денка е просто глупава.
То от скука и неясни словоблудства вече съвсем ми е мижав интересът.

# 912
  • тук и там
Няма ли да си ходи Мартин вече?Той от екрана едва се трае,направо не ми се мисли как го изтърпяват семейство,жена,служители и т.н.Ужасно злобно плямпало,само дето пяна не му излиза от устата .Дунев си е мишка,но наистина обидите,липсата на елементарно уважение от страна на Мартин към хората, цялата тази злоба дето се лее от екрана, отблъскват.Май само в ЕргенЯ съм виждала подобни грозни сцени и отношения,но би трябвало поне ИВ да е различен тип шоу,но не би..

# 913
  • София
Тегав епизод.
Момчи как може да се води по акъла на Дунев?! Изглежда той наистина му е вярвал и го е чувствал близък.
Добре че Мартин следователят и секретарката му направиха детайлна хронология на престъпленията Дуневи,прекъсвайки с извикване на свидетели.Марто,благодаря ти,че отвори очите на Момчил!
Седнал той и смята как да си изхарчи грошовИти за този,който първо попита Ралица колко струва имунтетът!
Колко трябва да си облъчен,че да вярваш на Дунев?
После -не стига ,че на кастинг битката не получи рог като Ралев,ами му заличиха и предимството за територията.
Не е истина! Яли ябълки! Simple Smile В онази джунгла,забравена от бога.
Интересно с какво е разгневил продукцията Мартин,че да го пратят на реката,хъм.
На Денка може ли да й намалят синхроните?
Сега -какво следва.Водна битка,ранен Рълев(дано не е нещо гадно!)-червените падат.
Крум срещу Дунев.Момчил в ролята на прост помагач се трепе ,за да може Дунев да събере грошовИ като му спести едно-две трасета.
После отива на залози-там вероятно ще му подарят отново стопанството.
Честно,по-добре да ходи на дуели.

# 914
  • На Изток от Рая
Аз си мисля, че утре пак Старейшините ще падат, има доста плява в това племе за чистене. А докато има конфликт Дунев-Мартин, което уж би трябвало да е интересно за зрителите значи скоро Дунев няма да отпадне, поне до обединението. А Гладиаторите са едва 5 човека, ако номинират Крум и той отпадне, то вече племе почти няма.
А какво стана с наградата на Мартин да си чуе дъщерите, то 2 съвета минаха, ама явно от сеир, не остана време да си чуе децата

Общи условия

Активация на акаунт