💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 680
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 380
Излезе ми статия, че онзи Кристиян Кирилов е коментирал аферата си с Денислава. Бил изневерил на бившата си вече жена с нея, било нещо мимолетно, съжалявал..

Въпреки че изпълнителят не влезе в подробности и не спомена никакви имена, за публиката е ясно, че намекът е за аферата му с очарователната Дени, която в момента е сред най-коментираните и атрактивни участници в “Игри на волята”.

Кристиан Кирилов разказва пред водещата на подкаста Ива Иванова: “Случило ми се е с даден човек, който да ме разочарова мен. Заклевам ти се, грам не ми пукаше за този човек. Гледам го сега по телевизията и все едно никога не съм го виждал този човек. Обаче това, че аз съм направил грешка е много по-гадно, много повече боли”.

# 1 381
Скрит текст:
Скрит текст:
Линка от сайта искрено ме разсмя LaughingLaughing
Скрит текст:
Е, сега като поста ми увисна, щото Clouded го редактира, но аз го отворих:
https://spalnobelio.bg/spalno-belio-pamuk-ovchici  - изчерпано е
Сории, върнах го Laughing
Жалко, че не са налични, но могат да продадат тези от Резиденцията с надценка за колекционери Wink
Десенът преди беше много популярен, аз имам такава въглавница 😄. Ако са хитри, търговците веднага ще намерят начин да осигурят наличност и ще направят бум от продажби 😄

И аз ги имам от над 10 години тези чаршафи Simple Smile

Довечера ще подкрепям Крум.

# 1 382
Джес, и на мен ми харесва сезона. Писала съм преди, че е първият, който ме накара да си задържа вниманието и да остана. От предните съм попоглеждала нещо, но не са ме грабвали.

За Крум съм, но вярвам че Дунев ще победи за мое огромно съжаление. И при Крум, и при Момчил виждам загуба на ентусиазъм за цялостната игра, карат го наистина на спортна злоба, но пламъкът от началото липсва.

Същото забелязах и аз. Предишния хъс го няма, като примирени са. Играят, но не е същото.

# 1 383
Хора, доживях да съм за Крум 🤣 аз-върлата му антифенка Simple Smile ама няма как, не мога да съм за Дунев, защото остане ли- ще слушам монотонно дуднене в сините до откат.
Рълев в анфас е дори красив ще ви кажа аз! И наистина малко са ми като Гого и Фифо, с тази разлика, че няма Алекса тази година и дано победителят да е заслужил.
Яд ме е, че заради уж много интересния сюжет около Мартин, играчи като Момчил, Крум и др. просто загубиха живец за играта. Тази продукция така и не се научи да кара потенциала на добрите участници да изпъква. Толкова ли пък не си четат коментарите на зрителите
Ние тези чаршафи ги имаме от преди 15 г сигурно Simple Smile учудвам се как са оцелели в тази вила, това е много стар десен.

# 1 384
За Крум съм, но вярвам че Дунев ще победи за мое огромно съжаление. И при Крум, и при Момчил виждам загуба на ентусиазъм за цялостната игра, карат го наистина на спортна злоба, но пламъкът от началото липсва.

Същото забелязах и аз. Предишния хъс го няма, като примирени са. Играят, но не е същото.
Аз го забелязвам при всички това. Сякаш яко им писна.

# 1 385
  • София
На мен всеки следващ сезон ми харесва повече от предишния. И този ми е екстра. Интересен ми е и дори дразнителите като Мартин и Вили ги приемам нормално (само плюя в пазвата да не срещам такива типажи в реала). Също така стари герои от минали сезони изобщо не ме вълнуват, прелистена страница са.
Аз се цепя от групата (сигурно ще има и други). Но, на мен този сезон ми харесва повече от миналия (без камъни и дърве, моля). В началото бях разочарована, но постепенно се хващам, че участниците са ми много по-приятни. Предпочитам да гледам Рълев, Радо, Момчи, Мастагарков, Мишо, Крум, Гатьо, Цецо пред тези от 4-ти. Като изключвам Фифо и Гого, тях нямам против да ги гледам всеки сезон, може и Генчо. Не ми липсват нито Мани и Фейгин, нито Мирела и Мира, нито Зори. Факт, че миналата година жените бяха по-подготвени, но не ми бяха приятни. Ако ги няма вечните скандали и сплетни на Мартин, неприятното поведение и каруцарски език на Виолета, мишкуването на Дунев, сезона за мен щеше да е топ ъф да топ.
Продукцията издъни сезона с наглото и отвратително пренаписване на правилата и грозния и некадърно написан сценарий.
Видимо нечестни елементи по битките обаче си ме дразнят, мда, например предимствата, както и обявяването на всеобщослушание на стратегиите на героите от страна на продукцията.

# 1 386
Емануела за Мартин и Денислава

# 1 387
  • София
И на мен са ми симпатични повечето участници. В момента ми лазят по нервите основно тримата, по-малко разните им клакьори. В други сезони са ми били повече дразнителите.

# 1 388
Емануела много прилича на жена му, като сестри са, но Емануела все пак е по-хубавата и по-пипнатата Grinning

# 1 389
Ами не, не съм ок с репликите на Момчил, особено на фона на търкалящия се в пясъка Рълев. 🙄
Като бием, "бием с разлика", като паднем - "за малко, брат", нищо че падаме със 7:4.
Пъзела "мога и сам да го наредя", т.е. вие за какво сте ми ..

# 1 390
Хора, доживях да съм за Крум 🤣 аз-върлата му антифенка Simple Smile ама няма как, не мога да съм за Дунев, защото остане ли- ще слушам монотонно дуднене в сините до откат.
Рълев в анфас е дори красив ще ви кажа аз! И наистина малко са ми като Гого и Фифо, с тази разлика, че няма Алекса тази година и дано победителят да е заслужил.
Яд ме е, че заради уж много интересния сюжет около Мартин, играчи като Момчил, Крум и др. просто загубиха живец за играта. Тази продукция така и не се научи да кара потенциала на добрите участници да изпъква. Толкова ли пък не си четат коментарите на зрителите
Ние тези чаршафи ги имаме от преди 15 г сигурно Simple Smile учудвам се как са оцелели в тази вила, това е много стар десен.

На последък се хващам, че го разглеждам, като симпатичен мъж с приятен поглед. В началото го виждах , като кльощав Амгъл ))). Дали Продукцията мъй изманипОлирала, ударил ма е хормон , или Слабето налива по повечко , не мога си обясня

# 1 391
Емануела много прилича на жена му, като сестри са, но Емануела все пак е по-хубавата и по-пипнатата Grinning
Може ли снимки на жена му? Емануела в момента ми е като извънземно, а беше хубава жена, особено с тези очи.

# 1 392
  • Другата България
Скрит текст:
Съгласна съм.
По същото правило всеки има различен начин по който да си изкаже или излее емоциите, които изпитва в определени житейски ситуации. Което автоматично не означава, че е злобар или агресор, това е намерил като начин, който е добър за него самия, това използва. Затова и хората са/сме/ различни.

Съгласна съм Мери, но и ти се съгласи , че начина по който си изливаме(контролираме ) емоциите ни определя що за людЕ сме. Едно е , като се ядосам, да стана и тръшна обидено врата , друго е, да  ида и  фрасна тоз, който ме е вбесил Grinning
Както и да е, най-точно се изрази една дама по-горе , с което си променям израза агресивен - с надутичък и незрял и капка -добавям от себе си -подценяващ останалите  ))
Все още ми е в топ 3 , има и добри черти, друг да беше , да съм го пратила при Марто
Скрит текст:
Ако ме чуеш как....попържам, когато шофирам....и съм сама, разбира се....пък иначе претендирам да съм що-годе възпитана жена, и умея да се контролирам в критични ситуации. Но когато адреналина говори, мисля всеки /или почти/ може да стане не това, което сам би харесал после.
Иначе да, за другото може и да се съглася, но аз все още си мисля, че той просто си е такъв - самочувствие, което явно е подплатено с доста навсякъде, и това му дава “аргументи“ да е надутичък.
Стискаме си ръцете.

Аз гледам Чакалкаста и слушам на части, и няма да успея да догледам скоро.
На въпроса към Фифо може ли Момчи да го победи - естествено, не, или не на всяка битка, зависи от компонентите. Но като цяло не. Не очаквах друго, разбира се.
Същото казаха и за Рълев и Гого. Може ли Рълев да победи Гого. Миии, не. Joy Гого си е нинджа.
Фифо харесва Момчи, доколкото схванах дотук - Чакалчето Рълев. Жорката не го разбрах, ама върша сто неща.

Обсъждат стратегията на Рълев и това да играе с жените.
Рълев бил избран като единодушен капитан, Крум и Мастагарков изобщо не се “уповавали“ на това нещо /ееех, език мой, враг мой.../

Рълев, Теодора, и Виолета за Жорката са Алекса, Виктория и Мира.
Така са стигнали до обединението, и после...знаем какво стана. Ами, в десятката, Жорка. Прощавам ти за “упованието“.
Разбира се, не сравнява характери - Рълев и Алекса.

# 1 393
Ето в този пост има снимки Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Обаче Денислава какво лутане изживя като стана преди шефа.
Трябва да номинираме Момчил,той ни играе зад гърба!
Мишо-не,ако го номинираме,той ще се върне по-богат!
Ааа,няма да нагушваме Момчил! Simple Smile
Шефът отвори очички и секретарката тича-Кой да направим капитан? И води старателно записки,а Мишо не може да сметне 2+2
А това,че Момчи ще залага на кастинг битка най-вероятно,че гладиаторите остават четирима,най-вероятно-ето тези неща убягват дори и на биг бос.
Ако наистина той залага, няма как да не обърнат внимание и на това, споко.
Миналата седмица загатнаха, сега вероятно ще продължат сюжета. Няма да е за първи път.
Очаквам и това да е катализатора за нов хейт по Момчи - първо “играе с Дунев“, после ако евентуално това, което от нищото предположиха сините стане реалност и Мартин смени екипа....ехаааа, мотиви да искаш.
Просто няма как нещо, за което вече е загатнато някак, особено така, “случайно“, да не е доразвие напред в сценария. Като и съвета на първо сини, после червени. Ралица “намеква“ за грошове за Дунев /от друг играч, направо си пита защо друг не харчи за него, не само той/ - цоп, Дунев номиниран. Днес “намеква“ за грошове за Крум /пак от друг играч за него/ - цоп, Крум номиниран. Blush Че и се опита да им каже за вероятността Крум да не се върне - глас в нищото. Ами, не знам биг бос с кого си говори, ама определено продукцията си говори с нас. Blush

А това е жената на Мартин. Бившата. Гергана. Лично на мен много ми харесва, изглежда страхотно.
Е, не е било вчера, ама все пак.

Добавям и една по-стара снимка на Емануела

# 1 394
Хвана тен Рълев. Отделно, играта му потръгна (изключвам контузията) и погледа му светна. Виждам, че и в анкетата процентите му растат. Към момента са 12.3, а бяха под 10, когато аз гласувах.

Ами не, не съм ок с репликите на Момчил, особено на фона на търкалящия се в пясъка Рълев. 🙄
Като бием, "бием с разлика", като паднем - "за малко, брат", нищо че падаме със 7:4.
Пъзела "мога и сам да го наредя", т.е. вие за какво сте ми ..
Точно!

Общи условия

Активация на акаунт