💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 907
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 395
Убиваме с тези синхрони Чакалчето. В няколкото подкаста които съм му гледала ги споменава, но НЕ - синхроните не са броени от нас, обичайните/постояни потребители на темата. Появи се новорегистриран ник и написа някакви цифри като помня, че Генчо беше с най-много. Но така и не се потвърди истина ли са тези бройки, потребителят не отговори, а от нас няма чак толкова луди да седнат да броят синхроните. Може и майтап да е било, а може и вътрешен човек да ни е снесъл инфо, което беше разтягано няколко страници и...вече се носи като легенда из нета.

# 1 396
  • Sofia
Слабето е виновна за всеобщото опиянение тук. НоминирВам я с два гласа. Ако спре да сервира пък, ще й цъкна три, с един купен вот, ама ха! Луди станахме тука... Който е виновен, да се обособи веднага!
Запразнявам петъчно и отивам да си пусна Чакала и Жорката, че нещо много съм се напрегнала. Smile
Сезонът ми е еднакво интересен с предния. Макар че Виктория и Алекса още никой не ми ги е минал по противност.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 14:53 от Сиена М.

# 1 397
  • Другата България
Стигнах до фаворити Рълев и Момчи, и евентуално Мастагар - като за ТОП 3, което е и моята прогноза от преди ...не помня кога беше, и изчезвам трайно, ако някой има желание и има нещо друго интересно, може да преразкаже. Ако догледам до утре, ще напиша и аз.

# 1 398
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не съм гледала Чакалкаста, но Жоро да сравнява Рълев с Алекса е меко казано нелепо, независимо в какъв контекст е.
В началото само пуснах и ми се счу нещо, че Рълев и Момчи били като Фифо и Гого от алиекспрес, wtf!? Слабо, много слабо и показващо завист и немощ. Надявам се, който успее да изгледа да разясни за тази реплика ако може.

# 1 399
  • Другата България
Шега беше това според мен.
В техен стил.
А за Алекса и Рълев изрично подчертаха, че няма прилика в двамата като характер и манталитет.
Но като начин на игра да, и аз така мисля. Рълев не се притеснява да играе с жените, и това е ок, стратегия. Той си го каза предварително във визитката, и те го споменаха.
Алекса правеше същото. Но там коалицията му беше готова, само го очакваше да влезе. Докато Рълев се пребори сам /или почти, с помощта на Вила/ за нея.

# 1 400
Аз се цепя от групата (сигурно ще има и други). Но, на мен този сезон ми харесва повече от миналия (без камъни и дърве, моля). В началото бях разочарована, но постепенно се хващам, че участниците са ми много по-приятни. Предпочитам да гледам Рълев, Радо, Момчи, Мастагарков, Мишо, Крум, Гатьо, Цецо пред тези от 4-ти. Като изключвам Фифо и Гого, тях нямам против да ги гледам всеки сезон, може и Генчо. Не ми липсват нито Мани и Фейгин, нито Мирела и Мира, нито Зори. Факт, че миналата година жените бяха по-подготвени, но не ми бяха приятни. Ако ги няма вечните скандали и сплетни на Мартин, неприятното поведение и каруцарски език на Виолета, мишкуването на Дунев, сезона за мен щеше да е топ ъф да топ.
Продукцията издъни сезона с наглото и отвратително пренаписване на правилата и грозния и некадърно написан сценарий.
[/quote
И аз мисля, че новият сценарий не допринесе  с нищо за подобряване на предаването, което ппц много харесвам и следя. Заприлича на ,,игрите на глада,,, ,ако нещо не върви по план на сценаристите веднага , хоп ново препятствие избрано съвсем целенасочено за да забие 1 играч и да подпре друг подбран. Не е честно за всички играчи , които отпаднаха и се вкиснаха на оня плаж без въобще да го бяха заслужили

# 1 401
  • София
Момчил не е злобар и агресор, но си е надутко Animal Hamster

И независимо дали е с покритие или не, може да се очаква, че не всички ще ахнат по него и ще му се радват заради това му поведение Simple Smile

Те достатъчно си ахнаха. Но не защото е надувко, това му се прощава заради други качества, да не изброявам сега Wink

Добавям, Фифо също е доста надут, но него не го харесвам, не е лошо момчето, умен е, но не го усещам така. Може заради мустака да е, кой знае Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 15:16 от January_

# 1 402
  • софия
На Чакалчето и Жоро им трябва поне още една година за да мине началната еуфория и да спрат да се сравняват с новия сезон и да се опитват да ги принизяват.
 Поемам изцяло вината, че даже и виното за опиянението в темата. И аз съм, като махмурлия,  докато ги гледам. Нямам тегав играч тази година. Всички ме кефят и чат пат ме дразнят.
 Ей го на и Дунев, мрънкало си е, старата генерация, не може да се впише в обстановката, но излезе ли на терен е машина. Снощи беше кеф да го гледаш и на халки и на плуване. И това човек, на който повечето играчи  буквално могат да му бъдат деца. Че се е овъртял, като пате е калчища от към социална игра е ясно.

# 1 403
И аз ще съм за Крум довечера. Ако някой ми беше казал преди 10 дни, че ще напиша това щях да му кажа, че е най абсурдното нещо. Ама ей на това е

Сезона и на мен ми харесва.

# 1 404
  • София
Ааа, чухте ли вчера двете хубавици от червените какви сметки правеха за финала? Паднах от смях, Виолета щяла да вкарва 5 жени в Съединението. Не стига, че и до тук им е много, ами и щяла да елиминира мъжете, за да гледаме куцук-куцук на битките, майко мила. И Теодора гледа с привичния си тъп поглед, много ме дразни, това момиче да вземе да се пообразова малко, че остави тежкия диалект, ама много простота извира от нея, от погледа й, от всичко.

# 1 405
  • София
Тя всъщност Теодора ѝ каза на Вили, че е голям оптимист и че трудно ще вкара пет жени на финал. Simple Smile

# 1 406
Ако трябва да залагам и аз за топ 5 си мисля, че там ще видим Момчил, Рълев, Мастагарков, Денислава и Дунев. А ми се ще на мястото на Дунев да е Крум. Вили вече е тотал щета, Теди и Вики нямат грошове, нито стабилен гръб и лесно ще отпаднат. Според мен Виолета бута до обединението, за да даде тласък на Дени. Затова пази и Теди. Рълев, Теди, Виолета, Мартин и Денислава са стабилна група, пък и грошове си имат. В това число може би и Мартин ще го изтикат надалече, пък било и без придобивки. Не е толкова слаб играч и ако се изправи срещу жените, ще продължи. Даже си мисля, че в един момент може и той лично да отстрани Дунев. При това положение може да заместя Дунев с Мартин в топ 5. Мишо не му достига акъл - колкото и да е добър на много компоненти мисля, че ще изгърми по-рано. Оряшкова нямам съмнение, че ако изобщо стигне до топ 9 ще е първата отпаднала.

# 1 407
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мери, ако успееш да го изгледаш ще чакам ако може да ни разкажеш Flowers Hibiscus.
Дано да е било шега, ама мен не ми харесват такива. Доста дребнаво ми е някак. И пак веднага ми изскочи приказката "добре, че е шегата, че да си кажем.....".
И четиримата са невероятни момчета, компактни, раздаващи се, имат качества да бъдат победители и подобни безвкусни шеги на Георги хич не ми харесват. Няма нужда да се сравняват, тяхното време мина, сега е ред на Рълев и Момчил да блестят.

# 1 408
Мери, ако успееш да го изгледаш ще чакам ако може да ни разкажеш Flowers Hibiscus.
Дано да е било шега, ама мен не ми харесват такива. Доста дребнаво ми е някак. И пак веднага ми изскочи приказката "добре, че е шегата, че да си кажем.....".
И четиримата са невероятни момчета, компактни, раздаващи се, имат качества да бъдат победители и подобни безвкусни шеги на Георги хич не ми харесват. Няма нужда да се сравняват, тяхното време мина, сега е ред на Рълев и Момчил да блестят.

Точно. Затова не ми харесват подобни сравнения и тук, в темата. Каквото било по предни сезони, било. Сега е друг сезон, други герои.

# 1 409
  • София
Дано Рълев да остане в играта и да се оправи бързо, че той е от малкото останали, заради които си струва гледането все още Grinning
Ако нещо се случи и не стигне до финал, това ще е първото риалити, което няма да догледам, а стоически съм изгледала 22 сезона на Big Brother България.

Общи условия

Активация на акаунт