💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 515
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 425
Добре съгласна съм, че Момчи не е идеален, но не намирам никой по-близо до съвършенството от него 😆😆😆. В интерес на истината никой от мъжете не ми харесва в лицето, дори моделчето ми прилича малко на Фред Флинстоун с тази квадратна челюст. Ако все пак трябва да избера - може би Мишо. Виж телата, това вече е друго нещо,тук да се чуди човек кой да избере! 😜Предлагам да направят един коледен календар и да го продават за благотворителност! 👍
От жените, като игра и цялостно представяне най-харесвам Вики. По-добра е от Денислава, а ѝ е по-приятна за гледане!

# 1 426
  • София
Добре съгласна съм, че Момчи не е идеален, но не намирам никой по-близо до съвършенството от него 😆😆😆. В интерес на истината никой от мъжете не ми харесва в лицето, дори моделчето ми прилича малко на Фред Флинстоун с тази квадратна челюст. Ако все пак трябва да избера - може би Мишо. Виж телата, това вече е друго нещо,тук да се чуди човек кой да избере! 😜Предлагам да направят един коледен календар и да го продават за благотворителност! 👍
От жените, като игра и цялостно представяне най-харесвам Вики. По-добра е от Денислава, а ѝ е по-приятна за гледане!

Не са като Гого миналата година! Както и да застане, като съвършена статуя. Умирах от кеф да го гледам 😍

# 1 427
Предлагам да направят един коледен календар и да го продават за благотворителност! 👍
Това с календара не е лоша идея. Даже вече подредих месеците в главата си:
Януари - Радо
Февруари - Момчил
Март - Радо
Април - Мишо
Май - Радо
Юни - Благо
Юли - Радо
Август - Рълев
Септември - Радо
Октомври - Калоян
Ноември - Радо
Декември - Цецо (примерно)
JoyJoyJoy

# 1 428
Предлагам да направят един коледен календар и да го продават за благотворителност! 👍
Януари - Радо
Февруари - Момчил
Март - Радо
Април - Мишо
Май - Радо
Юни - Благо
Юли - Радо
Август - Рълев
Септември - Радо
Октомври - Калоян
Ноември - Радо
JoyJoyJoy
Ееее без Гатьо. Забравихте го набързо човека

# 1 429
И що Радо се повтаря в този календар 100 пъти Rolling Eyes  Къде са" пичуите" ,пълководецът им -Гатето Sweat Smile .Календара трябва да е със всичките мъжаги .

# 1 430
И що Радо се повтаря в този календар 100 пъти Rolling Eyes  Къде са" пичуите" ,пълководецът им -Гатето Sweat Smile .Календара трябва да е със всичките мъжаги.
Е Мартин на всички месеци ще е голямо повторение Trollface

# 1 431
Абе помислих си и Гатьо да сложа в интерес на истината, ама после реших, че няма да стои добре до другите в селекцията.
С него - отделен календар с по една от култовите му реплики за всеки месец Heart Eyes

# 1 432
  • София
За мен сезона е нива по долу от всички останали сезони.
То си личи и тук.

Няма го Bengun, Diavolo се явява от дъжд на вятър.

Аз го гледам на запис и не всеки епизод.
Днешният ще го гледам, за да видя как ще изработят Крум.

# 1 433
Януари - Радо
Февруари - Момчил
Март - Радо
Април - Мишо
Май - Радо
Юни - Благо
Юли - Радо
Август - Рълев
Септември - Радо
Октомври - Калоян
Ноември - Радо
JoyJoyJoy
Ееее без Гатьо. Забравихте го набързо човека

Браво бе Джолева, уж си Момчи фенка , а го сложи на най-късия месец

# 1 434
Аз, аз го сложих Laughing Добре де, ще удължим февруари в чест на Момчил, ще го направим 32 дни Stuck Out Tongue

# 1 435
Април може да го вземе Мартин. Joy

# 1 436
Май ще трябва да направим няколко календара с различни концепции. Ех, сега ми вкарахте мухата в главата. Ама много работа е ровенето на снимки и реденето им, иначе получих... вдъхновение Sweat Smile

# 1 437
Ох, благодаря за компатията, гифчетата, всичко. За 6ти път съм с ковид и ми беше много гот да ви изчета.
Ако не се върна /по Дунев/, стиснете палчета за Крум и от мен.
1 овца, 2 овце,  ...368 овце, Рълев, ....579 овце, Момчи и те така
Бързо оправяне Flowers Tulip

# 1 438
  • Другата България
Няма да мога да изгледам докрай подкаста.
Да слушам всъщност.

Коментират видеото на Калоян, че намерил добри думи за всеки във видеото си, но Фифо отбеляза, че е пропуснал Теодора. Което си беше така. Жорката коментира, че Теодора няма никакви синхрони, но в единствения, който е имала /било е наскоро/ е коментирала основно Рълев колко е добър и колко се е променил. Joy Аз това не го помня, но аз и не слушам внимателно, освен когато не се касае за някой от набелязаните ми обекти.
Когато има синхрон, всички останали играчи се затварят в една стая и си говорят помежду си, но не излизат от стаята, за да не чуват човека, който дава синхрон. Така де, той си споделя мислите. Примерно. /С “леко“ или не съвсем насочване от интервюиращия - това е от мен/.
Алекса обаче е подслушвал, имало е стаичка в стопанството, от която се вижда човека, който дава синхрон, и се чува. Освен това Гената е разказвал как го е виждал да се катери по крушата, за да подслушва синхроните. Joy
Коментират Мастагарков, как е подхвърлил лекинко на Виолета, че когато са едно племе /обединеното, накрая/, може и да играят заедно. /Сладур. Това си е от мен./
Фифо е проумял, че сам воинът не е воин, и в Ол Старс няма да играе по този начин, тоест, /ала Юлиян и ала Момчил. Това също е от мен/. Ако разбирам правилно, проумял е, че когато си в коалиция е далеч по-лесно. А, ти да видиш! Чакала го пита дали мисли, че ще е мишена, след като влиза с такова “реноме“ на победителят на народа и всеки знае колко е силен. Фифо отговаря, че определено му тежи това, че е натоварен с толкова очаквания, и ще му бъде трудно. Ако се провали по една или друга причина - лошо. Вметка от Жорката или Чакала /Трудно е на върха/. Joy
Дотук спирам, че трябва да довърша вечерята и в 8 да съм на линия за поредния епизод на сериала.
Имам още 25 минути, не знам дали ще имам време да ги догледам.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 19:40 от Merri_An

# 1 439
Започва един изключително напрегнат епизод ,заради Крум/ дали ще остане или не / Joy
Фб ескалира относно Крум довечера.

Общи условия

Активация на акаунт