💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 525
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 410
  • USA

Дунев се изложи достатъчно. Колкото повече седи, толкова повече си разваля имиджа.

Че то има ли накъде...
Хонорар му плащат,за да се натиска да стои там и да се излага,нямам друго обяснение над ситуацията.

# 1 411
  • София
Не съм гледала Чакалкаста, но Жоро да сравнява Рълев с Алекса е меко казано нелепо, независимо в какъв контекст е.
В началото само пуснах и ми се счу нещо, че Рълев и Момчи били като Фифо и Гого от алиекспрес, wtf!? Слабо, много слабо и показващо завист и немощ. Надявам се, който успее да изгледа да разясни за тази реплика ако може.
Рълев и преди е бил сравняван с Алекса, което граничи с демагогия, но Жоро има травма от споменатите Алекса, Виктория и Мирослава, и честно казано, има право на субективно мнение, той тях ги свързва с нещо съвсем друго.

# 1 412

Дунев се изложи достатъчно. Колкото повече седи, толкова повече си разваля имиджа.

Че то има ли накъде...
Хонорар му плащат,за да се натиска да стои там и да се излага,нямам друго обяснение над ситуацията.
Основните твърдения са , че Продукцията пази и "бута" Дунев.. удължава му престоя , за да плати повече ли ))) Айде да беше атрактивен, пък той по нисък от тревата , мълчи и гледа , две думи едва обелва..страшно интересно

# 1 413
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз затова и вече не ги гледам под, над и тям подобни касти. Пуснах си заради Фифо и хоп, отказаха ме. На мен ми е вече мега банално да повторят до втръсване как било при тях. Какво, как, защо, вече мина повече от година всичко, което могат са го разказали. Георги колкото и да е фрустриран от Алекса е време да приеме, че добър, лош Алекса е победител в сезон 4.

# 1 414
На последък се хващам, че го разглеждам, като симпатичен мъж с приятен поглед. В началото го виждах , като кльощав Амгъл ))). Дали Продукцията мъй изманипОлирала, ударил ма е хормон , или Слабето налива по повечко , не мога си обясня
Ами той е силен, способен и с овладян характер. Достатъчно е за един мъж, за да предизвика интерес. В началото тези му качества не изпъкваха.

Спомням си потребителката от миналата година, която припадаше по Гого половината сезон, а другата половина припадаше по Алекса. И причината за смяната на любовните обекти, беше хитрия и властен характер, който Алекса демонстрира, а Гого не влизаше в конфликти и се носеше по течението, разчитайки на собствените си сили. Различни неща ни привличат.

# 1 415
  • Берлин
Ох, благодаря за компатията, гифчетата, всичко. За 6ти път съм с ковид и ми беше много гот да ви изчета.
Ако не се върна /по Дунев/, стиснете палчета за Крум и от мен.
1 овца, 2 овце,  ...368 овце, Рълев, ....579 овце, Момчи и те така

# 1 416
  • USA
Атрактивен е,защото скандалите продават,а между него и Мартин има само и единствено селски панаири и скандали.
Пък и колко хонорар да му плащат.. жълти стотинки на фона на Интереса,който се регенерира значително.

Може ободурдването да е абсолютен боклук от боклука събран,може да няма екипи от Алиекспрес за всички, обезопасяването да е на ниво 0,но ако е за сеир, Продукцията си знаят работата.

По повод спалния комплект с овце - такъв не бих купила и за децата ми. Аз и нищо червено не харесвам,отблъскващ цвят.

# 1 417
Аз пък купих навремето. Детето му се радваше много Simple Smile. Не съм очаквала, че ще влезе в телевизионна игра Simple Smile.

# 1 418
Рълев преди да влезе е ходил на басейна при Жорката да подобри плуването си. Това го казаха в преден подкаст, в който участие взе Виктор, а Жорко се изяви като "гост" на Чакалов. И също беше повод да завъртят информацията как е просто невъзможно да няма познанства. На близка възраст са желаещите, напоследък са все някакви спортисти, т.е. средата и някои други интереси. Виктор даде пример, че и в предния сезон, ако е бил участник щял да се познава с много хора - Зори, Жоро, с Илиян и Мирела по моделска линия и други мисля, че спомена, съответно и в този сезон има познати, а и като кандидатстват с години се опознават.

Явно това също е бил донякъде повод да се разбъркат племената и "стратегиите", в кавички, защото сме наясно, че тук няма шанс за дългосрочни стратегии (включвам дори седмица-две), разчита се на скандални избухвания, клюки и интрижки с цел да си пред камерата и да задържиш интереса на продуцента върху участието си. Това успешно го прилагат Мартин и Виолета, дори Денислава, която определено е обиграна и обучена знае, че и глупости да дрънкаш е важно да си настоятелен и гръмогласен за да те привикват на синхрони и да те следи камерата.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 17:17 от Cafelate

# 1 419
От всички герои най-мили ми останаха овчиците от чаршафите. Сезонът не беше лош. Имаше емоции и съспенс. Дори разместването на участниците из племената ми хареса. Но героите се поизчерпаха и в момента циклим на едно място. В пика на борбите няма предизвикателство освен още някой да се утрепе или да им окачат и пранги. Не успяха да градират вълнението.

# 1 420
Едно от най-лошити решения е да върнат реката като наказание. Поне да беше само за ден - толкова, с колкото са си помогнали от едното наяждане с краставици. Как да гледаме динамични и вълнуващи битки, и как няма да има контузии, като половината ще са съвсем изнемощели, натъртени, мърляви и въобще извън кондиция.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 18:34 от cool_style

# 1 421
Язък, че Момчи направи такъв жест.... пак неблагодарни не се научиха...😶🫣

# 1 422
Язък, че Момчи направи такъв жест.... пак неблагодарни не се научиха...😶🫣
Аз мисля, че това с плодовете и зеленчуците е гавра. Да си в градината и да не можеш да хапнеш ми прилича на това как карали берачите на череши да пеят, за да не ядат. Гавра е това с глада и да гледаш как в краката ти храната се скапва. Изсмукана от пръстите драма.

# 1 423
  • España
Това наказание с реката само за Старейшините ли е ? Нали уж Момчил договори Стопанство и за двете племена …. В понеделник , ако паднат Гладиаторите, би трябвало да идат “да берат домати “ или….?

# 1 424
Това наказание с реката само за Старейшините ли е ? Нали уж Момчил договори Стопанство и за двете племена …. В понеделник , ако паднат Гладиаторите, би трябвало да идат “да берат домати “ или….?
Само за старейшините, да. Гладиаторите биха отишли на стопанство.

Общи условия

Активация на акаунт