💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 603
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 2 010
  • софия
Аз избирам друг прочит на падането на Зори. Изабела и е приятелка, Зори си взе своето от игрите. Може да е решила да сбъдне мечтата на другарчето си. Не я видях да е много разстроена.
 Това беше страхотен ход на продукцията. Обикновено на този етап няма кой знае какви неочаквани обрати и всеки се е обградил с доверените си хора и само чакат сливането. Слагам им една червена точка, мнооого добро. Така ще видим щракащи мозъчета и хватки. Ох, потривам доволно лапки. И да, много се забавлявах тази вечер.

# 2 011
Аз очаквам Марто да се сдуши  с Виолета. И двамата са на принципа - Интереса клати феса. Вила е с ум като бръснач и веднага ще схване, че Мартин ще й е полезен. Той е напълно наясно с отбора на сините и ще предвижда техните ходове. А стрина това чака, за да си реди пъзела. Мартин пък много добре знае, че тя му е " гърба" там. Пък и колкото и да е " мъж" Хамериканката, майка е..., ще я удари Марто по слабото място, няма начин!

# 2 012
Фейса пак изригна с огромното одобрение за решението на Момчи.Всички чакат сеира в понеделник  Joy .Страхотно предаване  е ИВ  .

# 2 013
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мастагарков и аз го мисля, тъкмо си отдъхна и е спокоен човека, хайде Мартин на хоризонта🤦🏻♀ Сега ще им отрови атмосферата стабилно и там.

# 2 014
  • Сред мелниците
При червените сега какво е разпределението ? Два гласа от Момчил +1 Дунев, срещу   харема.
При сините Мартин отпочва пак тормоза над Мастагарков. Той ще е втория, когото ще елиминират .
Не знам радвам ли се на разместването.

# 2 015
  • София
Тоя Мартин, кога отиде, кога започна да прави коалиция с Рълев.
Ми няма никакво време за губене - коалициите трябва да се пренаредят, капитан трябва да се избира за следващата седмица... Всичко е на бързи обороти към края, няма време за ослушване.
Горкият Мастагарков, тъкмо се успокои и си намери нови другарчета. Grinning
Интересно ми е Виолета дали би склонила да играе с Мартин, при положение, че вече е наясно, че той играе с дъщеря й. Аз лично смятам, че би.

# 2 016
,,Игрите на глада,,,  по кино нова дойдоха като естествено продължение на,, игри на волята,, ако някой иска да си доопъне нервите

# 2 017
  • софия
Аз очаквам Марто да се сдуши  с Виолета. И двамата са на принципа - Интереса клати феса. Вила е с ум като бръснач и веднага ще схване, че Мартин ще й е полезен. Той е напълно наясно с отбора на сините и ще предвижда техните ходове. А стрина това чака, за да си реди пъзела. Мартин пък много добре знае, че тя му е " гърба" там. Пък и колкото и да е " мъж" Хамериканката, майка е..., ще я удари Марто по слабото място, няма начин!
С Вили не знам, но с Рълев със сигурност. Рълев е умен, веднага ще схване, колко полезен може да му бъде Мартин в обединеното племе. А и е много лесен противник, ако добутат до финал.

# 2 018
За мен беше топ епизод с култовата Зори с цялата си прелест уникалната физическа форма, която върви заедно с дбронамерената глуповатост. Въпреки всичко за мен си заслужи ал стара.Добрата стратегическа игла на Момчил и неговият култов изказ с петте часа, и кулминацията в понеделник. Топ!

# 2 019
  • Stockholm
Момчи пак е супер забавен с физиономиите.
Колко естествено го изигра, не може да не е знаел, че Зори може да има проблем със сентенцията. Заложи стратегически на евентуална загуба на Зори, за да махне най-сетне Мартин. Много елегантен мат. Лошото е, че продукцията може да използва аргументите му срещу Мартин и така да го постави в положение на следващата му мишена, тоест война.  Та както обичам да казвам- Кураж, кураж, СитЛъв:blue_heart:

# 2 020
Дени, Оряшова и Мишо с какви кахърни физиономии бяха...
И сега какво – Дунев ще стане старейшината на племето?!

# 2 021
Помните ли думите на Вили към дъщеря и :"Оня мазник Мартин ,още ли е в племето на Старейшините"? И Дени "Е ,да аз играя с него " Joy Виолета наистина заради щерка си и Рълев може и лицемерно да заиграе с Мартин.

# 2 022
  • София
Към всички които проявихте съмнения относно днешният "чудовищен(тупаревски) обрат": прави сте. На този канал няма нищо случайно.
А Зори няма нужда да се притеснява за мястото си в all-stars (ако има изобщо такъв): за да не стане там Коч парти, всяка жена от досега участвалите, която иска и може да влезе, ще влезе (с 1-2 изключения). Даже и вероятно ще допълват със жени от други формати

# 2 023
Зори и в нейния сезон беше супер във физическата част. Много обиди и подигравки отнесе и надявам се да не преживява тежко, защото се представи много добре. Сега нагласено ли е или не - не се наемам да твърдя, но резултатът ми допада. Може би това е единственият път, в който съм доволна, че продукцията повлиява върху участието на играч. Всички получиха удари, време е и Марто да напусне удобното си леговище, а и да тестват ума и комбинативността му.
Иначе да си призная участието му е попадение и определно ще бъде запомнен. На мен ми е интересен и въпреки съмнителната физика, която има в игрите се представя добре и дори да има слаби елементи досега не е бил точно той котвата. Хитър и умен е, успява да прецени опонента си, както и кой е достатъчно слаб психически, за да го изманипулира. Естесвено ако всички бяха като Момчи нямаше да му се получат нещата, но няма как това да се случи и успя да си събере свита. Те не са му приятели просто взаимно са си изгодни.
Като цяло ми е интересен и бих го харесвала, само да не нападаше така грубо и с обиди.

Хм...тук ли ще изгубя симпатиите си към Рълев? Като той се обедини с Марто и предаде коалиционен партньор в лицето на Теди?
Дано НЕ!

# 2 024
С Вили не знам, но с Рълев със сигурност. Рълев е умен, веднага ще схване, колко полезен може да му бъде Мартин в обединеното племе. А и е много лесен противник, ако добутат до финал.

Това ще да е новата коалиция - Рълев, Виолета, Мартин. Най - логична за мен. Ще стрелят яко! Футболистчето да стяга дисагите, Теодора и за нея ясно, че е пътник. Първо тя, после макенекенчето.

Общи условия

Активация на акаунт