💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 678
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Това че не са ми били никога приоритет не значи, че не се кефя на добрите пъзелисти.
Неделчо ми е сред любимците и не виждам Ол Старс без него.

# 2 116

Моля те накратко да разкажеш после какво каза, защото не мога да гледам в момента, а съм любопитна. 🙏

# 2 117
Хора, тази обсесия по Момчил мина всякакви граници.
Има ли смисъл изобщо да пускам анкети???
Голяма част от участващите в анкетите не гледат реално на нещата. Къде е обективността тук?
Малко ли ви е, че Момчил има сигурно 7 или 8 победи в тези допитвания (половината незаслужени) и успеваемост над 90% че ви е толкова важно да е номер 1 и в седмица 10. Защото е световно важен въпрос.

Хайде прочетете пак в скоби какво е направил Рълев през тези седмица и какво Момчил и ги съспоставете нещата.
Ако Момчил имаше седмица като тази на Рълев (а той не е имал такава за целия сезон) сигурно 5 страници оди щяха да се изписват.

Не е сериозно това.

За мен Рълев е играч на седмицата с цяла обиколка пред всички останали. И играч на Фаза 2 също така до този момент поне.
Свиквай Дяволче, това е дережето- Синът , горкия се мъчи изгаря на плажа, докато тая кифла снахата си вее с мотиката ))). Но и ти забележи, за колко постижения на Рълев си си спомнил и описал, а за останалите си замел с няколко общи приказки . Като искаш обективност- махни текста в скобите и нека всеки сам си спомни , кой какво е направил

# 2 118
  • София
Това че не са ми били никога приоритет не значи, че не се кефя на добрите пъзелисти.
Неделчо ми е сред любимците и не виждам Ол Старс без него.
Ти каза, че не те вълнуват, едва ли не изобщо. А не че не са ти приоритет, иначе всеки си има елементи, които харесва повече от други. Но аз не бих премахнала тези, които не харесвам.

# 2 119
Дяволче, аз гласувах, че е силна седмицата на Момчил. Това решение,което взе снощи, обръща играта. Можеше да изпрати Мишо, Оряшкова, а защо не и да събере Дени с Вили. Имаше смелост и изпрати Мартин. Знае, какво го очаква след този ход. И ние знаем Simple Smile или поне предполагахме. 

И да, моля да ме извиниш.  Пристрастна съм спрямо Момчи. Много ми напомня за мой скъп човек, който вече го няма до мен Hands Pray Да мили мами, за тези, които го харесвате като зет Simple Smile Дъщерите ви ще бъдат обичани, обгрижвани и пазени, като богини. Човек до тях и с тях, с красив ум. Ех как го написах....... Извинявам се за личното отклонение.

# 2 120
Ами явно Рълев не е харесван масово, затова. Много по-елементарен е от Момчил, ако и да е достоен на арената.
По-елементарен ли? Rolling Eyes

Защото не си почуква по главата ли? Или не прави разни движения във въздуха все едно дере с нокти като сит лъв?

Играта на терена на страна, но Рълев играе много по-интересна и сложна социална игра от Момчил, който се изживява като ... сит лъв ли, някакъв доблестен почетен рицар.
Ами, за мен е по-интересен играч, защото играе сам и не разчита на коалиции. Това да си сам е много по-трудно. Играта на Момчил е различна и това я прави интересна. Почти всеки участник този сезон се опитва да прави коалиции. Рълев е интересен образ, защото беше аутсайдер в началото и се оказа може би най-добрия играч физически. Иначе като игра не прави нищо по-различно от стратезите през предишните сезони.

Даже го виждам да падне много в очите на хората ако заиграе с Мартин. Простиха му Виолета, което говори достатъчно, че е харесван образ като цяло. Една заигравка с Мартин обаче го прави Алекса 2 от стратегическа гледна точка. Ясно е, че като хора са различни, но хората веднага ще ги свържат. Аз, честно казано от загатването за следващия епизод не очаквам Рълев да заиграе с Мартин, но близостта им след предаването може и да е станала точно, защото са заиграли заедно, кой знае... Ще видим.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 10:40 от Иван С. 659770

# 2 121

Моля те накратко да разкажеш после какво каза, защото не мога да гледам в момента, а съм любопитна. 🙏
Каза че много го е яд, че е отпаднал, защото е бил там за победа.
Каза, че не е взел, Момчил и Михаил за да предпази Калоян и Цвети от номинации и от елиминации/не ги предпази въпреки това/
Каза, че сега отчита като грешка че е взел са ламите, а не личните предимства. И баба му казала-"тези салами ти изядоха главата"
Останал е рано без баща и се е наложило бързо да порасне

# 2 122
Моята любов си остава Гого! Бих гледала сезон "Гого". Нямам нужда от други участници.
За Рълев- още в племето на Гладиаторите, когато изненадващо започна да прави прически на Пеньо, ме изпълни с неприязън. Няма лошо мъже да си помогнат с тоалета, но да се слагаш на човека, който непрексънато те унижава и ти съобщава, че нямаш шансове- може после сто пъти да победиш на арената- оставаш си нищожество и селски хитрец..
Момчил- чужд ми е като натюрел. Човекът си е затворен и себедостатъчен. Малко декларативен. Но "не се е сложил" на никого досега. Успява да покаже, че всичките му действия са в кръга на спортсментството. Даже с ругатните си, които са му средство за самонахъсване. Искам да се возя на неговото БДЖ.

# 2 123
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дяволо,  напълно подкрепям мнението ти и съм съгласна с теб. Самата аз, когато Момчил е показал за дадената седмица, че заслужава съм гласувала за него. Рълев, прави силна игра след силна игра, но понеже е Рълев омразата към него е безгранична. Рълев е също толкова силен на терен, умен и съобразителен, в социалната игра е класи над Момчил, а това никога няма да му се прости. Очаквам до края на шоуто хейта към него да бие дори хейта по Алекса.

# 2 124
[quote author=
Имаше култов синхрон някъде в началото, нещо от сорта на "ама защо постоянно ми повтарят едно и също???? Аз ги разбирам от първия път!!"
Бога ми, от тогава си я харесвам Grinning Grinning

[/quote]

Това ми напомни на Моника?!?

# 2 125

Каза че много го е яд, че е отпаднал, защото е бил там за победа.
Каза, че не е взел, Момчил и Михаил за да предпази Калоян и Цвети от номинации и от елиминации/не ги предпази въпреки това/
Каза, че сега отчита като грешка че е взел са ламите, а не личните предимства. И баба му казала-"тези салами ти изядоха главата"
Останал е рано без баща и се е наложило бързо да порасне

Благодаря! 🌹

# 2 126
Да, защото е доволен, че Марто отива при Гладиаторите и след това дадоха мазната му физиономия...
Правилно ли видях, че Момчи отклони подадената му от Дунев ръка и каза, "не сега брат"?

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 12:55 от Минзухар.12

# 2 127
Разбирам, че Мартин е преместен при червените. Дали може още тази седмица да го изгонят като мръсно коте? Blush

# 2 128
Черна станция, със сигурност я знам. Аз съм от четящото поколение, което има достатъчно добра обща култура. Но когато аз учех, никой не обръщаше особено внимание на спортистите,  имам предвид спортното училище. Бяха си глупави, пишеха им оценките по  милост. Не се промениха нещата и след това. Та Дунев не е изключение, много мускули, малко мозък. Две изречения на кръст не може да върже, та ще се сети сам за някаква сентенция.

Дунев не е активен спортист от десетилетия. Какво е правил след това няма как да знаем. Защо пък да не е чел и книги?

За мен с тази травма Рълев е пътник. Няма как да се излекува за няколко дни и после винаги ще му се обажда, а и той ще се страхува да се напряга. Всъщност Рълев направи нетипична за активен спортист грешка - трябваше веднага, щом усети срязващата болка на разтежението да се пусне, но той продължи и това е засилило вредите от травмата.

# 2 129
  • София
Дяволо,  напълно подкрепям мнението ти и съм съгласна с теб. Самата аз, когато Момчил е показал за дадената седмица, че заслужава съм гласувала за него. Рълев, прави силна игра след силна игра, но понеже е Рълев омразата към него е безгранична. Рълев е също толкова силен на терен, умен и съобразителен, в социалната игра е класи над Момчил, а това никога няма да му се прости. Очаквам до края на шоуто хейта към него да бие дори хейта по Алекса.
Не бих казала, че има чак омраза към Рълев, просто защото когато някой е физически "безгрешен", това кара хората да му симпатизират по един или друг начин. Алекса, Мартин, Виолета нямат това преимущество, те са само "стратези" и по тях се лее безграничен хейт. Рълев е просто по-малко харесван, защото Момчил е в сезона, иначе съвсем нямаше да има избор за най-комплексен, доминиращ и пр. участник.

Общи условия

Активация на акаунт