💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 519
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 2 130
Целта на тези формати е участниците, под влияние на стреса, конфликтите на интереси и дългото време заедно да забравят, че ги снимат и да се разкрият в неблагоприятна светлина, да има скандали и разни ексцесии. И Момчил дали, понеже си е такъв, дали поради много добър контрол, не дава на продуцентите каквото искат.  И става безинтересен за някои зрители.

# 2 131
Хора, тази обсесия по Момчил мина всякакви граници.
Има ли смисъл изобщо да пускам анкети???
Голяма част от участващите в анкетите не гледат реално на нещата. Къде е обективността тук?
Малко ли ви е, че Момчил има сигурно 7 или 8 победи в тези допитвания (половината незаслужени) и успеваемост над 90% че ви е толкова важно да е номер 1 и в седмица 10. Защото е световно важен въпрос.

Хайде прочетете пак в скоби какво е направил Рълев през тези седмица и какво Момчил и ги съспоставете нещата.
Ако Момчил имаше седмица като тази на Рълев (а той не е имал такава за целия сезон) сигурно 5 страници оди щяха да се изписват.

Не е сериозно това.

За мен Рълев е играч на седмицата с цяла обиколка пред всички останали. И играч на Фаза 2 също така до този момент поне.

И аз гласувах за Рълев, обективно съм за него.

# 2 132
Гласувах за Рълев!
Въобще трудно ми всеки път в изборът на играч на седмицата.
Определено Момчи и Ването са топ.
За Зори-не си падам по прякори с негативни послания,но беше в топ физическа форма ,и ДА-човек който се самоиронизира публично с прякора си не е тъп!
Толкоз,кой разбрал,разбрал!

# 2 133
Ами явно Рълев не е харесван масово, затова. Много по-елементарен е от Момчил, ако и да е достоен на арената.
По-елементарен ли? Rolling Eyes

Защото не си почуква по главата ли? Или не прави разни движения във въздуха все едно дере с нокти като сит лъв?

Играта на терена на страна, но Рълев играе много по-интересна и сложна социална игра от Момчил, който се изживява като ... сит лъв ли, някакъв доблестен почетен рицар.

Хах, никак даже. Всеки гледа от нивото си. Аз бях забравила даже почукванията и дори не слушам какво говорят водещите. Рълев е праволинеен, той си кара в коловоза, няма изненади при него, затова и не ми е интересен.
Точно. Рълев още от визитката си каза, че ще си играе с жените. После пък каза, че иска да играе със силни играчи на финал, но сега се обгради с всички слабаци, за да си ги остави за десерт. Той прави това, което и Алекса направи. Вместо да заиграе с Крум избра жените, точно както и Крум избра да играе с жените и беше съсипан от хейт. Разликата е, че на Крум просто не му се получи. Крум остана верен на своите до последно, това е нещото, което ме кара да го харесвам. Рълев може и да се измъкне от ситуацията, в която можеше да влезе ако трябва да избира между Теодора или Мартин. Ако следващата капитанска е елиминация, очаквам Теодора да отпадне и това донякъде да спаси имиджа на Рълев, защото няма да му се налага да избира.

# 2 134
Ами явно Рълев не е харесван масово, затова. Много по-елементарен е от Момчил, ако и да е достоен на арената.
По-елементарен ли? Rolling Eyes

Защото не си почуква по главата ли? Или не прави разни движения във въздуха все едно дере с нокти като сит лъв?

Играта на терена на страна, но Рълев играе много по-интересна и сложна социална игра от Момчил, който се изживява като ... сит лъв ли, някакъв доблестен почетен рицар.

Хах, никак даже. Всеки гледа от нивото си. Аз бях забравила даже почукванията и дори не слушам какво говорят водещите. Рълев е праволинеен, той си кара в коловоза, няма изненади при него, затова и не ми е интересен.
Точно. Рълев още от визитката си каза, че ще си играе с жените. После пък каза, че иска да играе със силни играчи на финал, но сега се обгради с всички слабаци, за да си ги остави за десерт. Той прави това, което и Алекса направи. Вместо да заиграе с Крум избра жените, точно както и Крум избра да играе с жените и беше съсипан от хейт. Разликата е, че на Крум просто не му се получи. Крум остана верен на своите до последно, това е нещото, което ме кара да го харесвам. Рълев може и да се измъкне от ситуацията, в която можеше да влезе ако трябва да избира между Теодора или Мартин. Ако следващата капитанска е елиминация, очаквам Теодора да отпадне и това донякъде да спаси имиджа на Рълев, защото няма да му се налага да избира.
Ето тук е разликата. Момчил щеше да спаси Теодора. Може би нямаше да изпрати Мартин, а щеше да отиде той. И как имиджа на Рълев ще бъде спасен, защото ще изпрати Теодора? За мен, ще изгуби от този ход. Много бързо ще изхвърли ненужните от обкръжението си. 
Голям философ съм днес Simple Smile спирам за сега да ви притеснявам. Утре пак на линия с всички.

Пп и как се скриваха текстове от телефон? Все не мога да го направя.

# 2 135
Дяволче, не се ядосвай за анкетите, феновете трудно ще избягат от пристрастията си. 🤪
Ето, и аз хитрея 🤣 - спестих си отговора на първия въпрос и гласувах за Рълев по заслуги и за Крум по симпатии. 😁
Миналата година беше по същия начин - Жорката полужив печелеше битки, но водачи в анкетите бяха Фифо, който стоеше на топло под крилото на Жени, и Гого. 😎

Скриване на текст от телефон:
[ spoiler ]... [ /spoiler] - без интервали

# 2 136
Цитат
Ето тук е разликата. Момчил щеше да спаси Теодора. Може би нямаше да изпрати Мартин, а щеше да отиде той. И как имиджа на Рълев ще бъде спасен, защото ще изпрати Теодора? За мен, ще изгуби от този ход. Много бързо ще изхвърли ненужните от обкръжението си.
Голям философ съм днес Simple Smile спирам за сега да ви притеснявам. Утре пак на линия с всички.

Ще спаси имиджа си в очите на феновете му, иначе очаквам масово публиката да го свърже с образ като Алекса.

# 2 137
  • При семейството си

Аз гласувах за Рълев за разнообразие, но ти питаш за играч на седмицата. Тук само физически постижения ли трябва да смятаме? Все пак играта не е само на физически качества. Благодарение на Момчил Дунев е в играта и успяха да отслабят червените, махайки Крум. Пак благодарение на него се развали голямата синя коалиция. Еми не виждам защо да не е играч на седмицата.

Дунев е в Играта благодарение на предимството, което Продукцията му даде, а Момчил само спечели.
Синята коалиция е разбита благодарение на “наказанието”, което Продукцията измисли, като при това спести на Момчил грошове за целта.
Определено това е седмицата на Рълев.

# 2 138
А, защо Виолета да не е играч на седмицата? Така си прехапа езика, че сигурно още я боли.
Или Дени, която проля истински сълзи самосъжалявайки се.
Дунев, който си повярва.
Оряшкова и Мишо, които се оказа, че ще трябва да се подмазват на Дунев.
Рълев, ще ме прощавате любящи негови фенове, не е по-различен.

# 2 139
  • Bayern
Цитат

Ще спаси имиджа си в очите на феновете му, иначе очаквам масово публиката да го свърже с образ като Алекса.
Аз съм фен  на Рълев ,но ако заиграе с Мартин и предаде Теодора , ще ми изпадне от класацията за топ 3 Disappointed

# 2 140
  • Sofia
Много ме кефят и двамата. По различен начин. Изобщо не искам да им ги премеря, сори. Всеки от тях си има плюсове и недостатъци. Хората имаме естествения порив да съпоставяме, но чак да се заформят фронтове и някакъв изкуствен конфликт Рълев vs. Момчил не знам защо е нужно... И защо е нужно да въздигнем единия, плюейки другия?!  Нито е вярно, че Рълев е класи над Момчил, нито обратното, напротив – цялостно са доста равностойни. Влияем се от лични и моменти емоции, и правим някакви изкривени и невалидни обобщения.
Да да, знам, винаги ще търсим най-достойния Simple Smile Ама, моля ви се, няма такова нещо, това е утопия.

Ааа да и съпоставката Рълев – Алекса Smile Може да я има по отношение на тактиката им, в някаква степен, да, но като хора... изобщо не бих ги поставила на везната. Повечето зрители Алекса ни отврати не чак толкова с играта и ходовете си, а най-вече с отношението си към други участници. Така че да, обобщенията са малко... вятър работа.

# 2 141
Изабела и Зорница правят голям панаир в Чакалкаста. На когото му е интересно да ги чуе. Разговорката им е в началото. Зорница си мислела, че 1 огърлица е 1 дума и това я объркало. Развалила направеното. Първите 2 синджира си им били наредени и на двете.

# 2 142
Рълев ако заиграе с Мартин, няма е само против Теодора, но трябва и против Мастагарков. А те двамата не станаха ли почти съюзници (като Рълев му казва ок, ама дава предимство на коалицията с Виолета и Теодора)

# 2 143
  • Някъде там...
Миналата седмица гласувах за Рълев, но тази за Момчил. Да, Рълев мъкне племето на гърба си от няколко седмици, факт, затова и гласувах за него тогава. Обаче Момчил беше в основата на ключовите ходове тази седмица.
За информация, симпатизирам на Момчил, Рълев ми е 50/50, по-симпатичен ми беше в комбинация с Радо.
А Момчил е интересен за хората, защото е различен. На мен ми е писнало от типажи по калъп, готвени от разни "герои" от предишни сезони, особено що се отнася до стратегическа игра. Затова и Гого ми харесваше предишния сезон, и Жорката. Бяха извън стадото.
В Момчил ми харесва, че държи на принципите си, не се влияе лесно от чуждо мнение, не се крие зад чужд гръб и винаги е готов за битка. Умен е и ми харесва как играе играта. Не е лицемерен, не съм го чула да обиди някого или да влезе агресивно в спор. В Рълев има нещо сметкаджийско и хитро, което ми пречи да го харесам напълно. Иначе гори в битките.
И двамата са ми подходящи за победители. Просто Момчил ми допада повече. Relieved

# 2 144
Дяволо, прав си. И аз гласувах за Рълев обективно, но пък анкетите са супер интересни от гледна точка на социален експеримент. Ако харесваш някого преувеличаваш всичките му успехи и си затваряш очите за недостатъците. Така някои умели политици се задържат на власт с години.

Общи условия

Активация на акаунт