💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 492
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 2 145
Изабела и Зорница правят голям панаир в Чакалкаста. На когото му е интересно да ги чуе. Разговорката им е в началото. Зорница си мислела, че 1 огърлица е 1 дума и това я объркало. Развалила направеното. Първите 2 синджира си им били наредени и на двете.
Как така са им били наредени? От продукцията ли? 😲

# 2 146
Точно, защото Момчил е извън калъпа ми харесва повече като играч във формата. Рълев в игрите е истинско удоволствие да се гледа, но като човек не бих го избрала за приятел.

# 2 147
  • София
Хайде прочетете пак в скоби какво е направил Рълев през тези седмица и какво Момчил и ги съспоставете нещата.
Ако Момчил имаше седмица като тази на Рълев (а той не е имал такава за целия сезон) сигурно 5 страници оди щяха да се изписват.

Не е сериозно това.

Аз за Рълев гласувах, но и твоят пост е пристрастен, а обвиняваш другите в същото. Освен колелото, чак пък толкова нещо впечатляващо нямаше, че никой да не е имал такава седмица досега. Крум отпадна, Рълев контузен сериозно, Теодора на този етап вече е слаба. Мартин ще му е от голяма помощ като гледам.

Иначе съм съгласна, че във втора фаза Рълев изпъква, не мога да кажа, че е играч на втора фаза все още, но него в първа никакъв го нямаше и става все по-добър. Нищо чудно с това темпо в трета да взима всяка игра.

За мен впечталяваща седмица ми е, когато амазонките взеха 6 от 6 игри.

# 2 148
  • София
Изабела и Зорница правят голям панаир в Чакалкаста. На когото му е интересно да ги чуе. Разговорката им е в началото. Зорница си мислела, че 1 огърлица е 1 дума и това я объркало. Развалила направеното. Първите 2 синджира си им били наредени и на двете.
Как така са им били наредени? От продукцията ли? 😲
Общо синджирите са 6, и тъй като те минаваха по 4 пъти трасето, всяка имаше по два вече сложени

# 2 149
  • София
Е не беше ли глас народен...
Дяволо,ами защо изобщо го включваш Момчил в анкетите ?
Аз точно текста в скобите гледам.
За Рълев-описано с допълнителни епитети -как била най-тежката капитанска...как бил на лъжиците...
Ами беше и помня,че опита да върне падащото топче с нея Simple Smile
За Момчил едно сухо-победил в номинационна и какво...пратил Марто при Гладиатори.
Ами за мен това е възлов момент за играта не само за тази седмица.

# 2 150
Крум в подкаста на The Voice
https://thevoice.bg/novini/krum-nadcakaha-me-no-sam-si-go-naprav … e-backstage/42663
Говори за много от нещата, които обсъждахме и тук.

# 2 151

Ааа да и съпоставката Рълев – Алекса Smile Може да я има по отношение на тактиката им, в някаква степен, да, но като хора... изобщо не бих ги поставила на везната. Повечето зрители Алекса ни отврати не чак толкова с играта и ходовете си, а най-вече с отношението си към други участници. Така че да, обобщенията са малко... вятър работа.
Донякъде имаш право. Рълев е много по-добродушен от това, което сме видяли, но не мога да се съглася напълно. Алекса не беше харесван, защото беше бутан и защото буташе слаби играчи с него като гледаше да елиминира достойни претенденти. Елица също много спомогна той да бъде хейтван, тя изобщо не му направи услуга в това отношение, но поне му уреди готова коалиция. Иначе, да случката с Фейгин също помогна, но далеч не беше единствения фактор.

Алекса и не беше най-силния играч и това беше очевидно, имаше много по-силни претенденти от него в сезон 4, това също пак допринася за хейта. Просто Филип и Гого бяха играчи на сезона и то с голяма разлика. Рълев е по-харесван, защото е може би най-силния играч този сезон физически, поне от това, което сме видяли на този етап и показва по-достойна игра като цяло, но ако предаде Теодора тогава нещата се променят.

# 2 152
  • София

Аз гласувах за Рълев за разнообразие, но ти питаш за играч на седмицата. Тук само физически постижения ли трябва да смятаме? Все пак играта не е само на физически качества. Благодарение на Момчил Дунев е в играта и успяха да отслабят червените, махайки Крум. Пак благодарение на него се развали голямата синя коалиция. Еми не виждам защо да не е играч на седмицата.

Дунев е в Играта благодарение на предимството, което Продукцията му даде, а Момчил само спечели.
Синята коалиция е разбита благодарение на “наказанието”, което Продукцията измисли, като при това спести на Момчил грошове за целта.
Определено това е седмицата на Рълев.

То ако така ще гледаме, няма смисъл изобщо от гласуване. Тя продукцията си се бърка и си прави ходове непрекъснато. Всяка седмица "играч на седмицата" ще е продукцията.

# 2 153
Хора, тази обсесия по Момчил мина всякакви граници.
Има ли смисъл изобщо да пускам анкети???
Голяма част от участващите в анкетите не гледат реално на нещата. Къде е обективността тук?
Малко ли ви е, че Момчил има сигурно 7 или 8 победи в тези допитвания (половината незаслужени) и успеваемост над 90% че ви е толкова важно да е номер 1 и в седмица 10. Защото е световно важен въпрос.

Хайде прочетете пак в скоби какво е направил Рълев през тези седмица и какво Момчил и ги съспоставете нещата.
Ако Момчил имаше седмица като тази на Рълев (а той не е имал такава за целия сезон) сигурно 5 страници оди щяха да се изписват.

Не е сериозно това.

За мен Рълев е играч на седмицата с цяла обиколка пред всички останали. И играч на Фаза 2 също така до този момент поне.
Сигурно 90% от гласовете за Момчи (вкл. и моя) е заради решението му да прати Мартин при гладиаторите. Това също е част от играта, не само физическата част.  Останалите 10%, просто много го харесват. Обективно погледнато си прав за Рълев, страхотна седмица имаше момчето на битките, докато не се контузи. Народа обаче обича зрелища и сеир. Едно решение изпрати Момчил на върха на тази класация и ако беше пуснал анкетата в четвъртък- петък, можеше да е друг резултата.

# 2 154

Зори и мислене, това е оксиморон SmileySweat Smile

# 2 155
Започвам да съжалявам Мартин. Има проклятието да превръща в урод , всеки до когото се докосне, заиграе или сприятели. А издига и възнася всеки, когото мрази ))). Първи беше Мастагарков - превърна го в чехълче -после се скараха, и Мадагаскар вече е в топ 3 на много хора) . Дунев беше прекалено дълго под крилото му , там вече спасение няма. Дени беше жената -фаворитка на всеки втори - сега е по- черна(лъщяща) и от ...майка си )))
Сега ако успее да надене Единствения пръстен на Ръльо и той запее май прешъс - го връщам в образ Амгъл, а преди няколко , страници , чак за красавец го обявих )))

# 2 156
Едни топки е разликата между Момчил и Рълев. Първият ги притежава, вторият е в процес на търсене. Затова гласувах за Момчил. Единствената разлика между останалите мишоци и Рълев е, че е по-добър на терена от тях.
А, с най-големи топки е Виолета, тя винаги всичко си казва и скача на макс Grinning

Точно Момчил ми е малко мишок иначе Animal Bear

# 2 157
Иначе съм съгласна, че във втора фаза Рълев изпъква, не мога да кажа, че е играч на втора фаза все още, но него в първа никакъв го нямаше и става все по-добър. Нищо чудно с това темпо в трета да взима всяка игра.
Според мене не е точно така, още помня как изнесе битката с дънерите, когато двама от пичуите се контузиха (Ники и Дани). Но съм напълно съгласна, че с всяка битка ставаше по-добър.

# 2 158
И аз забелязах как всеки прехласва Момчил "Велики" че е някакъв Бог и заслужава да спечели. Просто няма по-добър от него този сезон, за това на всеки така му се струва. Предпочитам участник, за който също се говори ама сякаш хората го намразват - Рълев. Момчил без почти никаква стратегия, прекалено добър, прекалено щедър, прекалено мъдър. Рълев освен че е добре физически, иска да прави коалиции и да измисля схеми. Но тази добрина на Момчил може и да се свърже с това че все пак е бил в (Китай или Япония) няколко години, и там хората са различни и обичат всичко да е честно или справедливо. Определено и двамата са доста добри участници. Пожелавам им да стигнат поне топ 4 и да не ги прецака продукцията и накрая победител да не е някой друг различен от тях.

# 2 159
  • София
Аз съм обективен. Ако не бях, нямаше да го включа изобщо Момчил в анкетата.
Нарочно изчаках и епизода в събота, за да съм напълно обективен, а и почти бях убеден какво ще се случи в него и че ще му се вдигнат пак акциите и въпреки това изчаках и го включих и това.
В скоби съм обяснил всичко случило се. Няма нищо излишно или спестено за никого.

Изабела за играта си снощи

Ауткаста с новия си обзор

ЧаклКаст със Зорница, Изабела и Валерката!

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 12:12 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт