💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 28/

• 27 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Значи се оказа, че мнозинството са познали при предната анкета, че мафиотите ще са убийците? Sunglasses

# 91
Тежка серия се оказа
Направо ме напряга, дано на турците им хареса

# 92
На мен ми е много динамична и ми е топ засега май. Харесва ми, че не наблягат на динамиката чак през втория час.

# 93
Лейла звъни и онзи с брадата заплашва управителя да не казва нищо, ако направи грешка ще го убие.
Лейла пита дали баща й е бил в магазина. Да, идвал е, но кой е?
Лейла казва, че след като е бил при него са го убили. Управителя се чуди какво общо има. Много хора минавали, не се сещал какво е искал. Май е питал за някакъв часовник и нищо друго не питал и не е казал. Бил питал само за часовници. Лейла пита дали е имало нещо странно. Не, нищо. Пита го дали нещо специално са си говорили. Не, имали много работа. Лейла иска камерите. Били горе, ако искала да ги види. Колегите й щели да дойдат. Да не напуска града. 

Лейла звъни на майка си. Пита я защо баща й е ходил при продавача на часовници, какво спешно е имало?
Баща й искал да й ( на Лейла) купи часовник за рождения ден.
Майката я пита дали има някаква следа, да идва веднага, че хората я чакат и трябвало заедно да страдат. Лейла каза, че сега не е време за траур.
Шахинде казва на Неджати, че Лейла ще ги преследва и нея и тях. Неджати я предупреждава Лейла да стои настрана иначе ще страдат всички.

# 94
И на мен много ми харесва, но пък всеки път така пиша. Satisfied
Не се напрягам, интересно ми е много. Няма пълнеж в този епизод.

# 95

Само на този с брадата не мога да му хвана филма, нали беше приятел на Екрем?!

# 96
Нурай за майката-да видим още колко ще лъжеш.
Туран казва на Невин да се успокои. Тя нямало да се успокоява.
Ти сама искаше да го направиш? Кого обвиняваш сега?
Той няма да ни прости. Сърцето ми е разбито. Ще го намерим.
Как?
Ти си главния прокурор, отиди и го намери! 
Управителя не разбира защо този още му стои в магазина. Защото искал да разбере ,на кого е часовника. Управителя не знаел, часовника Екрем си е го е взел.
Доан му казва, че няма работа с управителя и го пита, какво е искал този от него. Казва му, че е в опасност и го пита дали е казал на някого на кого е часовника. Не, не е казал на никого.
Доан му казва да бяга, защото е в опасност, ако му е мил живота да бяга и да изтрие всичко от камерите днес.
На падналия на земята му каза А ти идваш с мен.
Лейла пита Рефик за Елиф и дали са я намерили, защото времето й изтича.
Засекли са сигнала на телефона, но е изчезнал. Знаят само района, но е много голям.

# 97

Човчо сладък Laughing

# 98
Доан е при този с брадата. Казва му да не се опитва да избяга. Не шавай ти казах!
Слушай ме!
Пак е потен Доан 😉
Ние с теб ще си поиграем. Всичко ще е много просто, аз ще питам, ти ще отговаряш. Започваме.
Първи въпрос: Ти ли уби Екрем. Не бил той. Доан му вярва и не иска да го убива, но да не го лъже.
Втори въпрос-хората на Сайгън ли са го изпратили при часовникаря
Бинго!
Доан иска да му разкаже всичко за Екрем, не бързал, щял да го изчака.
Взе му телефона. Всички имали код, а този не, Но на него никой не му е звънял, защо ли имал телефон изобщо.
Невин звъни на Доан. Тя му казва синко, той се дразни, да не го нарича така, защото са го предали.
Тя се притеснява, че ще унищожи Кенан и себе си. В крайна сметка Лейла ще го намери и те са длъжни да го спрат.
Доан я пита Аз ли съм твой син или Кенан.
Тя никога нямало да се откаже от него, но хората страдат. Кенан щял да се събуди на друго място и ще се стресира.
Доан казва, че не е убил Екрем и ще го докаже.
Колко ви е важен Кенан. Къде щял да се събуди.
 Има само един начин да се реши този проблем казва Доан.
Ще записва послание на Кенан
Здравей Кенан аз съм Доан, знам, че имаш много въпроси  в главата, а сега слушай какво имам да ти кажа. В теб има двама души и аз се отличавам от теб ( не съм много сигурна в превода, много го смрънка )
Снаха и майка се разправят за глупости. Досадни са. Къде бил Тахир. Нурай й казва, че се срещал тайно с Ясемин. Шахинде й каза, че е луда

# 99
Всеки с проблемите си Stuck Out Tongue Winking Eye
Благунче Heart

# 100
"Ние сме двама различни души в едно и също тяло. Вижте, това е много важно, аз съм различен от вас."

# 101
Мурат се обажда на Ясемин да я пита как е, как е Лейла, какво прави.
Ясемин много се притеснявала за нея, звъняла й, но не вдигала. Занимавала се с разследването. Дрън-дрън. Много добро момиче била, красива.
Някой звъни на вратата, Мурат на телефона. Тахирчо е. Извинява се, че е дошъл без предупреждение, но не знаел, къде да отиде.
Ясемин го кани.
Изпотрепали са я Елиф.
Лейла е при Рефик. Обяснява за колата и че я издирват, тази, с която са отвлекли Елиф.

# 102
Дениз Турал гледа нас тази вечер и епизодът му харесва Wink

Purple Heart

# 103
Много ми харесва до тук епизода. Много се радвам, че пуснаха и превод. Горе долу им насмогвам. Обаче общите приказки много не ги превеждам, не са важни смятам.
Уникален КенДо! Уникална Лейла! Шахинде....Леле! Тя е поръчала мъжа си, Неджати я заплашва, но не виждам на нея много да й треперят гащите. И Лейла ще прежали тя, без изобщо да се замисли. 

# 104
Миси, последвала съм го аз, не ни гледа за пръв път и са му много искрени коментарите, възхищава им се Heart

Прекрасни са. Гордост са. Истинско щастие е за мен, че ги гледам отново, и то в такъв стойностен проект. Майната им на турските рейтинги. Когато всичко свърши, ще бъдат благодарни като погледнат назад. Горди, без грам съжаление и съмнение.
Прекрасни, талантливи, различни.
Толкова смели, да участват в нещо “съвсем различно”.
🤍👏🍀

Общи условия

Активация на акаунт