💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 28/

• 27 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
А къде е Гьокхан? Най-добрият аркадаш и човек на света? Satisfied

Ще ми поболеят Лейля. Стига са ми я разстройвали.

# 76
Кенан успокоява Лейла.
Лейла се притеснява, че ако излезе още нещо за баща й, ще полудее. Повярвала му е като й е казал, че няма нищо общо. Кенан я успокоява, че няма нищо. Баща й бил добър човек. Тя се чуди какво може да иска убиеца от баща й.
Момичето казва на Елиф да бяга и й се извинява. Хванаха Елиф.
Лейла отива на аутопсията. Туран й казва, че няма нужда да го вижда в такъв вид. Тя казва, че не смята, че ще види нещо по-лошо от това, което е видяла в гората и баща й целият в кръв.
Невин каза на Лейла, че е много силна жена и винаги да остане такава.
Туран, какво направихме?

# 77
Мале, да не излезе тази русата кифла Зейнеб? Joy Joy

А къде е Гьокхан? Най-добрият аркадаш и човек на света? Satisfied

Ще ми поболеят Лейля. Стига са ми я разстройвали.

Слънце, той КенДо още не е започнал да я побърква… Confused

# 78
Елиф казва на Неджат, че не се страхува от тях, но той й каза, че би било добре да се страхува. Питат я какво е казала на прокурора. Ако не иска с добро, то ще я измъчват. Тя им каза, че е казала всичко, с имена и места. Че всички момичета ще им се изплюят в лицето. Неджат каза да я свалят в мазето.

Доан се сеща как се е бил с Екрем. Идрис казва на Туран, че ако затворят Доан в някакво място, ще е в безопасност.
Доан крещи на Идрис, че не е бил той. Идирс му казва да седне и го пита, ако не е той, то тогава кой може да го е направил.
Доан казва, че е размислил, много е искал, но не е направил нищо. Идрис го пита и защо? Заради Лейла. Не можел да го направи.
Идрис го пита, когато Лейла разбере, че е убил баща й какво ще стане. Разбира ли, че тя е влюбена в него. Не било така, в Кенан била влюбена.
Доан отрича, че го е убил.
Идрис му казва, че много страда Лейла и трябва това да спре. Всичко, което прави, го прави, за да го спаси. Стигнали са вече до края.
Доан ги пита какво правят. Не е бил той, не го е направил. Туран казва, че е за негово добро. Доан пак казва, че не е той, а Туран, че е за негово добро.

Пита Лейла дали е сигурна, че иска да присъства. Сигурна е.

# 79
"Тримата от запаса" са вдигнали мерника на Доан Stuck Out Tongue Winking Eye
Нашето Бамби

# 80
От разговорът между тях излиза, че Идрис не знае нищо. Не е този, който е преместил тялото на Екрем. Отпада от заподозрените.

# 81
  • София
Доан не е убил Екрем. Вече е сигурно. Не зная защо, но усещането ми е за Шахиндето.
Опаааа.. тя ги е завела при Екрем.

# 82
От разговорът между тях излиза, че Идрис не знае нищо. Не е този, който е преместил тялото на Екрем. Отпада от заподозрените.
E сега вече става…. Flushed
Ако не е той, не е и Доан, значи някой знае за Кенан и Доан. Някой, различен от Екрем

# 83
Невин гали сина си и плаче. Туран казва, че нищо лошо не правят, за негово добро е. Нищо няма да се случи.
Доан крещи и ги пита какво искат.
Доан казва на Идрис, че му е вярвал, че всичко му е разказвал. Аллах да ги накаже. Не е убивал Екрем!
Всички да ги накаже Аллах. Не смейте да вървите след мен. Не смейте.
Не можах да разбера, за какво се карат Гьокхан и Туран. Само чух, че Туран каза, че баща му е умрял.

Екрем има 2 рани!!! След първата още е бил жив, не е била смъртоносна. Но втората рана е била смъртоносна.
Рефик я пита дали смята, че  е  работа на Майстора. Лейла нещо се съмнява.

Рефик й каза, че Елиф е избягала. Лейла казва, че е в опасност, защо е имала телефон и кой й е разрешил. Лейла нареди да проседят телефона.

Имало записи от Екрем и къде е ходил. Прегледали са всички камери и гледа как се качва в колата пред магазина за часовници.

# 84
Дали Екрем не се е събудил? Да се е обадил на Шахинде, да е дошла и да е започнала да му бучи на главата, че за нищо не става и става там каквото става. Сърцето не издържа...

Написах сценария... Satisfied

Ау, Благи, сега те прочетох. Втората рана е смъртоносната.

Тахир и Гьокхан май се караха заради Кенан. Нали получиха задача да го сплашат.

# 85
Туран пита Идрис дали има някаква идея къде е Доан. Бил му откраднал пистолета.
Лейла пита дали са намерили Елиф по телефона.
Шахинде говори с някого по телефона. Общи приказки. Нурай казва, че е дошъл приятел на баща им, Неджати.
Какво си забравил тук, а? го пита. Отиват да говорят.
Какво направихте?
Неджати казва, че са направили, каквото е било необходимо. Екрем е бил наясно, какво може да му се случи.
Вие ли убихте Екрем?
Не искали, но се наложило. Шахинде пита: Аз какво ви казах? Убийте го? Не, казах ви да му помогнете!

Кой сте вие? Ние сме хора на Неджати.
Как ме намерихте?
Жена ти ни каза.
Моля ви отворете вратата?
Казвай, кой е убиеца?
Ще ви кажа, но ще оставите цялото ми семейство?
И какво ако не го оставим? Дъщеря ти ме напряга.
Оставете го там.

# 86
Не познах, че е Шахинде, ама не и Доан - 50:50
Шаханде обаче си е лисица и заради нея умря човекът Sunglasses

# 87
Как ме намерихте?
Жена ти ни каза.
Помогнала е, с или без да иска Grinning

# 88
Значи първата ни анкета е правилна. Там гласувахме за мафиотите. Гледай ти, интересно стана.

Каза ли му за Кенан, че е Майсторът на играчки? Прекъсна ми?
Неджат призна ли пред Шахинде, че той е убил Екрем?

Ах, Неджат, нищо, Доан ще те хване. Satisfied

# 89
Неджати казва, че Екрем е искал да каже на Лейла и се е наложило да го убият.
Бил баща на децата й. Неджати я пита, на кого е бил часовника. Шахинде казва, че няма идея, не са имали време да говорят.
Неджати каза, че ще оправят всичко. Шахинде го пита, какво смятат да правят.

Казват на Елиф, че ще задават въпроси, а тя ще отговаря, ако им харесат отговорите, ще си спаси зъбите, ако не, ще ги вадят. Питат я дали е казала на прокурорката всичко, да, казала е. Питат дали и Кенан знае. Да и той знае.
Елиф ги заплашва, че ще ги хванат и ще ги приключат, не се страхувала от тях, защото вече са убили душата й.
Викат други момичета. Ще им правят показно, какво се случва с момичетата, които не слушат.
Ето, тя ги е предала и ги е издала. Сега да гледат внимателно, какво ще й се случи. 

Общи условия

Активация на акаунт