Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 361
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 105
Аз вчера взех много хубави картофи от Младост 2 , излъгах се да си взема сутиени пак Sad , някакви 2 трикотажни блузки на -30% , км , яйца, ябълки, една декоративна ЛЕД лампа ( уж нямаше да купувам коледни неща, че имам много) , Киндер коледен календар ....и пак 90лв отидоха SadSad Другата седмица по -икономично
ще я карам Simple SmileSimple Smile
Все още си чакам терморегулиращите врътки за парно, за големия май ще трябва нов ски гащеризон ...и май нямам друго важно и спешно Simple Smile

# 106
Вчера получих анкета на имейла, попълних я, но нямам купон за шоколад. Мисля, че някои беше споделил преди дни, веднага ли получи купона?
Скрит текст:

# 107
същият бардак е и в другите държави, даже в някои отношения е по-зле, особено откъм обслужване. сякаш не съм виждала и зелени линии с чисти артикули, което за мен е огромен минус.
много се радвам на касите за самообслужване аз, много ме улесняват. за съжаление хората се понаучиха и в пикови часове има опашки вече.

# 108
  • София
Има нова месечна брошура с базови продукти в духа на коментираната национална програма за достъпни цени.
Олиото ще е 1.99, то и досега все така си седи с червени етикети. Но в някои филиали е 2 вида, като единия вид е с дозатор горе и е на Клас, Карапелит ( Добрич ).
Другото е без и пише само за Лидл България.
Та, огледайте ако купувате. И двете са с лидлската марка Vita Dor.
Киселото мляко Йоанна 1+1 на Ем Джей Дериз ми е вкусно и плътно, но оставам на Родна стряха 4% от Ведраре - то ми е съвършено и вече с нова по-ниска редовна цена. Дълго време беше с червена 1.39, вече е с бяла 1.39.

Аз писах за анкетата на която по условията им трябваше да получим купон, но също вече трети ден не съм получил.

# 109
# 110
Цените и разнообразието в българския Лидл не са в полза на клиентите за разлика от испанския Лидл.
Ето един  пример:
яке, което ще се продава следващата седмица в Испания  https://www.lidl.es/es/chaqueta-ligera-para-hombre-tallas-grandes/p59820, струва 36 лева/18 евро/. А тук същото яке ще струва 49,99лв.
А детските артикули изобщо ги няма в България:https://www.lidl.es/es/zapatillas-de-fieltro-infantiles/p48766

# 111
  • София
Цените и разнообразието в българския Лидл не са в полза на клиентите за разлика от испанския Лидл.
Ето един  пример:
яке, което ще се продава следващата седмица в Испания  https://www.lidl.es/es/chaqueta-ligera-para-hombre-tallas-grandes/p59820, струва 36 лева/18 евро/. А тук същото яке ще струва 49,99лв.
А детските артикули изобщо ги няма в България:https://www.lidl.es/es/zapatillas-de-fieltro-infantiles/p48766

Каква е ползата от тези сравнения?
В България избираме от асортимента тук, а живеещите в останалата част - Острова, Полуострова и Европа  избират от стоките в техните филиали.
Който държи може да си поръчва от сайт на Лидл в държавата(ако има такъв), чиито стоки харесва, или да ползва евтин полет и да си напазарува на място.

# 112
И аз се позачудих защо подобни якета в Пепко са с 10 лв по-евтини. А не вярвам, че тези на Лидл са със супер високо качество.
Да не коментирам разликата в цените на бельото в Лидл и Пепко...

За мен има значение дали в другите държави е на значително по-ниска цена, защото това показва, че реално виждаме евтини продукти с много завишена цена, специално за нашия пазар.

# 113
И аз попълних анкетата, но купон за шоколад нямам. Писах им, но втори ден отговор нямам от тях.
Корите как така излизат на 2.39, тъкмо се приготвях да отскачам до магазина.

# 114
И аз се позачудих защо подобни якета в Пепко са с 10 лв по-евтини. А не вярвам, че тези на Лидл са със супер високо качество.

За мен има значение дали в другите държави е на значително по-ниска цена, защото това показва, че реално виждаме евтини продукти с много завишена цена, специално за нашия пазар.

бельото в пепко въобще не става, така че цената му е без значение. веднъж се излъгах за детски гащи - отврат.
иначе като цяло цените в лидл са що-годе еднакви навсякъде. отделни артикули може да са с разлики, но това нищо не означава. алкохолът пък е много по-скъп, което ми е по-важно от гащи и якета на мен Joy
безсмислен разговор.
и аз нямам купон за шоколад.
нещо не мога да се ориентирам - от къде с еподаваше жалба? че вчера имаше проблем с шкафчетата и много се изнервих.

# 115
То и за К. попълвахме анкета.
Купони за пекарната така и не получихме…

# 116
Имам бельо от Пепко и идентично от Уайкики (под идентично разбирам например сутиените тип тениска) и тези от Пепко са по-добри.

А имам и от тези потници на Лидл, които сега продават по около 10 лв бройката - не смятам, че си струват.

# 117
Здравейте! Simple Smile Някой дали е мяркал тези тефтери в някой Лидл? Вече трети магазин във Варна проверявам и няма нито една бройка?

Вчера купих Аспархуово имаше още доста.

Много благодаря за информацията, вчера вечерта взех от Аспарухово. Flowers Cherry Blossom

# 118
  • София

Ами именно защото едното е Лидл, а другото Пепко. Имаш достъп до цени, до качество, до условия и съзнателно и свободно избираш откъде да купиш. Самият факт, че хора продължават да нахлуват в Лидл с отварянето при все общодостъпното Пепко, според мен ясно говори, че има причина за тези 10 лева разлика.
Ценообразуването по държави сме го дъвкали много пъти - много, много фактори го определят и от пряко сравнение на конкретен продукт няма особен смисъл.
"Общата" цена у нас на потреблението на едно домакинство е чувствително по-ниска от тази в Испания. Въпреки якето :

Данни : Евростат

# 119
Аз не нахлувам в нито един магазин при отварянето; според мен, хората го правят защото искат и защото им е удобно, а не защото са правили сравнения и са чели проучвания за качеството.

Написах, че имам вещи от различни магазини и специално в този ценови клас - нисък до среден, почти няма разлика в качеството (при повечето неща съвсем няма разлика, а в редки случаи по-евтиното е по-добро).

Общи условия

Активация на акаунт