Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 451
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 095
На някой прави ли му впечатление, че лидълската замразена пица /Мozzarella/ от няколко месеца я съсипаха? Тя е единствената, която харесвах и сега и тя е гадна -- тестото има вкус на закуски/мекици, супер оскъдно е пестото отгоре, почти няма доматен сос?! Преди беше доста сочна тази пица, сега не струва.
Аз писах. Награбих от онези по 3 бр. Мozzarella, които последно пускаха и са ужасни.  Сега не смея да взема от единичната, да не е и тя такава. И ние харесвахме нея най-много от пиците в постоянен асортимент.
Сега взимаме от тази с трюфел на делукс и със смокини. По-скъпи са, но са много хубави. Ама до кога ....
А при нас от много време няма единични, всички са по 2 минимум. Явно ще пробвам на делукс и аз.

# 1 096
  • София
Големи тарикатлъци днес в нашия Лидл. Сложили черита 250 гр с цена 1.79. До тях кашон с черита 500 гр, но за тях няма цена. Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished
Понякога са нагли направо. При нас на щанда със суровите и млени бадеми, орехи, колко време стоя етикет за намален сладолед на 0.79. И човек, ако бърза, ще "намаже" от промоцията. Веднъж им бях снимала подобен объркващ етикет. Сега този поне го махнаха. Или след като авокадото в мрежа беше намалено на 3.99, после "случайно" си беше без етикет...

Кой има време да ходи в Лидл до касата само да провери цена?! То с това чакане по касите... Може би евентуално на каса за самотаксуване, но после дали не трябва да се извика служител да анулира покупката. 🤔 И пак загуба на време.

# 1 097
  • София
Скрит текст:
Големи тарикатлъци днес в нашия Лидл. Сложили черита 250 гр с цена 1.79. До тях кашон с черита 500 гр, но за тях няма цена. Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished
Понякога са нагли направо. При нас на щанда със суровите и млени бадеми, орехи, колко време стоя етикет за намален сладолед на 0.79. И човек, ако бърза, ще "намаже" от промоцията. Веднъж им бях снимала подобен объркващ етикет. Сега този поне го махнаха. Или след като авокадото в мрежа беше намалено на 3.99, после "случайно" си беше без етикет...
Кой има време да ходи в Лидл до касата само да провери цена?! То с това чакане по касите... Може би евентуално на каса за самотаксуване, но после дали не трябва да се извика служител да анулира покупката. 🤔 И пак загуба на време.
Има баркод четец на стената до склада им. Даже рабоят. Там можете да проверявате цената.

# 1 098
Мда, стига да не е цена намалена само с Лидл+, че това на четеца не се отразява.
Но с етикетите наистина им е много тъпа ситуацията, хем не са хартиени етикети някой да трябва на място да го занесе и сложи.

# 1 099
  • София
Скрит текст:
Мда, стига да не е цена намалена само с Лидл+, че това на четеца не се отразява.
Но с етикетите наистина им е много тъпа ситуацията, хем не са хартиени етикети някой да трябва на място да го занесе и сложи.
Подозирам, че имат централно нареждане за някои продукти да не слагат етикети.
В средата на ноември имаше керамични саксии с три вида кактуси, които нямаха цена в няколко Лидл-а в три различни населени места. Като ги попитах се обаждаха през слушалката да им кажат каква е цената.
Беше много странно. За ненамалено растение и без особен интерес към него да няма етикет с цена и служител да не може да я каже.

# 1 100
Някъде да има от акварелните бои? Изпуснах ги и много ме е яд.Свършили са в моя Лидъл.

# 1 101
Не е само при тях това лежерно отношение към етикетите... В друга верига, където пазарувам често напоследък че ми е най-близо, е същата работа. На моменти имам чувството че 1/3 от стоките на рафтовете нямат етикети с цени сложени. Че и не знам да има скенер там, трябва да хвърлям боб за половината си покупки, освен ако не помня цената от предишно купуване. Че те са всеки път различни неща, просто или не смогват, или не им дреме да наслагат всички етикети по местата им...

# 1 102
Ако някой ги иска, да пише. Май нищо не съм ползвала тази седмица.

# 1 103
Още не съм намерила четец на цени, който да работи. Освен ако надписът "обърнете се към персонала" не е доказателство за работещ четец.
И половината локъри, т.е. клетките за багаж или каквото там, не работят.
Брало си лайката е положението.
Да, знам - пак ще ми се каже да пиша на отдел клиенти. Ама на мен животът ми трябва да мине в писане на лидълския отдел клиенти с това всекидневно дебнене да прецакат клиента, ако Лидл ми е основен магазин. Затова за по-лесно основният ми магазин е друг.

# 1 104
Подарявам купони за сирене Рокфор, Кока кола и за кроасан с нуга пълнеж.
Скрит текст:

# 1 105
  • Буркина Фасо
за това като не ви изнася цената оставяте продукта на касата.
като постоянно там събират продукти ще им светне лампичката да слагат етикети с цени.

# 1 106
Според мен това с всекидневното небрежно "объркване" на етикети и стоки не е решение на служителите, а централна политика. Иначе нямаше да е толкова масово.

# 1 107
Повечето етикети са заменени с електронни, ако не сте забелязали много малко са хартиените им. Така си връзват гащите да няма много разминавания на цената с тази на каса. заради човешкия фактор. Отдавна забелязах, че ги подменят с тия таблетчета.

# 1 108
  • София
Е, разгеле, откога чакам купон за чайовете! Simple Smile Simple Smile Сега, ако вземат и черните да намалят, или някое купонче да ми пратят, ще е супер.

# 1 109
  • Буркина Фасо
Според мен това с всекидневното небрежно "объркване" на етикети и стоки не е решение на служителите, а централна политика. Иначе нямаше да е толкова масово.
не е решение на служителите, но е техен пропуск. отдавам го, че не им се работи съзнателно.
след подредбата на продукт трябва да прегледат етикета с описанието на продукта и цената му. ако липсва
етикет трябва да създадат нов.  това им влиза в задълженията.

Общи условия

Активация на акаунт