Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 448
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 135
Тоя кроасан е на всички явно, предлагам дружен бойкот да не го купуваме. Аз поне няма да го купя, пазарувам там през ден, не помня откога нищо не ми се пада на тия скреч карти и сега 20% отстъпка за кроасан. Ами ще пропусна.

# 136
Мортаделата защо са я обявили с намалена цена като в момента това ѝ е цената?

# 137
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Хм, при мен кроасан няма Grinning, имам енергийна напитка и мариновани бейби лукчета.

# 138
Преди няколко месеца бяха пуснали прахосмукачка, която и пере. Цената беше около 250 лв и имаше доволни сред потребителите тук. Занете ли колко често я пускат - дали има шанс да се появи до края на годината? Лятото се чудих много, но не я купих и мисля да поправя тази грешка.
Благодаря.

# 139
  • Бургас
Купих силиконова форма за печене във форма на елха. Някой да я е ползвал преди и ще съм много благодарна, ако препоръчате рецепта.

# 140
Аз съм пекла в тази форма, но не мога да препоръчам рецепта, каквото хвана от нета е.
Тази година съм решила да пробвам в нея италианско шоколадово тороне, понеже лесно ще се отдели от формата без да се начупи.

# 141
И аз съм в отбора на тези с кроасан от скреча.😅 То не стига че намалението е мижаво, ами и важи само за един брой...😆

# 142
Всички имаме Joy на Раковски вчера нямаше и кроасани, та съвсем се възгищисах

# 143
  • In transit
Купих силиконова форма за печене във форма на елха. Някой да я е ползвал преди и ще съм много благодарна, ако препоръчате рецепта.
Може да направиш любимата си рецепта за кекс в тази форма, например...или който и да е друг сладкиш, с подобно на кексово тесто. Ако не искаш нещо сладко, може да направиш питка, като я оформиш на малки топки, между топчетата слагаш малки чери домати, а след изпичане я украсиш с листенца розмарин. Ще се получи, като елхичка с украса. Нещо подобно:
Скрит текст:
Ако ти трябват рецепти, може да ми пишеш на лс.

Днес корите за баница бяха с намалена цена на етикет, но почти бяха свършили. Все пак успях да взема.

# 144
При нас още вчера корите за баница си бяха с намалена цена по етикет.

# 145
  • София
Навсякъде са били. При маркиране, отстъпката идва накрая и де факто ако си на каса на самообслужване виждаш ненамалената цена. Оттам дойде объркването. При гризините със сусам е аналогично.

# 146
Прочетох, че вчера по етикет корите са били с редовна цена. Ясно че на касите са излизали с намалената цена, но явно не навсякъде тя е била отразена по етикет...

# 147
Подарявам...

# 148
=

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 20:47 от pppqqq

# 149
  • София
Понеже коментирайте купона за кроасан - нямам такъв и не тъгувам.
Сега разгледах по-подробно двете брошури. Само за кимчи ще ходя.

Общи условия

Активация на акаунт