Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 476
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
И на мен ми отпуснаха купон за котки. Ако на някой му трябва, да ми пише. Обаче обхваща само 3 вида храна- консерви, пастети в квадратните кутийки и паучове. Както са на картинката на купона. Всички са от синята серия. Тоалетната не е в купона.

# 2 101
  • София
На мен  ми се появи купон храна за кучета Orlando.
Който иска този купон, да ми пише.

# 2 102
  • shumen
Енциклопедиите дали са в постоянния асортимент или са само на промоции?Трябва ми една за Неделя,но при нас вчера не намерих в единия Лидл,а в другия днес ще проверя.

# 2 103
Аз ли нещо не съм в настроение за пазар или просто наистина нищо атрактивно няма в тия брошури? Ни Лидл ни Кауфланд с нищо не ме пали да хукна натам🧐 мрънкосвам си

# 2 104
Новата брошура https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/08-01-14-01/view/flyer/page/1

Вече втора седмица директно я качват в сайта им.

# 2 105
  • София
Енциклопедиите дали са в постоянния асортимент или са само на промоции?Трябва ми една за Неделя,но при нас вчера не намерих в единия Лидл,а в другия днес ще проверя.

Не са в постоянния асортимент.

# 2 106
Нямаше ли купон за дифузера от днес? На брошурата пише “активирай и спести”.
Новите купони от четвъртък се заредиха - оризовите барчета, помелото, а дифузер няма…

# 2 107
Странно. Имам купон, който изтече вчера, а стои с надпис "-1 ден до изтичане".😃

# 2 108
Вчера към обяд отидох за замразени зеленчуци от брошурата....

Чудя се дали ще заредят отново 🤔
Взех царевица но не е хубава, с дебела и твърда люспа, ядеш и плюваш люспи.

# 2 109
Днес мъжът ми специално отиде за наколенките  ,които са от днес с купон. На касата излиза 15лв(старата цена), в приложението няма купон,касиерката супер сопната вика:"Ми минете по-късно,като пуснат купона". Обяснихме,че няма как да минем по-късно и каза:"Ми това е положението,вземете си ги на 15лв,тогава". Пълна пародия.

# 2 110
Дифузера и наколенките ги няма.
Писах в контактната форма.
На вратата съм и се чудя дали да излизам до магазина, амаа вероятно ще е като при вас - на редовна цена ще се маркират..

# 2 111
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък имам купон за дифузер (- 8 лв.), но когато искам да го активирам ми излиза надпис: "За съжаление този купон беше изтрит. Изтрихме този купон, защото възникна проблем от наша страна."

# 2 112
Отговориха ми от контактната форма, че има технически проблем.
Купоните се появиха туко що

# 2 113
Звъннете на националния телефон.

# 2 114
  • Бургас
Имам тези купони.
На някой, ако трябва нещо, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт