Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 639
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 885
Подарявам купони за: Машинка за подстригване, водоспестяващ помощник,
избрани продукти с марка Pilos, доматен сос за паста 4+1 безплатно, kinder bueno 4+1 безплатно, чай с джинджифил, печени лешници, шоколад милка, желе в шоколад, както и всички седмични купони:
Скрит текст:

Купонът за млечните продукти на Пилос e подарен.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 09:59 от Viara T

# 886
В петък ползвах купона за захар, в момента отново ми дава, че мога да активирам. Даже се притесних да не би в петък да не го е отчел, но има отстъпка.

# 887
Да, и аз се обърках така.
Захарта е до днес, а бирата е до утре, нищо че са купони от миналата седмица.

# 888
Биха ли направили трансфер на 1брой енцикопедия,ако звънна на клиентската линия?Отидох в събота и нямаше и помен от тях в "нашия" магазин.Бяха в продажба от четвъртък...🤔

# 889
Мнения за новата машинка за подстригване. На предишната с 3.7 волтовата литиевойонна батерия, акумулаторът се скапа за по-малко от година умерена употреба. Дали ще мога да я върна ако съм запилял част от аксесоарите и кутията?

# 890
Хайде на Скира. Оползотворихме  максимално купона. 9бр.

# 891
Хайде на Скира. Оползотворихме  максимално купона. 9бр.

Искаш ли още един купон?

# 892
Blago, пробвай, ако пазиш касова бележка, машинката е в гаранция и не би трябвало да има проблем да се върне. Това за пазенето на кутиите не е необходимо, скоро четох обширни публикации по темата, иначе трябва да си направиш един склад само за кашони на уреди в гаранция. Не знам за новата машинка, но в колебание за лидълската на една предишна кампания си взехме намален Филипс на ток, струваше точно 1 лв. повече от Лидл.

Ако някой има винтоверт от Лидълските от някоя предишна кампания, моля да сподели става ли. Ще сглобяваме малко мебели и се чудя да инвестирам ли в по-хубав или да взема лидълски като има.

# 893
Мини коледните звезди (от днес предлагани, 2.49 лв/бр, в нашия филиал са толкова, а в Лидл другото  приложение са посочени с цена 2.99 лв .) са много симпатични:

# 894
ММ има винтоверт Parkside, работи супер, много е доволен.
Има доста от инструментите Parkside, доволен, сравнява с Бош и други марки, добри са, даже някои превъзхождат, спрямо по- ниската си цена..
Вземай смело..

# 895
  • София
Аз за която и да е машина Парксайд лош коментар не съм срещал.
Не съм купувал лично, ползвам на приятел че има всичките, които могат да потрябват дори на теория в градско ежедневие. Та нелогично е да поддържаме х2.

Странно е машинка за подстригване при нормална употреба да не издържи година.

# 896
Здравейте, успявате ли да отворите секцията с купони в приложението днес?
Всички други секции ми отваря, а за тази с купоните пише, че няма Интернет.

# 897
И аз не мога, нито дигитална бележка, нито купон плюс. А днес пазарувах и исках да видя отчетена ли ми е покупка,  би трябвало и да съм достигнала купон -награда, но не излиза. Може да има проблем с приложението.

# 898
  • София
Отварят ми се. Дори активирах купон.

# 899
  • София
При мен работи нормално, всичко отварям и виждам.
-Вижте за нова версия на приложението - то е чувствително и иска редовна актуализация.
-Изчистете бисквитки.
-Рестартирайте телефона.

Общи условия

Активация на акаунт