Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 626
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 900
Отваря се без проблем.
Сега видях този купон, някой иска ли го?

# 901
Аз преди час два минах през магазина,луканката мина за 1 ст ,но явно имат някакъв проблем с приложението защото купона още стои активен. Няма да ходя повече тази седмица, ако някой има желание за някой от таз седмичните купони да ми пише

# 902
  • София
Здравейте, успявате ли да отворите секцията с купони в приложението днес?
Всички други секции ми отваря, а за тази с купоните пише, че няма Интернет.
Отварят ми се. Дори активирах купон.
Обаче лентичките ми са изчезнали. Simple Smile

И аз имам купон за маскарпоне. Ако някой търси...

# 903
И аз не виждам купоните си.
Преди малко от лентата долу успях да ги отворя, сега ми дава грешка.

# 904
  • София, Манастирски ливади
Има проблем с приложението. Преди малко пазарувах и пускаха съобщение в магазина. Купоните не излизаха, само картата можеше да се маркира.

# 905
При мен също всичко се отваря и нормално работи. Преди малко пазарувах и нямаше проблеми.
Подарявам енергийна напитка лайт за 1 ст.
Скрит текст:

# 906
При мен приложението работи нормално, всичко се отваря. Някои ако иска купони да пише, имам коледните, избрано за теб и всички седмични.
Скрит текст:

# 907
  • Somewhere far away
нямаше нито една термоблуза. а от мъжките имаше много и всякакви размери. разочарована съм

# 908
И аз ходих до Лидл за термобельото, само детско и мъжко бяха налични. Не са ли заредили дамско или бързо е свършило, не знам.
Да ви обърна внимание, които са получили купон "Избрано за теб" за продукти Сиен с 20 процента, че не се отнасял за дездорантите им, а само за шампоани.

# 909
ММ има винтоверт Parkside, работи супер, много е доволен.
Има доста от инструментите Parkside, доволен, сравнява с Бош и други марки, добри са, даже някои превъзхождат, спрямо по- ниската си цена..
Вземай смело..
У дома сме с нов, отново Parkside  на стария се прецака зарядното, но цяла къща построихме не за сглобяване на мебели.  Единственото от марката към което имам забележка е прахосмукачка за пепел - не предлагат резервни филтри и не са съвместими тези, които има навсякъде.

# 910
Би ли разказала подробно, да я връщам докато не е стигнала до вилата и да си се връщаме на старата кофа, в която се пъха прахосмукачката😀

Какви са тези филтри, на колко време се сменят, не могат ли да се почистват, съвсем ли няма съвместими, какво става прахосмукачката, като няма филтър?

# 911
Днес лудница, имам чувството че са включили Лидл в туристическата обиколка на града, едвам се върви Stuck Out Tongue Winking Eye Взех си коледни чорапки от детските, страхотни са, много мекички и топлят забележимо, същевременно не са много дебели. Чудех им се, но бяха последния чифт и ги грабнах, че току някой друг им се начудил преди мене, имаше доста интерес към дрешките наоколо. Грабнах и едни изостанали коледни лампички, бяха само две опаковки едната вече отворена и взех само цялата, сега ме е яд, защото се оказаха много красивички и са доста силни.
Скрит текст:
От миналата година ги гледам, мислех, че ще са груби и грозни, но като им скрих кабела са супер. Ще дебна за още ако се появят. Чак на касата видях, че имат 50% намаление на нехранителните, мисля довечера да ходя пак да клошарствам😁

Гледах горгонзолата с маскарпоне, но пипнах и ми се видя доста празен пакета и се отказах. Взех бадеми и захаросани плодове за коледен кекс, че дойде ли декември времето лети, сто неща за правене, а докато се обърнеш и дошла коледа. Черпих се едни закуски с шоколад от пекарната и заредих фризера с пилешки кълки за еърфраера.

# 912
При мен също всичко се отваря и нормално работи. Преди малко пазарувах и нямаше проблеми.
Подарявам енергийна напитка лайт за 1 ст.
Скрит текст:

Здравей може ли аз да се възползвам не съм наясно някакви кодове ли трябва да ми изпратиш

# 913
Щом почнаха да подаряват енергийни напитки за 1 Ст, не е добре работата. Аз съм твърдо против тези напитки!

# 914
Купих и аз днес от прословутата луканка за 1 ст. Нямаше никакъв проблем на касата, нито коментари от страна на касиерката. Имам участие за лаптоп. След пазара си преглеждах бележката, после и купоните. За кратко стоеше все още и купонът за луканката, както и един друг от лентата, но после изчезнаха. От скреча ми се падна това, подарявам го

Общи условия

Активация на акаунт