Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 645
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 975
  • Велико Търново
В нас не се харесва, но не съм вземала от миналата зима. Може да са я оправили. затова не споделях впечатление за вкуса.

# 976
Здравейте. Туршията на Родна стряха, опитвали ли сте я? Някой купувал сега? В неделя изхвърлих 2 големи буркана от друга верига. Яд ме е много и пак ми се яде....
Много е хубава!

# 977
Мога ли да помоля за линк към упътването на дигиталната мерителна лъжица, че не го откривам?🙂
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/global-se … umberOfResults=12
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/product2? … D0%B8%D1%86%D0%B0
https://stesbintegrationprod.blob.core.windows.net/public/articl … -25ac3f45e5e8.pdf
Не съм сигурна как се отварят, затова и трите

# 978
  • Перник
В събота взех 2 календара Рообар от Перник, Мошино. Имаше доста и никакъв интерес. Вероятно и в другите 2 магазина в града има. Ние със синът ми обичаме барчетата и си ги хапваме Simple Smile

# 979
Май беше писано преди време, но аз чак сега открих, че батериите им Троник са с около милиметър по-големи от нормалните Rolling Eyes Взех една голяма опаковка презареждащи се и едвам влизат в зареждачката, а в кутийката на коледните лампички въобще не влизат, а за такива ги исках. В компютърна мишка влизат и работят обаче, няма да ги хвърлям, но няма да купувам повече такива. Чувала съм, че разни кучи марки батерии са с нестандартен размер, но някакси мислех, че лидълските са нормални, а то не било така. Не им се сърдя особено обаче защото имаха и нормални батерии на повече от прилични цени 😁
Тези са от зеленият модел нали? Не съм купувал още от тях. Многоцветните и черно сивите влизат спокойно при мен. Има друго по-страшно всички презареждаеми дават 1.2 волта, а не 1,5 та някой уреди имат драма с волтажа с други думи просто не работят с презареждаеми а само с еднократни. Там е по-голяма мъка. Ще си намерите от други места. Като се почне от Кауфланд мине се през специализираните магазини та даже икея имат. Зависи какви магазини имате при вас.

# 980
Как ви излиза специалният купон на бележката? Взех един шоколад (не обичам луканка), обаче под самия шоколад не пише нищо - не е като при другите купони. Но пък най-отдолу ми пише, че съм спестила около 3 лв - може би е за него.

# 981
  • София
Сега се връщам от Лидл на Ботевградско шосе, имаше 7 календара Roobar, по 17.99 мисля.

Подарявам, ако на някой му вършат работа.
Скрит текст:

# 982
Как ви излиза специалният купон на бележката? Взех един шоколад (не обичам луканка), обаче под самия шоколад не пише нищо - не е като при другите купони. Но пък най-отдолу ми пише, че съм спестила около 3 лв - може би е за него.
Както и всички други купони.

# 983
  • софия
Бокс бяло вино "Родна стряха" от Славянци ли беше хубавото?
Мисля, че не. Преди ги хвалехме боксовете Родна стряха, но ги правеха в Едоардо Миролио.
Носкоро купих от Лидъл бокс розе 10 л. на Славянци, гадно е.
Значи трябва да е от с. Еленово - https://www.lidl.bg/c/edoardo-mirolio/s10022056
Допълвам: продължава да има боксове бяло вино и розе на РС от с. Еленово (предполагаме, че виното е произведено в Едоардо Миролио). Розето било на прИмоция в момента. Довечера ще опитаме бялото.
Скрит текст:
Пратих мъжа да пазарува и информацията ми е от него.

# 984
  • София
И на мен като другите купони.

# 985
Хм, тогава може би не се е отчел. А изчезна след пазаруването и шоколадът е какъвто трябва.

# 986
  • София
Проверете ел.бележката , там ще пише дали е използван купона ,като на iren11

# 987
  • София
Проверете ел.бележката , там ще пише дали е използван купона ,като на iren11
Да, след самата електронна касова бележка са отбелязани кои купони са използвани.

# 988
  • София
Ха, това е ново за мен. Понеже винаги набързо гледам Ел бележката, досега не бях забелязала, че отбелязват използваните купони.

# 989
  • In transit
Скира на какво има вкус.не съм опитвала досега, а се удя дали да взема 3 опаковки с купона.
Самостоятелно ли се яде или се комбинира / влага в нещо?
Гледам, че са ти писали, че има вкус на тебешир. Чак на тебешир няма, просто му липсва мазнината, която има в цеденото кисело мляко. Представи си го, като обезмаслено цедено кисело мляко. Не съм му голям фен, но с него става много вкусна салата Снежанка. Като му добавиш зехтин или олио (каквото предпочиташ) + останалите съставки на Снежанката е супер. 
Чак три опаковки... по-скоро си вземи една за проба и така ще разбереш дали е твоят продукт.

Общи условия

Активация на акаунт