Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 660
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 960
е как да няма вкус скирът, има - на тебешир, доста е тегав за ядене. за моя вкус е ужасен и ми става лошо след консумация. други го харесват.
някой пробва ли царската туршия, бива ли я?

# 961
  • София
Значи зарибиха ни на 1ви с хубав купон от календара и оттогава мижава работа... Днес вафли, вчера пица Маргарита. Интересно ми е, купува ли се тази пица по принцип, щото в къщи пица (или каквото и да било) без месо - абсурд. То по-добре филия с лютеница. Smiley

За коледния календар на Рубар - на касата две жени питаха за тях дали ще има пак. Явно има голям интерес. Касиерката каза, че всичко е разпродадено и да търсят в друг филиал.
Има го в Зелен. Ще изчакам още да го намалят и там, че сега е 31 лв намален от 38.
Върши ли ти работа магазина на Ботевградско (Сф)? По обед ще ходя и мога да проверя, на 1ви дек. имаше много бройки (забутани, ест.).

# 962
Скира на какво има вкус.не съм опитвала досега, а се удя дали да взема 3 опаковки с купона.
Самостоятелно ли се яде или се комбинира / влага в нещо?
Представи си извара, ама толкова обезмаслена че в устата ти е като стрит тебешир... неслучайно повечето са подсладени и овкусени, това нещо в чист вид малко хора биха го изяли доброволно.
Аз със сигурност не бих си го купила втори път, а ако ми го подаряват не знам бих ли го изяла. Може би ако му ливна зехтин и го направя като млечна салата, ще стане за преглъщане, ама тая занимавка само за да не го хвърля иначе.

# 963
  • Велико Търново
Благодаря!
Подарявам купон за скир Simple Smile

# 964
  • Сф
Аня, купува се тази пица Simple Smile Аз взех, мои приятели взимат. Някои я предпочитат като вкус , а отгоре си редиш каквото искаш и имаш в хладилника. Не си мисли,че я ядем постна. Simple Smile

# 965
Скира на какво има вкус.не съм опитвала досега, а се удя дали да взема 3 опаковки с купона.
Самостоятелно ли се яде или се комбинира / влага в нещо?

Има вкус на обезмаслена извара.

# 966
Аз харесвам скир. Ям го натурален, или разбъркан с малко зехтин, за да ми напомня Тиро салата.

# 967
Аня, купува се тази пица Simple Smile Аз взех, мои приятели взимат. Някои я предпочитат като вкус , а отгоре си редиш каквото искаш и имаш в хладилника. Не си мисли,че я ядем постна. Simple Smile
И аз купувам, редовно зареждам кутиите,които са по 3 пици и поддържам налични поне 2 кутии във фризера. Детето често се сеща,че иска сам да си прави,та вадя една замразена ,режа му колбаси и моцарела и той си я реди както си иска.

# 968
Аз харесвам скир, по-вкусен ми е от обезмаслената извара, и няма зърнистоста ѝ.
Много се използва в Зоната.

# 969
  • София
T.e. ползвате я Маргаритата реално за блат за пица? Simple Smile

# 970
# 971
И аз много харесвам скир и си го ям така, като кисело мляко. Аз харесвам точно такъв некисел вкус за млякото. Отделно го ползвам за млечен/чеснов сос за салати, вместо заквасена сметана или цедено мляко, защото е достатъчно гъст, за снежанка също, за катък с печени чушки, дори за руска като добавям съвсем малко майонеза. И обезмаслената извара ползвам така. С мед или сладко също ми харесва.

# 972
Здравейте. Туршията на Родна стряха, опитвали ли сте я? Някой купувал сега? В неделя изхвърлих 2 големи буркана от друга верига. Яд ме е много и пак ми се яде....

# 973
Подарявам купони, имам и други седмични.
Скрит текст:

# 974
Здравейте. Туршията на Родна стряха, опитвали ли сте я? Някой купувал сега? В неделя изхвърлих 2 големи буркана от друга верига. Яд ме е много и пак ми се яде....

ядат и не казват, и аз питах Wink

Общи условия

Активация на акаунт