Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 696
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 750
  • Сф
Ох, сълзи ми потекоха от смях с тая луканка. 🤣
Всички я взимаме защото тя излиза най- изгодно от предложенията им за почерпка. Не че ги проверих всички останали продукти , но например мм погледна камембера , ми той на 2 лв беше май, нюню. Напълних шкафа с коледни сладки неща на фаворина. И аз оцъклих една касиерка. Дори не успя да ми каже довиждане. Изгледа ме злобно , все едно на баща и луканката ...От 43 лв сметката ми падна на 23, заедно с луканката разбира се 😂. И понеже сме с две карти...запаса е пълен !

Вчера успях и аз да изчистя с робота. Доволна съм. Мен също ме поблазни това,че ако не ми харесва може да се върне. Да, но ми харесва. Плюс това не го мисля, Лидл и имат много добра политика на връщане/ замяна/ поправка  на продукти ( машини) в гаранционния срок. А тук е 3 години.

Имам килим, плочки, балатум , мокет. Справи се  . Малко се озори на нивата на прагчета на мм, но направи опит. На мен ми прилича на подочистачка, но не ръчна , чисти. Не съм пробвала още миенето , разучавам , нямам време. О, да имам полуангорка , та няма проблем с космите и. Като го почиствах ,беше насъбрало прах, косми, фъндъци . Това от мен.
Айша , като теб мисля , също ми върши работа.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 08:22 от PureLove

# 751
Здравейте подарявам всички купони- седмични , вчерашния на фаворина , днешният и също купон за пуканки
Скрит текст:
. Този за 1ст. е използван , за което огромно благодаря на JustMila за споделения купон.

Купонът на фаворина е подарен.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:50 от *MIME*

# 752
Аз подарявам за торта гараш.

# 753
Хърватският шаран вече е зареден при нас!

# 754
Мариат, благодаря!

# 755
Ако някои се интересува да пише.
От скреч картите са до днес. Имам и другите седмични, но пускам по-използваните.
Скрит текст:

# 756
Тортата Гараш хубава ли е?

# 757
  • Somewhere far away
от известно време се каня да си взема термоблуза- как са тези в лидл , качествени ли са , топлят ли наистина? или не са д обро качество и да си търся от друг магазин ?

# 758
На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.

# 759
Предположих, че може да е за служители. Миналата година пак беше така.
Но аз вече взех луканка, така че благодаря за споделената информация;!
Купих и Фаворина неща.
Много ми харесва кутията и бисквитите. Метална е.
Мисля, че тези неща ще излязат на чудна цена с намалението. И онзи буркан с бонбоните.

# 760
  • Асеновград
На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.
Миналата година имаше същия казус на места.

# 761
  • София
Факт е, че купонът е само за служители.
Защо да се пуска сигнал до КЗП? Какво ще сигнализирате с него? Че не сте получили нещо, което не ви се полага?

# 762
  • София
Тъпо го правят лидълци - като искат да почерпят служителите, да им дадат направо кой каквото си избере и толкова. Видяха миналата година какво стана със служебния код и сега пак.

# 763
  • София

Аз не виждам в условиата , да пише ,че е само за служители ? 🤔
Щом се активира в приложението на масовия потребител , кой е виновен ?

# 764
Факт е, че купонът е само за служители.
Защо да се пуска сигнал до КЗП? Какво ще сигнализирате с него? Че не сте получили нещо, което не ви се полага?
Никъде в условията на купона не е посочено че е само за служители. Това ги научих от управителя на магазина

Общи условия

Активация на акаунт