Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 704
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 765
  • Асеновград

Аз не виждам в условиата , да пише ,че е само за служители ? 🤔
Щом се активира в приложението на масовия потребител , кой е виновен ?
Точно това, щях да пиша и аз. Ако е само за служители си има начин да бъде даден бонуса. Никъде в условията на купона не пише за служители.

# 766
Аз съм работила в магазин и когато ни даваха нещо, то се появяваше само в картите и приложенията на служителите.
При постъпване ме питаха дали имам карта, поискаха ми номера, отбелязаха нещо в системата и след това получавах отстъпки и бонуси.
Като напуснах, ме махнаха от системата и пак си стана обикновена карта и приложение.
Това което виждам тук е абсурдно, ако промоцията е във всяко приложение, а касиерите трябва да се карат с клиентите и да преценяват на кого да дадат и на кого не.

# 767
Кой е този магазин?

# 768
  • софия
Как този управител е преценил кой е служител на Лидл и кой не е?
Поредният самозабравил се служител.

# 769
# 770
В Стара Загора в Холидей парка. Даже звъня на някого по телефона и пак същото каза. От съседния магазин Практикер явно доста служители са се опитали да вземат и ме питаха дали не съм от там. Имаше струпани 4-5 луканки на касата. ММ доброволно си остави неговата.
Въпросът е принципен.

# 771
  • София
Аз съм работила в магазин и когато ни даваха нещо, то се появяваше само в картите и приложенията на служителите.
При постъпване ме питаха дали имам карта, поискаха ми номера, отбелязаха нещо в системата и след това получавах отстъпки и бонуси.
Като напуснах, ме махнаха от системата и пак си стана обикновена карта и приложение.
Това което виждам тук е абсурдно, ако промоцията е във всяко приложение, а касиерите трябва да се карат с клиентите и да преценяват на кого да дадат и на кого не.
Не е във всяко приложение - въвежда се специален код до който никой от нас не би трябвало да има достъп официално. Този код е само за тях и не е споделян от Лидл или изпращан на клиенти по редовни канали.
Не знам правят ли го още, но щом никой не пише, явно не. Но преди в YouTube канала им споделяха аналогични кодове, които въвеждахме по същия начин и получавахме купони. Те вече бяха официални и за всички.
Да откажат да се ползва такъв, си е за жалба отвсякъде. Но не сме в тази хипотеза сега.

Могат софтуерно да си заредят обвръзка с конкретни карти, да. Защо така са решили, си е тяхна работа.

# 772
Току що успях с луканката.Но една жена 3 човека преди мен остави на касата  поне 10 неща на фаворина.Явно има с тях някакъв проблем

# 773
Може да се пробва и в друг магазин.Аз така бих направила само от спортна злоба.Точно,защото въпросът е принципен.Клиентите нямат вина за грешки в системата.Ние достатъчно пари наливаме всеки месец във веригата.За съжаление обслужването става все по-лошо.Специялно на Ст.гара е вечна лудница,изнервени служители.Обсъждат клиентите и не се усещат,че ние ги чуваме.🤪 Мм спокойно е купил луканката днес за 1ст. около 9,30ч. След споменатото съм още по-доволна.Още веднъж големи благодарности на всички,които ми съдействаха и напътстваха снощи! 🍀

# 774
  • Асеновград
Не е във всяко приложение - въвежда се специален код до който никой от нас не би трябвало да има достъп официално. Този код е само за тях и не е споделян от Лидл или изпращан на клиенти по редовни канали.
Не знам правят ли го още, но щом никой не пише, явно не. Но преди в YouTube канала им споделяха аналогични кодове, които въвеждахме по същия начин и получавахме купони. Те вече бяха официални и за всички.
Да откажат да се ползва такъв, си е за жалба отвсякъде. Но не сме в тази хипотеза сега.

Могат софтуерно да си заредят обвръзка с конкретни карти, да. Защо така са решили, си е тяхна работа.
След като в условията на купона,не е посочено - важи за служители, и кода може да бъде активиран грешката е на Лидл, не в клиентите. В случая са за КЗП, още повече, че миналата година го имаше същия казус. Последно време, много гафове им се натрупаха. Гаранцията вече не е същата, вечно гледат да прецакат клиента. Загубата си е за Лидл, от намаленото ни потребление като клиенти, в магазина.
Освен това , активацията на купона в приложението в този случай си е подвеждане, и то явно. Голяма част от хората не проверяват бележките или пазаруват повече неща и няма да разберат ,че стоката от купона не е намалена. Още повече ако са избрали не луканка а нещо на малка стойност. Така ще са продали неща които иначе не е планирал да купи клиента. От прецаканите едва 30% биха се върнали да се разправят, и Лидл е пак на печалба. Лидл са на ясно какво става, могат веднага да анулират купона, а не да правят циркове на касите.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 12:48 от Panayotu

# 775
След миналогодишната сага с кода за гурме сирената , ако имаха желание да не се повтаря можеха поне пет различни подхода да приложат. Вината е тяхна изцяло , споменавам го като клиент , който няма намерение да се възползва от сегашния купон.

# 776
Кодът не би трябвало да работи в моето приложение, щом е само за служители или да има обяснение в описанието на купона.
Няма значение как съм го получила, важното е че работи и няма условие в описанието. Грешката е тяхна, а аз като клиент имам право да получа продукта.
Вместо да принуждават обикновените касиери да се разправят с нещо, което е грешка на мениджмънта, трябваше скоростно да добавят един ред в софтуера и в условията на купона да излиза надпис, че е само за служители.
Един ред, не е голяма философия.
Двойно са по-виновни, че усложняват работата и на касиерите си. Не им плащат и за това.
Прецакват хем собствените си служители, хем клиенти.
Аз още не съм пробвала да взема нещо с този купон. Следобяд мислех да ходим, но сега се чудя дали има смисъл.
Макар че, ако ми откажат, ще имам правото да напиша жалба, та може и да се пробвам, макар и да ми бъде твърде неприятно.

# 777
Каква драма настана заради един некоректен служител, който изнася вътрешнофирмена информация, и заради една безплатна луканка...

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:09 от mima_r

# 778
  • Сф
Интересна е драмата.  Поне за мен. Мисля,че който се е добрал и активирал купона, ще може да си вземе подарък. Досега можеше да го деактивират и да не го приема приложението на никой . Най - много да скрият луканката и да се взема нещо от другите подаръци за 1 ст
Скрит текст:
Майка си взе току що
*Не знам за гафа миналата година, но Лидл сериозно стават за смях. Все пак някои взимат заплата за подобни гафове и измислици.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:11 от PureLove

# 779
  • София
Е, каква да е драмата? Същата като миналата година 🙃
Аз не съм искал да навлизам в нея по никакъв начин, а да покажа защо не е нужно да губим времето на КЗП с абсурди. Не че ги жаля конкретно, но в това загубено време биха могли да решат реалните проблеми на някой в нужда.

Общи условия

Активация на акаунт