Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 695
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 780
Аз си взех нещо друго с кода, не съм по луканките. Никой нищо не ми е казал на касата. Освен това, да речем, че кодът е само за служители, въпреки че не е написано и се активира при всички, откъде на касата знаят, че аз не съм служител на Лидл и ще отказват да го приемат?

# 781
На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.
Мини на касата на самообслужване.
Аз така направих.

# 782
  • Mostly in my mind
Някой с излишен купон от вчера за 40% на Фаворина? Blush

# 783
Торта Гараш + всички седмични активирани (без Favorina)

# 784
На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.
Мини на касата на самообслужване.
Аз така направих.
Това е добра идея. В този магазин няма такива каси,но в другия има.

# 785
Някой има ли излишен купон за Фаворина?
Аз пък попаднах на много усмихнат и готин служител, когато си взимах луканката.😃 Имах и други покупки, той в началото помисли, че е само луканката и дори не искаше да му давам и едната стотинка...🙂

# 786
Цялата ситуация много ми напомня на случаите, в които служител отказва връщане на продукт по собствено усмотрение - един вид царя дава, а пъдаря не дава. Няма начин да вменят на касиер да следи какви купони точно използваме и от каскета на касиера да зависи дали "позволява" или не. Най-малкото, ако имаш 100неща на лентата и ползваш няколко купона и е пиков час, касиера изобщо не може да разбере кой точно купон какво точно намаля, че да ги следи.
Отделно, че може да сме получили купон-компенсация след оплакване от неотразено намаление заради срок или по някаква друга причина - на касиера не му дължим обяснение. Представям си как ме пита някой защо ми е намалена луканката Angry Сигурно ще кажа, че мога да контролирам системата им със силата на мисълта си

# 787
Ски чорапите подходящи ли са за носене в градски условия?🙂 Взех от детските термо чорапи с купона, но се чудя дали да не взема и от другите...

# 788
Подарявам
Скрит текст:

# 789
Ако купонът е бил за служители би трябвало да е придружен с показване на служебната карта, ако въобще имат такава, така лесно ще се знае може ли не може ли, ама защо да правим нещата лесно като може трудно Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля да ходя за чорапки, но не ми се излиза в студа, като изгрее слънце тогава 😁 Ски чорапите предполагам само са по-дълги нагоре.
Мисля да си взема и евтино вино и уиски за топла напитка с подправки, като се сложат подправките няма да му личи оригиналния вкус и без това, а сега им е сезона на такива неща и вървят доста Wine Glass Леле кога стана декември, още две седмици и коледа Scream

# 790
Няма да ползвам купона за Фаворина, ако някой има нужда - свободен е.

# 791
  • София
Ски чорапите подходящи ли са за носене в градски условия?🙂 Взех от детските термо чорапи с купона, но се чудя дали да не взема и от другите...
Моят тийн си ги носеше под дънките в големите студове. Термочорапи, но до коляното.

# 792
Аз и мъжа ми също взехме луканката без проблем. Имам излишен купон за Фаворина, който желае да ми пише.

# 793
Явно трябва чиска на пъдари. Станали са многао нагли. В случай,ч е има някой касиер или меринджей пребит с луканка да знаете отказал е да ми даде луканката Ха Ха Ха. Онзи дето казва, че е само за служители показа ли официално становище на lidl. Я във фейсбук в най-горният- пост едно въпросче стиска ли им. Как един дебил може да развали празника на много хора. После се чудите защо някой си пече филийки в офиса на елктро разпределителите. То стана като за планината и мохамед. Като не му доставят ток той отива да си го вземе плаща си човека.

# 794
Здравейте, може ли мнение за парочистачката. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт