Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 611
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 915
Щом почнаха да подаряват енергийни напитки за 1 Ст, не е добре работата. Аз съм твърдо против тези напитки!
Освен заблудени тийнове, едва ли някой друг ги купува,как няма да ги пускат за без пари с надеждата да се излъже някой. При конкурентите в Кауфланд тази или миналата брошура имаше някаква енергийна напитка за 35 ст 😂

# 916
  • София
И на мен днес ми се падна такъв донат Кит-Кат от скреча. Не ми изглежда добра оферта, но ако някой ги харесва, подарявам. До утре имам и купон за джинджифилов чай.

Днес ходих за бекона на половин цена, лешниците и разни други неща, които си бях набелязала. Сбърках, че отидох на Сточна гара. От малките колички беше останала само една, а за по-големите вървях поне 5 метра между преградите, за да ги достигна. Всички бяха в обръщение. Simple Smile Съответно нищо интересно не беше останало. Взех си енергийната напитка за 1 ст., която нито аз, нито мъжа ми харесахме и си излязох. Simple Smile

# 917
  • shumen
Тези енергиини освен тийнове никой не ги купува.

# 918
Пак ходих, преполових лентата за месеца днес😁Взех сиренца и сладки неща за мезенца.
Сдобих се с пуловерче с норвежка шарка Hug Мекичко е, но ми изглежда че бързо ще стане на топчета Thinking Въпреки че много им се каних на тези с лидълското лого, но те бяха по-тънички и не така меки.
И онези разопакованите лампички си бяха още там, взех ги, оказаха се по-голям размер, много ми харесват такива като фойеверки Smiley
Скрит текст:

# 919
  • Бургас
Преди няколко седмици бяха пуснали от тези мобилни инхалатори.

Дали някой ги е срещал някъде да са останали към днешна дата и стават ли?
Имам подобен,пак от Лидл. Купуван преди 7-8г сигурно. Миналата година без да искам счупих капачето на батериите,което вече го и загубихме,някъде у дома.
През тези години инхалатора ни служеше много вярно.
Ако намеря капачето,пак ще го използвам,като го залепям отдолу ☺️
А,този от снимката не съм го виждала при нас 🤔

# 920
Подарявам купони за кроасан с нуга пълнеж, за чай с джинджифил, пица Маргарита XXL, за лешници, десерт Kinder Bueno 4+1 безплатно, както и седмичните купони:
Скрит текст:

Купоните за кроасан с нуга пълнеж, чай с джинджифил и доматен сос са подарени.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:19 от Viara T

# 921
И аз, лешниците, пицата + всичко останало..

# 922
нямаше нито една термоблуза. а от мъжките имаше много и всякакви размери. разочарована съм

Тези термоблузи ги купих миналата седмица още.
Синът ми случайно беше с мен, той си ги видя, взе си две и ме изяде, че не гледам брошурата😀, а те не са били показвани изобщо тогава.
Събота и неделя рита в разни неотоплени балони и ми беше писнало да се издирва единствената, която имаше.

# 923
  • София
Ако на някой му трябват купони за още лешници, скир, пици и май повечето от седмичните промоции, да пише. Wink

# 924
Вчера нямах време да търся служител, пък и бях с детето което не спираше да мрънка от количката та да питам вас. Смлените орехи от брошурата при нас в Благоевград са на цена от 4.99 намалени дори, а в брошурата са на 2.79. Някой вчера да е обърнал внимание при вас на колко са? Гледах брошурата не е с купон и не е от друг ден🤷🏼

# 925
Рано-рано ходих да си търся Рибай стек, че вчера в обичайния ми филиал едвам имаше един неугледен. Гледайте внимателно да има 14 на етикета, защото другия вид не е намален.
 Също вчера гледах филето сьомга на 32 лв./кг. Викам си нещо пак не съм догледала брошурата.
Та днес, в другия филиал, си беше на обявената по брошура цена 29 лв./кг - купих и реших проблема с рибата за утре Simple Smile.

# 926
От един месец няма хлебчета със скир от тяхната пекарна, дали само в нашия филиал или са ги спрели навсякъде? (не съм в София)

# 927
  • София
Скрит текст:
Вчера нямах време да търся служител, пък и бях с детето което не спираше да мрънка от количката та да питам вас.
Смлените орехи от брошурата при нас в Благоевград са на цена от 4.99 намалени дори, а в брошурата са на 2.79. Някой вчера да е обърнал внимание при вас на колко са? Гледах брошурата не е с купон и не е от друг ден🤷🏼
2,79 лв. са смлените орехи и смлените бадеми.

# 928
  • София
Вчера нямах време да търся служител, пък и бях с детето което не спираше да мрънка от количката та да питам вас. Смлените орехи от брошурата при нас в Благоевград са на цена от 4.99 намалени дори, а в брошурата са на 2.79. Някой вчера да е обърнал внимание при вас на колко са? Гледах брошурата не е с купон и не е от друг ден🤷🏼
Да не е от четвъртък?
Аз вчера си взех намалени сурови бадем и смлени бадеми. Май вторите бяха на 2.79, пък целите не помня, но бяха намалени и те.

Аз пък в 2 магазина вече не намирам от джинджифиловия чай с мента, има от останалите видове, но не и синият.

# 929
София Вагона са 2,79 и бадеми, и орехи. Брашното от маково семе пък е на 50%, 1,59 май беше. Взех от намалените кренвирши Стара планина от миналата седмица, благодаря, на който каза ❤ сега чакам памперсите в четвъртък 😄

Аз също няма да ползвам купона за скир, както и седмичните. Имам избрано за теб някаква бирена шунка и извари. Ако на някой му трябват, да пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт