Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 632
  • 2 185
  •   2
Отговори
# 930
Подарявам, ако някой иска нещо

Скрит текст:

# 931
Вчера нямах време да търся служител, пък и бях с детето което не спираше да мрънка от количката та да питам вас. Смлените орехи от брошурата при нас в Благоевград са на цена от 4.99 намалени дори, а в брошурата са на 2.79. Някой вчера да е обърнал внимание при вас на колко са? Гледах брошурата не е с купон и не е от друг ден🤷🏼
Да не е от четвъртък?
Аз вчера си взех намалени сурови бадем и смлени бадеми. Май вторите бяха на 2.79, пък целите не помня, но бяха намалени и те.

Аз пък в 2 магазина вече не намирам от джинджифиловия чай с мента, има от останалите видове, но не и синият.
Не са от четвъртък, вчера сутринта купих смлени орехи на 2.79. При миналите промоции имаше смлени лешници на 4.99 ,знам със сигурност защото и от тях взех,както и смлени бадеми на 2.79. Орехите ги търсих при седмичните намаления,но нямаше и после ги открих на рафтовете където са кувертюрите,бакпулвер, какао и т.н. Кашончетата със смлени орехи и бадеми бяха едно до друго и двете на тази цена от 2.79

# 932
Дали сте обръщали внимание с какъв произход са орехите в Лидл?

# 933
Най-вероятно при нас са забравили да сменят етикета. Благодаря на всички Simple Smile

# 934
Сетих се че минали години съм купувала хубаво кисело зеле в кофи от лидл.  Сега има ли и на каква цена горе долу, че вчера забравих да проверя Rolling Eyes

# 935
  • София
Сетих се че минали години съм купувала хубаво кисело зеле в кофи от лидл.  Сега има ли и на каква цена горе долу, че вчера забравих да проверя Rolling Eyes
Има го, същите кофи да. Но не помня 7 или 8 лева.

# 936
Това не беше ли много солено зеле? Или соленото беше в буркани на Фрешона?

# 937
  • София
Колко луканки мога да взема с купона за 1 стотинка?

# 938
Май беше писано преди време, но аз чак сега открих, че батериите им Троник са с около милиметър по-големи от нормалните Rolling Eyes Взех една голяма опаковка презареждащи се и едвам влизат в зареждачката, а в кутийката на коледните лампички въобще не влизат, а за такива ги исках. В компютърна мишка влизат и работят обаче, няма да ги хвърлям, но няма да купувам повече такива. Чувала съм, че разни кучи марки батерии са с нестандартен размер, но някакси мислех, че лидълските са нормални, а то не било така. Не им се сърдя особено обаче защото имаха и нормални батерии на повече от прилични цени 😁

# 939
  • София
Това не беше ли много солено зеле? Или соленото беше в буркани на Фрешона?
Аз тази година не съм купувал още. До миналата не ми е било много солено.
А в бурканите ми е странно кисело като от оцет и не го купувам.

# 940
Зелето в кофите на Авис ли беше?

# 941
  • shumen
Има кисело зеле в Лидл.Това от буркана обаче е много кисело.

# 942
  • София
Зелето в кофите на Авис ли беше?
Да.

# 943

Само 1 брой.
При нас няма вече. Стои само етикета.

# 944
  • In transit

Само 1 брой.
При нас няма вече. Стои само етикета.
При нас има колко искаш. Идвай. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт