Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 469
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз си взимам от малките плодови скирове дори и те са безвкусни, но ми харесват.
Класически не съм пробвала.

# 1 006
  • София
Сега си погледнах дигиталната бележката за 1 ст.луканка
в телефона на Лидл+
Скрит текст:

Комшийките като ме видят все ми благодарят за купона за 1 ст.
Вчера пратих на майка по Спиди и тя днес получила луканката.
Не може да повярва, че за 1 ст. съм я взела. Та се наложи да разказвам.

# 1 007
  • София
Интересно ми е какво ще има в следващата брошура.

# 1 008
  • София
Ако не ти се спи ще разбереш след близо 2 ч.
Ако заспиш сладко - утре ще я разгледаш.

# 1 009
  • софия
Аз няма да взимам никакво. Отгоравях, че днес при нас в магазина промоционалното вино не е от с. Еленово. Т.е. може да е по- лошо на вкус от другото на ЕМ.
Промоцията е за вида артикул (бокс розе РС), независимо от производителя. То струва 12.99 лв. и днес мъжът ми е купил от с. Еленово на тази цена. Странно е да има промоция за конкретен производител. Досега не съм попадала на подобна в Лидл.

# 1 010
Ще огледам утре кутиите дали при нас има вино и на двата производителя. От постовете разбрах, че понякога виното е от Еленово, понякога/друга партида е от друго място (дали не беше Сливен). А не че е промоция на определен производител.

# 1 011
Моята лъжица изписва все нещо като OutZ или Out2- което било грешка OutZero и означавало, че при включване в лъжицата вече имало продукт с тегло над 30 грама. А няма нищо, празна е.🤪 Също така, като сложа нещо, не отмерва...странна работа.
Може ли помощ с тази мерителна лъжица?🙃 Нищо не мери, изписва само грешки. Има символ на батерия с една чертичка- все едно скоро трябва да се сменят батериите (но батериите са съвсем нови- проверих и с машината за проверка на батерии, пробвах и с друга марка нови батерии). Аз ли не правя нещо, както трябва или моята лъжица е дефектна? Чудя се дали да направя рекламация /понеже е в гаранция/ и да си купя работеща мерителна лъжица от Кауфланд (докато ги има там)...🤔🤔

# 1 012
Долче, не знам защо имам спомен, че преди време някой се оплакваше от такива проблеми с такава мерителна лъжица. Беше я сменил, втората работи известно време и пак бъгяса. Но имаше и доволни. Моят съвет е да я върнеш или поне да я смениш, ако още ги има.

# 1 013
  • Г. О.
Dolce miele, на същото мнение съм за луканката - харесвам тази от 4,29лв, докато ловджийската изобщо не ми хареса. Мъжът ми ще си я яде сам(хич не се разсърди като му казах).
Брошурата за другата седмица е на половината на сегашната брошура...даже помислих, че ще има и допълнителна брошура, но не видях такава. При нас понякога пристигат още в сряда, затова споделям. Ще има спален комплект, чаршафи, разни инструменти... Аз нищо не харесах.

# 1 014
Хоп Троп, допускам, че може да се е бъгнала моята лъжица. Но реших да попитам и тук, да не би пък аз нещо да не правя, както трябва...По никакъв начин не ще да измерва- само нули и грешки.🤨 А така се зарадвах, когато я намерих (от известно време се чудех къде съм я сложила, а ми трябваше) и накрая изненада.😅
НефертитиЯ, видях, че луканката от 4,29 лв е по 3,99 лв при нас. Много по-добра оферта е като количество/качество, сравнена с другата. Добре че ловджийската луканка я купих намалена и взех само два броя!😅

# 1 015
Даже луканката от 4,29 в момента е с огромно намаление! Струва само 3,99 Wink

# 1 016
Е, 30 ст. не са огромно намаление, но поне вкъщи се харесва на вкус.😄

# 1 017
Ако я нарежа и пак се разсеям за 5 мин и тая луканка биха сгънали моите диваци Wink
Чакам пакет с 3 бр в пакет да заредя малко в хладилника. Салам не обичам ама луканка мммммм.

# 1 018
И вкъщи е рисковано да оставям нарязана луканката от 4,29 лв.😅 То и манастирската се изяде, но ловджийската луканка дъщеря ми така щателно я беше отделила от тортилата, че се смях със сълзи!😆 Някаква странна подправка има, при запичане тече розова течност- все едно режеш недоопечено кюфте...🤔

# 1 019
  • Бургас
Отваряйки днес хърватския шаран, ме блъсна гадна миризма, но реших все пак да го изпека с плънката...е, не, и не... Именикът като се прибра, още от вратата сбърчи нос и като отвори фурната, шаранът замина директно на боклука Unamused  Та се наложи да поръчвам от Хепи и докато чаках шаран от там, им благодарих за вкусната вечеря празнична на лидълци!  Ама че греда...

Общи условия

Активация на акаунт