Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 461
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 020
# 1 021
  • Варна
Момичета,видях 4-5 мини парфюмчета (около15-20мл. може би),бяха при тематичните неща разположени.
Знаете ли на кои оригинални парфюми отговарят?
Опаковките видимо са подсещащи и копиращи оригинала,но аз не се сещам,а и няма как да се подушат.Няма тестери.

# 1 022
  • Асеновград
Да се похваля и аз .
Скрит текст:

# 1 023
  • софия
Момичета,видях 4-5 мини парфюмчета (около15-20мл. може би),бяха при тематичните неща разположени.
Знаете ли на кои оригинални парфюми отговарят?
Опаковките видимо са подсещащи и копиращи оригинала,но аз не се сещам,а и няма как да се подушат.Няма тестери.

Като аромат не са лоши, но не са особено трайно. За 4 лв. са идеални да си сложиш в чантата да имаш.

Доп. Touch by е моят аромат. Дъщерята ми го взе и ще си купя и за мен. Иначе взех En bella vida, Phenom и Crystal pink и ще ги ползвам да ароматизирам в банята. Не са моите.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 10:35 от zvаnchе

# 1 024
Отваряйки днес хърватския шаран, ме блъсна гадна миризма, но реших все пак да го изпека с плънката...
Видя ли срока му на годност? Този, който купих беше със срок до 05.12. Но аз го купих няколко дни по- рано и тогава го ядохме.

# 1 025
Аз си взех 5 парфюмчета,като само този Femme ми е по-траен , а Woman не ми хареса. Едно вече подарих на една мома , и 2 са по чантите. Днес смятам да ходя и да взема още - да си имам и да видя и другите как миришат ( нямат тестери шри нас , а по надпис не мога да се сетя кой как миришеше Wink ).
Засилила съм се още за чорапи ,ябълки и мандарини ....ама така като гледам , може и утре да ходя ,че имам повече продукти за взимане , а чорапите ако свършат, няма да ми е драма Wink
Другата седмица обаче понеделнишко ще се харча здраво - искам един бархетен комплект още голям , чаршаф, чорапи в кутия и от 7бр , слушалки на детето ( че новият телефон нямал жак за слушалки и сега дебне моите тапи , но аз си ги крия ,че не ми ги зарежда после, а пък и не е особено старателен с чистенето на ушите и му казах ,че не мога да ги дезинфикцирам  всеки път преди слагане Joy) .
Нещо мернах и за баща ми за подарък , но не помня ...ще гледам пак сега Wink Wink
Надявам се да пуснат тази година термодънки за момчета ( май ги пропуснаха миналата Cry ) , както и ултразвукова четка на тяхната си марка .

# 1 026
Аз на 4-ти взех хърватски шаран със срок до 6-ти, и който направих същата вечер, по желание на мм.
Благодаря Мариат, че ги похвали хърватските, по принцип много не харесвам шаран, но този беше разкошен.
Брада, кофти късмет 🤔

# 1 027
  • София
Ех, пак няма смесител с термостат. Нашият сдаде багажа след 6 години служба и дебна пак за лидълски.

# 1 028
Преди месец-два имаше термостатни смесители на промоция в нашия филиал. Може да се пробваш да ги питах на националния телефон.

# 1 029
  • София
Преди месец-два имаше термостатни смесители на промоция в нашия филиал. Може да се пробваш да ги питах на националния телефон.
Благодаря, ще пробвам. Егати цифрите са по другите магазини.

# 1 030
С 20лв надолу беше цената от редовната му, на която го продаваха лятото.

# 1 031
Следващата брошурата много ми хареса, няма нищо за което да си заслужава разкарването до магазина Joy шегувам се ,но ми е странно защо е толкова постна точно преди празниците

# 1 032
Защото преди празници хората пазаруват по-хазартно и са склонни да плащат повече. Психология на пазара:blush:

# 1 033
Аз изхвърлих сушито, което вчера взех. Добре, че го отворихме, защото смятах днес да го дам за училищен обяд.

# 1 034
Какъв е проблемът със сушито, пропуснала съм. В кварталния лидл, където сигурно са най-скръндзави за намаления от цяла София, парадоксално винаги има намалени по доста бройки сушита и нещо няма интерес към тях.

Общи условия

Активация на акаунт