Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 454
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 035
Не става за ядене, оризът нещо....Не съм го пробвала, директно в коша полетя

# 1 036
Ясно. Благодаря за отговора.

# 1 037
Защото преди празници хората пазаруват по-хазартно и са склонни да плащат повече. Психология на пазара:blush:
Така де,аз съм от тези които много обичат да пръскат пари по празниците. Щом дори аз която все нещо ми трябва не успях да си харесам нещичко,смятайте колко е бедна този път брошурата им Grinning

# 1 038
Това е сигурно за да ни дадат време да съберем пари, и да избухнат по-следващата седмица 😎

# 1 039
Ех, само аз ли съм разбрала грешно информацията, за суитшърта и долното от днес. Много се разочаровах.

# 1 040
  • Асеновград
Момичета, в някой от магазините в Пловдив да сте видели останали дамски апрески. Не знам какво съм гледала но съм останала с впечатление, че се пускат днес. Отворих магазина и познайте два чифта останали, и разбира се няма размер. Ако по Пловдив се мотаят още да обикалям.
Имаше бой за инструменти, сутринта.

# 1 041
Долче, когато ходиш към вашия клон, можеш ли да погледнеш дали има линцери, от тези, които са по 12бр. в червена кутия.
Или някой, ако е обърщал внимание в друг пловдивски клон. При нас на България няма от известно време.

# 1 042
  • Бургас
Има ли по магазините машина за вакумиране?
Четох, че не е лоша.

# 1 043
Да покажа виното, което вчера обсъждахме.

# 1 044
  • софия
Скрит текст:
Това е XXL. Моите коментари бяха за нормалните, малките боксове, които са ПА.

# 1 045
Четох, че не е лоша.

Има, но не във всички магазини. Преди 2 седмици взех една на разпродажба за 25 лв.
Иначе на редовна цена ги продават по 60 лв. Има бели и черни.

# 1 046
  • Бургас
Четох, че не е лоша.

Има, но не във всички магазини. Преди 2 седмици взех една на разпродажба за 25 лв.
Иначе на редовна цена ги продават по 60 лв. Има бели и черни.

Благодаря, ще проверя.
Върши ли работа?

# 1 047
Вакуумиращата машина върши чудесна работа (за домашни суджуци, зеленчуци, кашкавал).

# 1 048
  • In transit
Скрит текст:
Това е XXL. Моите коментари бяха за нормалните, малките боксове, които са ПА.
Ако говориш за 3 литровите РС, днес видях, че червеното е също на Славянци.

# 1 049
Хоп Троп, какви са тези линцери, на Фаворина ли?🤔 Иначе няма проблем да погледна.🙂
Panayotu, вчера към 21 ч не видях на Пещерско да има ботуши (точно тях търсех и аз, но пък и редяха стока за днес и имаше празни места, кашони).
Някой пробва ли вече маковото семе? За какво го използвате?
Смлените орехи запечени ли са, хубави ли са? Щях да взема от тях, но една жена ме убеди, че не изглеждали добре, вероятно били гранясали...😅 Та оставих орехите и посегнах към още един пакет бадемово брашно.☺️

Общи условия

Активация на акаунт