Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 423
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 110
Поредният опит на некадърен мерийнджей за реклама "шамар да е ..." Където стоките са без етикето питате къде е цената. Такова изказване за касата директно искате да ви го даде писмено с печат от управата на лидъл. Звъните на телефона и ги уведомявате, че заедно със снимковият материал отиват в медиите. Не разчитате на държавни проституции.

# 1 111
Някой има  ли отзиви за  машинката за  подстригване, която е на 29.90 с купон, на Силвъркрест?

# 1 112
Назад в темата някой се оплакваше, че за по-малко от година батерията вече не става.

# 1 113
Кренвиршите в Бургас са намалени само 50ст. Искам да похваля бадемите за 1.89. Не са пресолени и не са гранясали. Пак ще вземам.

Доста народ ми се видя. Всички каси работеха.

# 1 114
Е, разгеле, откога чакам купон за чайовете! Simple Smile Simple Smile Сега, ако вземат и черните да намалят, или някое купонче да ми пратят, ще е супер.
От скреча ли ти се падна такъв купон?

# 1 115
И аз нищо няма да ползвам пт седмичните. Някой, ако му трябва нещо да казва.

# 1 116

🤪 Мина и при мен.
Не взех машинка, ММ не искал. Ще я помисля още малко.

# 1 117
  • София
Какво филе от риба ( всякаква, охладено или замразено ) има към момента в ПА?
Че от готовото за хапване от скумрия за 35 лева килото ми се напукват петите 🤐😅

# 1 118
  • In transit
Какво филе от риба ( всякаква, охладено или замразено ) има към момента в ПА?
Че от готовото за хапване от скумрия за 35 лева килото ми се напукват петите 🤐😅
Замразен минтай има (т.е мерлуза), май е на килограм. Големи пакети са, но при нас стоят в ниските витрини, не във вертикалните. Хубаво е, няма глазура. Филе от сьомга и дива сьомга също има.
От пресните не съм сигурна, но аз я избягвам тази витрина, не я намирам за прясна рибата им. 
Скрит текст:
В момента в Била има филе от треска на промоция, замразено. Пъстървата им (цяла, но изчистена) също е много хубава,. Две риби са в опаковка и са запечатани самостоятелно, замразена. Става много бързо на фурна с масло и подправки. И не мирише на блато.

# 1 119
Имаше замразен и охладен хек поне до миналата седмица, а по погрешка вместо охладен на 5.12 съм взела филе от пъстърва.Та има избор.
Отделно има пушена скумрия и пушен паламуд.

# 1 120
Има и скумрия, очевидно размразена, но почистена и без глава. Не е точно филе, мъжа ми я пече така цяла във фурната, без да я реже или филетира, слага само хартия за печене и си става добре

# 1 121
Снощи чух поредно оплакване от "прясната" риба в Лидл. Свекървата на приятелка купила, намирисвала й, но не искала да я хвърля. Е, по време на печенето замирисала непоносимо на развалено и я хвърлила. Така че едно наум.

Аз мислех да ходя в Лидл, ама стигна до Кауфланд и леко се шокирах, защото изглеждаше по-подредено, чисто и добре заредено от който и да е Лидл напоследък. Само забравям, че аз трябва да си тегля зеленчуците. То последната брошура на Лидл и без това е някакво изриване на склада.

# 1 122
При нас шарана беше много вкусен. Взех го на 5ти, пържихме го вчера. Нямаше мирис , хапнахме го с кеф.
Аз вече съм много по- доволна от Кауфланд. Там поне за 60 лв мога да скалъпя меню за седмицата. В Лидл - абсурд.

# 1 123
  • Варна
При нас от доста време не зареждат Йогурт по гръцки. При вас има ли го?

# 1 124
Цитат
Кренвиршите в Бургас са намалени само 50ст.
В лидъл на Ст.гара,София също са намалени с толкова.Във всеки филиял различно.

Общи условия

Активация на акаунт