Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 486
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 085
Този кантар го върнах през лятото. За кг горе-долу биваше, но показваше абсурдни измервания на костната маса. Не знам дали и бодибилдър има толкова тежки кости...😅

# 2 086
Този кантар го върнах през лятото. За кг горе-долу биваше, но показваше абсурдни измервания на костната маса. Не знам дали и бодибилдър има толкова тежки кости...😅

e, че поне си имаш супер оправдание - тежки са ми костите, много тежки.
вчера отидох уж за едно нещо и пак пълна торба. имаше на -50 % някакви неща, хапнахме дробчета с праз.

# 2 087
Аз за това писах само че работи, защото го ползвам единствено за килограмите, на другите показатели не обръщам внимание.
По принцип не смятам че е реалистично, такива уреди да измерват останалите неща адекватно.

# 2 088
Отказвам да повярвам, че жена 160 см има кости, които тежат над 10 килограма...🤭 Иначе работи.
Леми, то поне да показваше от другите показатели някакви по-реалистчни стойности...😅

# 2 089
Долче, дори и да е така, според мен е хубаво, значи имаш здрави кости.

# 2 090
Леми, не вярвам да съм с 10+ кг кости.🙂 Според 3 други кантара костите ми тежат около 3,5 кг, само лидълският е толкова щедър...😃
Севда, от някаква разпродажба ли е този уред?🤔 Редовната му цена беше друга...

# 2 091
Долче, не съм наясно, но пък 3,5 кг ми се струва много малко за костите 🤔

# 2 092
3,5 е по-достоверно от 10+ Wink абсурд да имаш 10+ кг кости.

# 2 093
Подарявам+ останалите по-горе

# 2 094
Севда, от някаква разпродажба ли е този уред?🤔 Редовната му цена беше друга...
Да, разпродажба. Има кошове с нахвърляни дрехоляци и други неща в тях. Ако хванеш да видиш един панталон, излизат всички дрехи, защото са една огромна топка

# 2 095
  • София
Здравейте,
Има ли отзиви за еър фрайъра, който беше от 26.12? Тази марка MASTERPRO не ми е позната. Мислех, че уредите са Silver Crest Simple Smile

Скрит текст:

# 2 096
Здравейте,
Има ли отзиви за еър фрайъра, който беше от 26.12? Тази марка MASTERPRO не ми е позната. Мислех, че уредите са Silver Crest Simple Smile

Скрит текст:

Здравейте, аз си го купих, много съм доволна, досега пробвах пилешки хапки, картофки, омлет, бекон и някакви замразени багети с домат и моцарела (пак от Лидл), всичко стана супер. Нещата стават бързо, но не съм имала преди това, съответно не мога да правя сравнение с други еър фрайъри. За цената е супер. 😊

# 2 097
  • София
Длъжна съм да напиша, че не бях права за меденките, голяма съм овца Blush аз съм активирала съседния купон по невнимание.
И да попитам дали някой има този пасатор и смути блендер, ако са го пускали преди и доволни ли сте?

# 2 098
Тази марка MASTERPRO не ми е позната. Мислех, че уредите са Silver Crest
Е понякога продават и "чужди" уреди от стандартни марки, Мастерпро е средна ръка, но провят доста кухненски неща и са нормално качество. Според мен Силвъркрест не са така добри напоследък.

# 2 099
Момичета, да са пускали скоро уред за бавно готвене на SilverCrest?

Общи условия

Активация на акаунт