Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 43 558
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Първата наша чанта за обяд съдържаше нарязани краставички, моркови и ябълка; хамбургерче с крема сирене, шунка и маслини, обезкостено пиле с ориз; 1 банан; 1 от паучовете с ов.ядки от Лидл; опаковка Орео с 4бр бисквити. Снимка не направих, не се сетих изобщо. Дано не върне всичко.

# 646
  • Враца
Цитат на: Белушани lin
Кk=topic=1603530.msg48561073#msg48561073 date=1726560460
Първата наша чанта за обяд съдържаше нарязани краставички, моркови и ябълка; хамбургерче с крема сирене, шунка и маслини, обезкостено пиле с ориз; 1 банан; 1 от паучовете с ов.ядки от Лидл; опаковка Орео с 4бр бисквити. Снимка не направих, не се сетих изобщо. Дано не върне всичко.

Всичко звучи много вкусно!
Моето дете- първокласник днес го пратих скромно- с едни солети, един сок и десерт за обяда, обядът ще е на стол, но без десерт.
Нещо не мога да вляза в учебен и кутийно- обяден ритъм... То е първи ден де, но за първото дете някога имах голям мерак, сега-ни най-малко. За седващите дни ще се понапъна. Обаче в тази тема има страхотни идеи и много ме вдъхновява!
Успешна и здрава година  на всички родители и ученици!

# 647
  • София
Забравих да снимам кутиите сутринта. За обяд има руло Стефани + краставици, за следобедна закуска - парче пица и шоколадова бисквитка.

# 648
  • София
Привет,
Аз не умея да снимам добре и само ще докладвам:
- за нея имаше омлет със сирене и спанак, чери доматки, шок кекс с орехи, нектарина
- аз дояждам мусака
Откраднах идеята за мини шишчета с шунка и кашкавал:wink:

# 649
Днес сложих сьомга, печени тиквички, маслини. Утре сладки картофи със сирене и зеленчук.
Предни дни: мусака с тиквички;
Нахут със зеленчуци;
Скир и кис.мляко с гранола от елда.
Мишмаш
Другите ги забравих вече.

За закуска слагам едно и също последната седмица-филия от лимецов хляб, шунка/сирене и масло/крема сирене и зеленчук

# 650
  • shumen
За днес имаше кашкавалка,грозде,питка със сладко,вафла.
За утре-кроасан с масло,грозде,кашкавалка,вафла.

# 651
Днес- Кроасан с шунка и кашкавал, броколи, варено яйце, грозде, 2 блокчета киндер шоколад. (става въпрос за първолаче, което закусва в къщи)
За утре-баница, отново броколи, варена царевица, нектарина и 2 блокчета киндер.

# 652

Аз приготвям за 2 деца.
Закуска: пакетиран кроасан
Обяд : черен фасул с моркови и няколко мини доматчета
След обяд: грозде

# 653
За днес сложих 2 парчета кекс, приготвен от баща й; пилешки филенца със сусам, изпечени във фурната + сос/майонеза+кис.мляко/ в едно малко кутийченце; моркови, краставичка, праскова нарязани; филийка тост хляб разполовена и обилно намазана с пастета от меченцата/уж един добър вариант/ и малко обезкостени маслини; едно десертче от лидл. Явно ще ми трябва време, за да започна да се сещам да снимам. Grinning
Вчера върна само половината от хамбургерчето, което е огроооомно постижение.

# 654
За днес кроасан с шоколад и крекери закусва в къщи и обядва в къщи вчера върна всичко забравил, че носи.

# 655
  • Варна

Солен кекс, пене със сос “Болонезе” и две ябълки.

# 656
  • София
За обяд днес руло Стефани, салата чери домати и краставици. Следобедна закуска - кекс с ябълки.

# 657
кошмарът започна, честито Wink на мен ми се добавя още едно гърло за хранене с кутия.
правих палачинки вчера, пържих дроб, пекох чушки...ужас Wink

# 658
  • София
Добро утро!
Днес в моята кутия има чорбаджийски чушки с дом сос, сирене и яйце и 2 картофени кюфтенца.
На щерката има 3 кюфтенца, черита и шоколадов кекс с орехи.

# 659
  • София
Привет и от мен,
Аз ще трябва да слагам за сина ми най-често само следобедна закуска. Обядът ми изглежда добър в стола на училището.
За днес - сандвич с пуешко и гауда. Краставици и мини десертче

Общи условия

Активация на акаунт