Номинации за най-голяма муня (тема 7)

• 80 196
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Започвам с малко предистория. Приготвям багаж за пътуване и постоянно си говоря на глас какво имам да взема или приготвя, за да не забравя нещо (не, че не си забравих четката и пастата за зъби, та си купувах нови от аптеката преди тръгването). Но си говоря: "котка - храна, вода, тоалетна". Междувременно ще пускам миялната и влизам в стаята на дъщеря ми да я питам има ли нещо за миене при нея. Тя отговаря отрицателно, аз кимам и си продължавам "котка - храна, вода, тоалетна". Тя:
- Ще миеш котката?
А днес заставаме с колежка пред асансьора и си говорим задълбочено. Асансьорът идва. Качваме се. Продължаваме да си говорим. Вратите се затварят. Асансьорът стои. Ние продължаваме да си говорим. В един миг ми просветва:
Аз: Ами,... ако някой натисне копчето може и да тръгнем.

Аз си помислих, че си и казала “котка-храна, вода, тоалетна”.
Аз пък съм руса и въобще не го схванах и си викам на ум( това много ме кефи,хем викам ,хем никой не чува🤣),, тази жена е по-голяма муня от мен".

# 91
Изядох половината от суджук преди да се усетя,че обвивката е неядивна! Laughing Дано не ми стане лошо.

# 92
Изядох половината от суджук преди да се усетя,че обвивката е неядивна! Laughing Дано не ми стане лошо.
Значи имаш страшни зъбки Joy

# 93
Мъжкото на муня предполагам е Муньо - та ето една такава моя случка. Преди много години, като все още минавах за млад (или поне се възприемах като млад). Бях в магазина и една жена каза на детето си "дръпни се чичкото да мине" и аз също се дръпнах и почнах да се оглеждам, къде е чичкото дето иска да мине...

Подобна случка имам и аз от миналия век, когато бях на 26. С много къса коса съм, слаба, с едно спортно яке на мъжа ми, което ми беше доста голямо, бях си забравила моето. Возим се с градски автобус. Някаква жена ме бутва по рамото и казва - момченце, може ли да се поместиш, че искам да сляза. Аз се обръщам и казвам - да, разбира се. Докато автобуса спря и слезе, не престана да ми се извинява.  Laughing

# 94
  • София
Е, на вас поне са се извинявали. Мен една леля няколко спирки ме гледа мръсно. Пътувам права под таванния люк в рейса - много къса коса, дънки и широка тениска, почти анорексични килограми, но 170+ височина. На лелята и е горещо и ми подвиква “Момче, отвори горе капака”. Поглеждам нагоре - може и да го стигна, но сила да го отворя нямам. Обръщам се към нея: “Не мога да го отворя. Нямам достатъчно сила.” Тя, не разбрах - игнорира ли отказът ми или не чу какво и казвам, но пак настоява. Аз пак ѝ отказвам. Тя започва да набира скорост и сила. Не ми се занимава да се обяснявам пак. Споглеждаме се с някакъв мъж две крачки по-нататък. И на него явно му е досадно. Аз отстъпвам две крачки назад, той пристъпва, хваща дръжката на люка. От първия път не успява, вторият път влага сила и отваря прозореца. Мъжът стърчи повече от една глава над мен и е сигурно 50-60 килограма по-тежък. Аз леко кимам с благодарност, той леко кима “няма защо”, лелята стиска ядно устни и мята огън и жупел с очи следващите няколко спирки…
Късата коса има неоспорими предимства, но понякога създава нелепи ситуаци.

# 95
  • София
В трамвая. Аз, около 15-16-годишна. С къса коса. Лелка ме бута:
- Хайде, бе, момче, слизай!
Аз: Момиче съм.
- Не личи.
Аз: Доказателство ли искате?

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 20:23 от Светулчица

# 96
Моят син има един приятел с прякора "косата"...Към 13 -14 годишни тинейджъри отиват група момчета на един лост да тренират, едното момче е с дълга коса. Почват един по един да правят упражнения на лоста, идва ред на момчето с косата...почва той едни набирания, превъртания, премятания...ум да загубиш. Стои отстрани една бабичка на една пейка им им подвиква "Момчета, г'лейте т'ва момиче к'во прави, вие само п*шки имате". Обясняват на бабата, че това е момче с коса и от тогава прякора на това момче е "косата".

# 97
В едно хотелче сме с мъжа ми. По принцип не слизам за закуска, защото спя до късно, но понеже този ден си тръгваме и така или иначе трябваше да стана, решавам да отида с него. По това време съм абсолютно неадекватна, всичко правя на автопилот, чак се учудих че стигнах безпроблемно до вратата. Планираме да седнем в градината, затова си взимаме и якетата. Грабвам моето от закачалката и излизам в коридора. В този момент мъжът ми го издърпва от ръцете и казва "Това ми е панталона." Laughing

# 98
  • Plovdiv
Отново съм аз Simple Smile. Снощи сготвих и бъркам в шкафа да сложа капак на тенджерата, взимам го, слагам го не пасва грам, викам какво става тука. Въртя капака, аз се въртя не става. ММ ме гледа и вика айде сега остави капака на тигана и вземи на тенджерата, който е до котлона, разбира се

# 99
Отново съм аз Simple Smile.
Въртя капака, аз се въртя не става.
Joy Joy Joy Иновативни методи в кухнята.

# 100
  • Plovdiv
Последвайте ме за още кулинарни тънкости SmileySmileySmiley

# 101
  • София
Сменям на една крушка тип пура накрайника, който влиза в самата крушка. обаче новият накрайник е с еднакви цветове кабелчета. Съответно пробвам мнооого внимателно кой кабел с кой трябва да свържа. Слагам, свалям, нагласям, пробвам поне 3 пъти да съм сигурна. По едно време крушката не светва. Въртя накрайника - не свети. НИЩО! Викам, б*си, точно сега ли намери да изгори?!
И вече супер ядосана и набираща всички цветущи, дето ги знам, виждам, че накрайникът за лампата си стои свободно във въздуха Laughing Laughing .

А преди време сменям в банята цялата лампа, че нямаше нужната крушка никъде вече (някакъв стар модел, извратен...) . Аз превантивно изключих бушоните, докато наглася всички кабелчета и преди финалното монтиране правя последна проба правилно ли съм свързала кабелчетата и карам малката да ми светва и изгася от ключа.
Гледам всичко си работи идеално, казвам й да изгаси, за да свържа кабеляците. И на последната врътка с ответртката малкото светва от контакта. Някакво предчувствие все едно имах и пусках всичко в същата тази секунда... Не ми се мисли просто.

Нека бъде светлина!

# 102
  • Street of Dreams
Днес се шляя из града, времето е гадно и решавам да се поглезя с нещо дребно. Влизам в магазина и набързо цапвам едно хубаво червило Шанел, даже си сложих малко за настроение. Доволна се прибрах и докато си го подреждах, видях, че вече имам същото.

# 103
  • Враца
Днес се шляя из града, времето е гадно и решавам да се поглезя с нещо дребно. Влизам в магазина и набързо цапвам едно хубаво червило Шанел, даже си сложих малко за настроение. Доволна се прибрах и докато си го подреждах, видях, че вече имам същото.
О, аз съвсем редовно правя същото с лаковете (червило не ползвам).
Яяя, какъв хубав лак! Да взема да го взема!
И като се прибера- ами, хубав е, нали и предния път, като съм купила същия, пак е бил хубав Wink

# 104
Щом толкова ти е паснало червилото, значи бива да си имаш още едно, аз така ги виждам нещата Grinning
Аз даже нарочно си купувам по повече от едно в любим цвят.

Общи условия

Активация на акаунт