Отговори
# 105
Ето едно мнение от фейса за състоянието на Сейран /от фрага за 45 епизод/:

Нещо привлече вниманието ми с тази сцена сякаш е послание към случващото се
Siran гледа назад към спомените им, но е черно-бяло доказателство, че милите спомени вече не се връщат за нея и са се превърнали в фалшиви емоции, украсени с отлични цветове в снимки 😔
Осветлението на огледалото отразява тъмна завеса, а тя не е доволна да види и вярва в истината, а тя избира нея и пак се омъжва за грешния мъж
Осветлението на пърхащата птица не се нуждае от обяснение, това означава, че Халима се е върнала към стария си навик.
Що се отнася до последното осветление на статуята на петнистия тигър 🐆 нарисувана от Сиран, след като прочетох статия за петнистия тигър, че обича да живее сам по дърветата и не живее на събирания, може би това е знак за чувството на самота, което Сиран усеща или доказателство, че тя напуска всички и живее сама и себе си.

# 106
Мъжко е да поемеш отговорност !
И мен ме кефи , че пое отговорност за бебето ,без да се замисли дали е негово.Това показва колко много ввярва на Пело все още. Но той има и други отговорности. Да видим как ще поеме отговорност за изневярата ,защото бебето е  резултат от това. Отговорност , че държи Сейран в неведение и тя е принудена да го шпионира. Отговорност за сигурността на Сейран , а не да тича по барове , докато нея я пребиват. Не само "аз обичам Сейран ", " тя е само моя" , "аз така искам"  и т.н.
Той  твърдо трябва да си определи приоритетите - бебето и Пело или брака и Сейран. Винаги едното ще е на първо място. Въпросът е кое от двете ? Няма такова положение като "малко бременна"
Ако Сейран е на втори план , да се маха с бясна скорост. Няма нужда от втора Гюлгюн.

# 107
  • София
В Т пак настъпи хаос Joy Заради следните думи на Мерт в интервюто:

Разкажи ни за една твоя черта, за която знаят само тези, които те познават.
Не обичам да приемам/признавам, че мога да сгреша, а и без това не правя много грешки. Мисля, че имам рефлекс срещу концепцията за грешка.

Затова ли всички го споделят, аз само мернах, че пак Куби нещо е намесен, но тези двамата с принтера винаги в петък си правят "новини", та не обърнах внимание Simple Smile Покрай двата ужасни фрага почти нищо не чета в туитър...

Много се надявам Сейран да разкрие всичко сама този път. Ферит прекалено много се поддава на манипулациите на  Animal Fish. Ще видим все пак в серията де (аз ще чакам на коментарите ви този път). Наистина ще е по-добре ако Сейран още в тази серия разбере за лъжата около снимките и кой й го причинява, да види и корема на онази. То интересното ще е какво ще направи в следващата серия.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 15:34 от MysteryG

# 108
Да, Ферит пое отговорност! Но според мен не защото вярва на Пелин, а по-скоро заради собствената си самовлюбеност и самоувереност. Той дори не допуска, че Пелин може да е била с друг мъж, освен с него. Това за него е абсурдно да го помисли, камо ли да го повярва. Затова веднага налапа въдицата, че това бебе е негово. Аз все още не вярвам, че той е бащата. Дано ни просветлят скоро по този въпрос.
Ферит няма да може да живее без Сейран. Той си го каза- без нея е нещастен,  нищо не му се получава.
Все още вярвам в Сейфер ❤️
Дано довечера видим и нещо положително в епизода.

# 109
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 110
Каква отговорност е поел? Отговорност е да отиде при Сейран и да й каже истината. Да й каже, че ще бъде баща на това дете. Не е отговорност да се криеш като мишка.
Довечера, ако ми го изтъпанят да трепери срещу вуйчото вече ще се взривя тотално.
Нали Ферит го е страх само от Аллах🤦 Негови думи, не мои.

Логичното е Сейран направо да приключи с този брак веднъж завинаги. Ако пуснат и Firtinadayim,  когато го напуска съвсем за засилване на ефекта, оставам фен на сериала 😊
Този сезон и песните са им под всякаква критика.

# 111
Благодаря за превода на интервюто

https://twitter.com/whitedaylovee/status/1722961956393435325

# 112
Каква отговорност е поел? Отговорност е да отиде при Сейран и да й каже истината. Да й каже, че ще бъде баща на това дете. Не е отговорност да се криеш като мишка.
Довечера, ако ми го изтъпанят да трепери срещу вуйчото вече ще се взривя тотално.
Нали Ферит го е страх само от Аллах🤦 Негови думи, не мои.

Логичното е Сейран направо да приключи с този брак веднъж завинаги. Ако пуснат и Firtinadayim,  когато го напуска съвсем за засилване на ефекта, оставам фен на сериала 😊
Този сезон и песните са им под всякаква критика.

И аз така Smiling Imp

Да се взимат Феро и Пело, да си гледат детето, независимо дали е биологично на Ферит или не, а Сейран да си обира крушите надалеч. Да отива да учи и да живее щастливо Heart Eyes

# 113
Сейран когато си е за хейтене си е, но сега тя е жертвата.
А забелязахте ли как Кязъм вижда снимките на Ферит с онази жена, констатира, че изневерявал на Сейран, но продължава да стои в ялъто? 🤦
И него го направиха на ******.

# 114
  • София
Ще стои там разбира се, нали жени другата щерка сега.

Аз съм в тотален потрес, вижте харесванията и коментарите
https://twitter.com/startv/status/1722992631297306889

# 115
58 харесвания има само, да си ги ползват със здраве

# 116
  • София
58 харесвания има само, да си ги ползват със здраве

Да, това имах предвид. Правят тренд #öğretmen и #gizat в момента на пук на стар тв.

# 117
Смятайте до къде ни докараха, щом не искаме главните герои да са заедно.😂😂😂
С ПелФер ще прокопсат😂😂 Успех 🤦😂

# 118
И ако не са заедно пак няма да прокопсат.Ще страдат.
Забравили сме какво е любов..

# 119
Вал, със сигурност не е любов да изневеряваш и лъжеш. Още по-малко да имаш дете от друг човек и то заченато по време на брака ти. Няма оправдание Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт