Отговори
# 90
Много гадна тази Нюкет. Повече от Ифакат. Как пък се вре навсякъде и във всичко, дори е в къщата на чичото и там подслушва заплахите му към Ферит.
От разговора с чичото очаквам вече Ферит да започне да се вразумява и да разбира, че отново е манипулиран от рибата, но закъсня.
Не съм очаквала подобно развитие на този сериал. Заради една посредствена и безлична Пело филма се закопа под дъното. Как пък в това семейство всичко е толкова коварно и объркано. Забелязвате ли, че вече няма  закуски, вечери, ред и дисциплина. Всичко постепенно се разпада от интриги и злоба.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 00:39 от Екатерина Павлова

# 91
Добро утро! Да помечтаем... След като чичото казва на Ферит, че жив ще го изгори, той му отвръща, че ще поеме отговорност за детето, но за нищо на света няма да остави Сейран, че тя е неговото всичко и не може да живее без нея. Иии...тогава влиза Сейран... Рибата гледа тъпо, чичото още повече... Да пиша на Лейля, а?🙃🤭

# 92
Пращай й го на лични , Тагвай я .. абе всичко!

# 93
Хубавото във фрага е, че всичко бързо се разкрива, картите са на масата. Лошото е, че СейФер нямат силни ръце. Надявам се поне да ги изиграят умно.
Не мисля, че Ферит е изплашен от чичото. На чичото му е бедна фантазията, колко такива, като него се изправиха пред Ферит Sunglasses

А, физиономията на Пело е един път Grinning Запазена марка Joy

Най- потресаващото за мен Flushed

Ето това се нарича предателство!

# 94
Аз други се чудя ,Ферит като не работи .. Сейран не се ли пита къде ходи по цял ден? Какви задължения има той?Тия сценаристи нищо не изпипват.
Дори да иска да се оправдае , че ходи на работа не може.

# 95
Хахах аз когато закъснея за работа 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGe1RYxRS/

# 96
  • София
Красивата Афра за добро утро Simple Smile

# 97
Не ми хареса фрага ! Сейран е заобиколена от предатели. Единственото  което ми допада , че се разкрива и другото лице на Суна. Съчувствах и в първите няколко серии - до целувката и с Ферит, най-вече думите и преди нея.. После ми застана на кантар.Сега вече ми е от другата страна. Голяма драма ще се омъжи ли  или не. На нея не и пука /съгласна е на всичко/ , защо другите толкова се пънат. Да си носи последствията !
 Ако Сейран прости , бавно но сигурно я превръщат във втора Гюлгюн. Пело се превърна в трети главен герой , поне да имаше талант за това.
Може ли това обаждане , че Феро се среща с Пела , да е  до Ифакат и снимките да са за нея , а Сейран само да го е проследила с таксито?
Този тормоз над Сейран ми идва в повече. Никой не взема отношение ,както и за ръката на Ферит. Два жизненоважни проблема , загърбени заради бременност която е факт и нищо неможе да се направи в тази насока. Бебето ще се роди /чието и да е /. Бащата ще се разкрие /който и да е /. Междувременно Сейран може и да "остане" в ръцете на баща си, а Ферит да остане почти инвалид.  Ти да видиш Приоритети !
Феро отказвам да го коментирам - каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи.

# 98
  • София
Ами поне сега като скараха сестрите има за какви други скандали да говорят вместо да ни занимават с рибата и нейната психо рода.
До колкото се вижда във фрага, явно след като Сейран казва на Ферит за снимките, той пак излиза, че баща й да може да я бие на спокойствие.
Една теория от типа "надеждата умира последна" (четох я в туитър, но и аз забелязвам разни неща в тази насока). В първи сезон змията вика Ферит и той не отива при нея, тогава тя директно отива при Халис Ага, а всичко прикючва с развод. В този сезон предполагат, че всъщност след като Нюкет казва на чичото за Ферит, той звъни на рибата и затова Ферит тръгва с нея към неговият дом, защото го викат там. Логиката била обратна - сега развод няма да има...
Има и още нещо, май не е много сигурно къде Сейран отива с това такси.

И нещо положително, рекламата на Мерт е спечелила награда
https://twitter.com/huyde12/status/1722692699705233873/photo/2

# 99
Сейран проследява с таксито момичето от кафето.
Охранителят снима и съобщава за Ферит и  Пело на змията Ифакат.
Сейран сама ще започне разследването  и ще разкрие измамата за бременноста на рибата.
Изобщо бъркотия голяма, забъркана от сценаристите. Нищо съществено за което трябва да се хванат. Нито болеста на Ферит,  нито побоищата на Сейран  вече толкова време от баща и, предателството от Суна,  липсата на подкрепа от семейство Корханови и много други теми. Само най важното е присъствието на метресата и нейната психо рода.
Дано вече след заплахата от чичото, Ферит вече се вразуми и отново да защити брака си.
Снощи погледнах 26 епизод и не мога да разбера как Ферит преглътна и забрави тези постъпки на Пело и майка й и отново тръгна с тези скумрии. Що за  безпаметност да им простиш всичко.
Надявам се отново любовта му към Сейран да е над всичко.

# 100
  • Яко в Матрицата...
От един от любимите ми акаунти в Туитър Simple Smile

# 101
От един от любимите ми акаунти в Туитър Simple Smile

Хахаха а баш!

# 102
Сейран проследява с таксито момичето от кафето.
Охранителят снима и съобщава за Ферит и  Пело на змията Ифакат.
Сейран сама ще започне разследването  и ще разкрие измамата за бременноста на рибата.
Изобщо бъркотия голяма, забъркана от сценаристите. Нищо съществено за което трябва да се хванат. Нито болеста на Ферит,  нито побоищата на Сейран  вече толкова време от баща и, предателството от Суна,  липсата на подкрепа от семейство Корханови и много други теми. Само най важното е присъствието на метресата и нейната психо рода.
Дано вече след заплахата от чичото, Ферит вече се вразуми и отново да защити брака си.
Снощи погледнах 26 епизод и не мога да разбера как Ферит преглътна и забрави тези постъпки на Пело и майка й и отново тръгна с тези скумрии. Що за  безпаметност да им простиш всичко.
Надявам се отново любовта му към Сейран да е над всичко.

Колкото и да не ми харесва това - Феро си  има чувства към Пело. Не толкова силни , колкото към Сейран , но за мен за факт. Забравя и прощава , защото на подсъзнателно ниво го иска.  Привързаност ли е , обич ли е , сигурност ли е  не ми е ясно , но си ги  има. Липсвала му е усмивката и.Тя толкова неща му причини , съюзи се с Ифакат и майка си, дразни го със Сертер  и той винаги се отзовава на повикването и. Не съм забравила , как Сейран ги видя на дивана двамата ,смеещи се щастливо ,и как той и беше вкарал телефона под чуждо име и и звънеше тайно. И това не е само его при него/защото я чувстваше като само негова/ , дори егото би го накарало да я изтрие от живота си на по-ранен етап напълно. Не напразно каза ,че тя винаги ще е част от живота му. Ако със Сейран се разделят окончателно ,сигурна съм че ще се върне при нея.
За мен Феро  има място в сърцето си за повече от една любима жена.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 14:42 от Kami_J

# 103
  • Яко в Матрицата...
В Т пак настъпи хаос Joy Заради следните думи на Мерт в интервюто:

Разкажи ни за една твоя черта, за която знаят само тези, които те познават.
Не обичам да приемам/признавам, че мога да сгреша, а и без това не правя много грешки. Мисля, че имам рефлекс срещу концепцията за грешка.

Подкрепям го в тази мисъл. В живота не грешим, а правим неща, за които трябва да поемем отговорност. Имаме ситуация, правим избор в тази ситуаци и в този момент, и поемаме отговорност за избора си. В друг момент в същата ситуация можем да направим друг избор, но пак трябва да поемем отговорност за него. Та концепцията е "отговорност", а не "грешка". Лошото е, че повечето хора са приели концепцията за "грешката" като водеща...

# 104
Няма, такова нещо, като Ферит си обича Пело. Всъщност, никога не я е обичал по начина, по който обича Сейран. Та, те дори не са гледали романтични филми заедно, за да не се заговори за сватба Grinning
Щеше ли Пелин да прибягва до отчаяни мерки, ако имаше и намек от страна на  Ферит, че тя е единствената.
Ако Ферит искаше Пелин в живота си, освен като обект за задоволяване на страсти и комплекси, щеше да я има много преди Сейран. Или щеше да се опълчи на дядо си, когато го погна да се жени за мома от Антеп.
Тя го караше да се чувства добре и значим, когато навсякъде другаде е последна дупка на кавала. Това обичаше Ферит...

Той не се втурна след първото й позвъняване. Отиде с Абидин да види, каква е тази ситуация на живот и смърт. И, хоп! Оказа се, че ще става баща.
Можеше да й каже да се разкара, защото не може да прости интригите й. Щеше ли да е мъжко?
Не и според мен. Е, да, не биваше да целува корема й, но се разнежи за секунда и сега ще го разпънем на кръст, заради това Smirk
Кефи ме, че пое отговорност, кефи ме че в този момент не отвори "старите тефтери", нищо не натяква, не упреква, не мрънка и не вини. Не мисля, че знае, как точно ще поеме тази отговорност, но демонстрира желание с отиването на преглед.
Само да не прекалява с нежностите вече Smirk

Няма да се изненадам, ако Ферит не се огъне под натиска на чичото. Не за пръв път ще го притискат със заплахи, които ще игнорира. Тогава Пело и компания (може би майка й) ще вкарат в действие "тежката артилерия"- ще му разкрият опита за самоубийство на Пелин, и че опасността не е отминала предвид психическото й състояние. Може би това ще принуди Ферит да действа в разрез с чувствата си и Сейран в опит да не навредят на детето му.
Тук и Сейран няма да има какво да каже за съжаление...
Абе змии Head Band

Общи условия

Активация на акаунт