За любителите на салати - тема 6

• 80 896
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Ама моля Ви, давайте рецепти. Снимките ми образуват слюнкоотделяне, но не мога да преглътна. Благодаря.

# 556
Това оранжевото в японската салата трябва да е сьомга. Те без риба не сядат на масата. Yum

# 557
  • Русе
Скрит текст:
Ама моля Ви, давайте рецепти. Снимките ми образуват слюнкоотделяне, но не мога да преглътна. Благодаря.

Заповядай линк към рецептата!
https://ipeychev9.blogspot.com/2025/02/blog-post.html

Скрит текст:
Това оранжевото в японската салата трябва да е сьомга. Те без риба не сядат на масата. Yum

Рачешки рула. Много се тачат в къщи и идеално се вписаха с салатата. С бялото вино  също.

# 558
От мен две бързи салати:
Корейска салата с краставици, ние я харесваме люта.

А като ти донесат пресносолно сирене, и то няколко килограма ти се налага да импровизираш - домати, пресносолно сирене, сух лилав босилек и зехтин.

# 559
Една богата салатка, както обичам да я наричам. Микс зелени салатки, спанак, авокадо, краставица, домати, лилав кромид. И дресинга, който прави вкуса невероятен-
горчица, мед, балсамико , хранителна мая и зехтин.

# 560

Айсберг, пиле, домат, крутони и пармезан.
Има млечен сос и балсамова редукция.
Нещо като цезар Smiley

# 561
  • Русе
Салати, зелении микс, домати кумато, краставици, чушки, лук, копър и магданоз, овкусени със зехтин и балсамов оцет.
С едри каперси едната

и с маслини и мини мацарела другата

# 562
# 563
  • Русе
Пак аз със салати, но хапваме всеки ден и събирам материал.
Зелена салата, рукола, краставици, домати, лук, чушки, маслини и чедър, овкусени със зехтин и в случая с ябълков оцет 

Червено цвекло с копър и балсамова редукция

# 564
*sve* аз не съм плагиат, ама имам същите основни съставки днес Simple Smile Варено червено цвекло и рукола Simple Smile

# 565
  • Русе
Картофена салата

# 566
Дайте хубава рецепта за салата "Скордаля"?
Редактирам: разядка, а не салата...

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:05 от monii

# 567
  • София
Скордалята е тип разядка по-скоро. Аз я правя с много чесън, орехи, сол, накиснат хляб - може и в прясно мляко, може и в кисело. Много зехтин или олио.

# 568
Аз си продължавам с руколата, защото имам още . Днес добавих малки парченца помело отгоре и отстрани няколко листа чикоре. Ами помелото беше на място, чикорето не много.

# 569
Айсберг, краставици, царевица, маслини и копър. Овкусена с олио, сол и балсамико.

Общи условия

Активация на акаунт