Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 659
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
От този епизод затвърдих мнението си, че той просто е използвал Емилия като разплодна крава. Също така е ясно от пубикациите му във Фейсбук, че е твърдял по онова време, че я обича. За мен това е най-грозното от цялата ситуация - подлъгал е едно момиче на 21 да му роди дете, защото той самият, на едва 30 годишна възраст, се е чувствал престарял и закъснял. Изневярата е била неизбежна, но тя е предхождана от мнооого други лъжи относно чувствата и намеренията му.

# 106
  • София
Емилия каза, че го е обичала, разбирам сега защо го изкарват, че не е имало нищо между тях, но не е било съвсем така. Виждат се и старите им снимки, той ѝ се обяснява в любов. Явно се е влюбил в Атанаска, но е заблуждавал Емилия. Тя сега осъзнава нещата, но това не означава, че е била безразлична тогава.

# 107
  • На зелено
Пълен смях са тези двамата. Епизодът е така натъкмен след фиаското с 3ти епизод. Вече са измъчено жалки. Поне и Атанаска да я бяха снимали вкъщи по къс ръкав.

# 108
Ако мъжът ми разказва такива подробности интимния ни живот. че и каже " бат Данчо да, дъщеря ти е това" направо ще го халосам с нещо тежко. Много е обидно това за мен, пък Наса как  се съгласява да я разнася публично Даниел не знам. Отврат пълна.

# 109
Ама разбира се, че щом качва публични постове как обича Емилия, тези думи ги е изричал многократно пред нея. Затова и твърденията на Атанаска, че там никога не е имало любов са смехотворни.

# 110
  • София
Извинявам се, ако е коментирано, но мира не ми дава как така майката и бащата са със сини очи, а Атанас е с кафяви. 🤔😃

# 111
Майката не е Мари .Мари е майка на Георги .Другите четирима са от друга майка.

# 112
Иначе е възможно детето да вземе очите на бабите/дядовците си някъде назад в поколенията. Не е задължително детето да има очите на някой от родителите си.

# 113
Много олекнаха с тея обяснения. В средите, в които се движат явно е нормално кума с булката, младоженеца с тъщата и т.н. Щях да ги оправдая, ако просто бяха показали някакво отношение, а не наглост. Сега превъртам епизода. Като почнат всички, нямало как да развалиш семейство, обаче всеки ще се съгласи, че в двойките има трудни моменти. И точно тогава е лесно да се намеси трети. Това не значи, че няма любов, а че просто единия партньор предпочита лесното.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 00:32 от Jeri-sweet

# 114
Точно това стори му гледах сега. Трябва да приемем, че това са нормални отношения? Кума с булката, тъщата със свекъра? И после Пенчо ще гледа това, ще си легне с комшийката Мара и ще каже на жена си, че това е “живия живот”. Отказвам да приема, че това са нормални отношения. Не може някой да използва популярността си и да тиражира изневярата, лъжите и болката като “любов” и “живия живот”. Нямате ценности, Бачорски! С такъв пример от баща си, няма как от вас да излезе стойностен и честен партньор!

# 115
Нещо съм пропуснала явно. Какво е това кума с булката?

# 116
От 20 години съм маркетолог и следя рекламните формати чисто професионално. За мен това риалити е страхотно замислен сценарий в подкрепа на бизнеса на фамилията Бачорски и зад него има бюджет, фабула, предварителен план за достигане на аудитория, който не знам как сработва, за мен е успешен (за дни гледанията на епизодите само в YouTube  са стотици хиляди, а да не забравяме и свързаните канали във всички социални мрежи). На Атанаска бизнесът, който са и създали и който перфектно пасва на профила и на инфлуенсър и модел е медицинска козметика и грим и съм убедена, че в рамките на месеци страницата и в Инстаграм ще набъбне многократно от посещения, в момента набира скорост. Очаквам всички участници от фамилията съответно да имат различни бизнеси, които да се развиват вследствие на реалитито, или пък дял от общия бизнес, според мен това е и залогът за всеки един от тях. Споменаха, че отскоро и Емилия работи в дигиталната сфера, очакваме и нейна страница. И братята, и сестрата, и голямото семейство... Резултатът е, че след няколко месеца няма да има българин, който да не знае кои са Бачорски. В крайна сметка страхотна реклама, адмирации към ПР компанията, реализатор на проекта!

Случайно попаднах на тази тема и са ми интересни реакциите на хората, анкети, вълнения страхотни, кой с кого, истина ли, лъжа ли. А истината е, че всяка реакция, всяко мнение подкрепя алгоритъма и рейтингът расте:)

# 117
Аз пък не мисля, че дъ-лонг-търм-перспектив е в тяхна полза. Хората, правещи бизнес, искат серизни партньорства, а не циркове от г-н "коя ми е жената". Защото личните качества са качествата, с които човек прави бизнес. От досега градения образ "не е срамно да си чистач" на човека, започнал от нулата, минахме на "не е срамно да лъжеш и да нямаш хигиена на отношенията".

Рекламодателите също не търсят само популярност, а положителна такава. Не мисля, че някой ще си жертва дадена кампания, за да бъде свързван с "разтури къщичката".

Емилия е с интересна красота, детето е бонбон, но също така е и малко ...семпличка. Не виждам как подобен човек, който 4 години е бил по майчинство, да се чете - избрал е да не прави нищо, може да набере скорост и да е фактор в дигиталния маркетинг.

Атанас "уби" Иванка доброволно, не мисля, че с този формат може да извлече нещо за себе си.

Само Георги ще спечели. Повече женско внимание  :Д

# 118
Само за Иванка съжалявам!

# 119
Иначе е възможно детето да вземе очите на бабите/дядовците си някъде назад в поколенията. Не е задължително детето да има очите на някой от родителите си.
Когато майката и бащата имат сини очи (ама 100% сини, не пъстри/зелени) детето задължително има сини очи. Във всеки друг случай детето може да има всякакъв цвят очи.

Общи условия

Активация на акаунт